Treba ovoj ekipi jedna rekonstrukcija u igrackom kadru i u taktickom,igra odavno procitana,igraci potroseni,nema se tu sta ocekivati vise.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
+1 (osim prodaje)Omerbavarac je napisao/la:Znaci, on vise nema sta ponuditi Barci i njegovo je proslo, ako cemo ici tom logikom da je sve osvojio.bparena je napisao/la:Najgore je sto Mesiju nista ne treba i tu se nema sta promjeniti. Osvojio sve sto se moglo osvojiti i sad ne znam zasto igra fudbal ako mu se vise ne igra.![]()
Prodaja je jedini izlaz, naravno, pridrzavajuci se tom logikom.
Ja mislim da Messiju treba neko ko ce mu dati do znanja da je jos uvijek najbolji igrac na Svijetu, dakle treba mu psiholog. Tek kad to ponovo usvoji i vrati potrebno samopouzdanje mozemo ocekivati staru Barcu sa Messijem na celu.
i opet lupaju Real kad im se digne spolovilosuhi je napisao/la:Trebaju njemu izgleda novi steroidi ,ovi stari vise nemaju efekta![]()
Treba ovoj ekipi jedna rekonstrukcija u igrackom kadru i u taktickom,igra odavno procitana,igraci potroseni,nema se tu sta ocekivati vise.
Ni meni nije jasno zasto se oni javljaju i utrpavaju u pricu. I ovako losa Barca ih redovno gazi.let3 je napisao/la:i opet lupaju Real kad im se digne spolovilosuhi je napisao/la:Trebaju njemu izgleda novi steroidi ,ovi stari vise nemaju efekta![]()
Kao da je real sta bolji ,meni su svakako katastrofa od pocetka sezonelet3 je napisao/la: i opet lupaju Real kad im se digne spolovilo
Bielsa je, ako sam ja dobro uhvatio, novi trener Marseillea.DesimaL je napisao/la:Covjek je bez kluba.Tako da Tata moze i sada dobiti nogu,a vec sutra da imamo novog trenera![]()
najlosija Barca u zadnjih 6 sezona, potrosena, procitana, i opet tuku real u medjusobnim duelimasuhi je napisao/la:Trebaju njemu izgleda novi steroidi ,ovi stari vise nemaju efekta![]()
Bas tako. Ajde na temu ''Barsa-kraj dominacije''. Zuniga, Balanta, Benatija, mocan veznjak ( kao Koke npr ) i klasicni napadac bi dali tu fiziku i balans ekipi. Bas kao prije sa starim Alvesom, Puyolom, Abidalom, Eto'om u napadu i tako ..Johny je napisao/la:Fizikalci i nista vise.Dobro je Cruyff rekao , ova ekipa nema fizicki jakog igraca sem Piquea i nema ratnika u ekipi osim Albe !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.