FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

gavran
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la gavran » 10 apr 2014, 14:12

terabajt je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Meni nije jasno kako je Abdulah Ibrakovic postao sportski direktor Sarajeva..
Konkurs otvoren i izabran
Osim potplatio :crazy: :crazy:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 10 apr 2014, 14:12

Zelim pozdraviti odlucan potez FK Sarajevo, da se cuva obraz kolika god cijena bila. Ovo ce skupo kostati FK Sarajevo na vise nivoa, unjet ce nemir i anarhiju, ali ce ostati kao jak potez.

Ja licno vise simpatisem FK Zeljeznicar, i ako FK Sarajevo ima bolje tehnicare i ljepsi protok lopte. Razlog je vise sto se Zeljini igraci vise bore i ostaju na zemlji, dok su bordo momci u zvijezdama.

Ovaj potez, da se nesklopi dogovor sa Ljupkom Petrovicem, treba da se cijeni i da se pozdravi pozitivno od sviju. Sa ovim su pokazali da ima nivo ispod kojeg nece ici. Ovo trebaju da pozdrave svi navijaci pogotovo zeljini manijaci, jer im cuva ljutitog rivala kojeg vole da mrze, a bez njega nebi mogli, ma da nikad nebi priznali.

Svi mi imamo slobodu misljenja pa i Ljupko, i svi mi stojima iza svojih odluka. Nazalost Ljupko zbog straha ili neznanja, nije znao da rekne ne i da neuzme pusku u ruke. Sve ima svoju cijenu. Ljupku sa srecom u karijeri, ali i on sam zna da nikad nece moci biti trener u Sarajevu i sa pravom.
Zadnja izmjena: samoposmatram, dana/u 10 apr 2014, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.

Dalam
Kontakt:

Post Postao/la Dalam » 10 apr 2014, 14:14

TeaM87 je napisao/la:
Dalam je napisao/la:Kolko mi je zivaca izvukla i slika i forum, evo malo je sad bolje.....

Odlično odrađeno da se "četnik" odma izbaci!!!!
Četnik je čovjek koji sa obilježjima "četničke" vojske ubija, kolje, siluje i oduzima prava ljudima, ženama, i djeci.

Ne mogu da vjerujem koliko samo mržnje izlazi iz ljudi, pa to nije normalno. Covjek se slikao sa Arkanom, shvatio je da je izabrao pogresno mjesto, pokupio kofere i otisao, ili su ga otjerali, svejedno. Ali to ne znaci da je cetnik maloumnice.
Brani ti arkana, znam samo na koga su te puške pucale što ih ovaj ČETNIK drži u ruci...
Maloumna ti mati!

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 10 apr 2014, 14:17

legenda reala je napisao/la:Šteta što imaju pare, a nemaju nikakvog plana niti znaju šta hoće :?
okani se ti FK Sarajevo i prati real iz madrida i to planski !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 apr 2014, 14:21

Ludi su oni u upravi ako misle da ce Tan ovo trpiti i da ce im pare davati tek tako, ne bi me cudilo da im sve raskine pa da se bas srozaju.

On je biznismen i hoce da uradi ono sto Cardif ne moze u bas jakoj ligi protiv mnogo boljih ekipa. A to je da preko Sarajeva u mnogo slabijoj ligi izbori veliko takmicenje i da povrati ulozeni novac, ubere profit.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 apr 2014, 14:25

Elegant je napisao/la:Ludi su oni u upravi ako misle da ce Tan ovo trpiti i da ce im pare davati tek tako, ne bi me cudilo da im sve raskine pa da se bas srozaju.

On je biznismen i hoce da uradi ono sto Cardif ne moze u bas jakoj ligi protiv mnogo boljih ekipa. A to je da preko Sarajeva u mnogo slabijoj ligi izbori veliko takmicenje i da povrati ulozeni novac, ubere profit.
teso da je ocekivao profit od ovih nasih klubova. Prije bi rekao da je ovo kao neki uvod u nsto vece i da ima cilj da ulaze pare radi profita u nesto drugo a ne sport. Ovo je jedan vid marketinga i ulaska na trziste , to je neko moje misljenje. I pitanje je koliko ce ulagati u klub narednih godina ili je ovih milion i po samo novca koje je ulozio.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 apr 2014, 14:27

SarajlijaTM je napisao/la:Jedna rijec bi mogla opisati i ovu sad situaciju u FK Sarajevo i desavanja u posljednje vrijeme:

DILETANTIZAM!!!

Znaci,neko ko se bavi,marketingom,ekonomijom i srodnim zanimanjima,kao vasa uprava je morao praviti neke planove,plan da bi bio uspjesan,moras uracunati i mogucnosti greske,a ovo je ta "greska",bar jedna u nizu.
E sad da li kod vas sjede toliki levati,da nesto nisu mogli predvidjeti ili su to namjerno previdjeli,ko ce znati,mozda im je vaznija medijska popracenost,da jos jednom kazu kako ste naj,naj,naj,bla,bla,bla,standardno,a vi svi ko ovce beee,beee,beee :bow: :bow: :bow: ,ili ona cuvena :"uprava radi dobar posao" .
Ako je dobar posao,da ti neko da pare,a ti ih ulodo trosis i bacas niz vodu,da pri tom jedini rezultat imas sto je uprava komplet kupila privatno nova auta ili sto ti je igrac u medijima kad prne,a ne kad da go,onda ok,jest,al malo morgen. Sami ste neki dan govorili da bi Brko sa 30% ovog vaseg kapitala uzeo titulu hladno,u pravu ste,uzeo ju je,mozda i sa manje para i sa lazarom u napadu. Pa vi i dalje pricajte da uprava radi dobar posao,a ja jedva cekam,zbog vas ovdje,pojedinih,nadobudnih,prepotentnih da vam uprava priredi jos jedno iznenadjenje na ljeto,po onoj dobroj staroj iz moralnih razloga...Zao mi je normalnih navijaca fks,normalne gradske raje,nekolicine mojih drugova koji navijaju za fks,ali ovih ovdje "šljeglih" vala nije...

E sad,diletantizam.Da se vratimo tome,pa samo budala nije mogla ocekivati ovakav scenarij oko Ljupka,koji je u svoj prici uz prave navijace fks, Je.bana stranka.Kako? Pa arkan je u to doba u srbiji bio sto je bio i bilo je za ocekivati da mu je i ljupko pod nogom,ali je to trebalo ocekivati,a ne objavljivati ratove u prazno i pucati iz pracke,da tako kazem. od svih press konferencija,ako ste vec mislili ljupka dovesti u sarajevo,onda je ova danasnja trebala biti spremna prije par dana,gdje ce covjek reci sto ima reci,a ne da se kaze bjezi ljupko,stolice nam se tresu.
Meni se licno kosa digla na glavi kad sam vidio sliku,jer sam prezivio svo sranje koje se desilo i nije mi jednostavno,ali nekim zdravim razumom gledano u to vrijeme,arkan da je ljupku stavio ku.rac u ruku i rekao slikaj se ovaj bi to morao sa osmjehom uraditi...
A vi sad meni odgovorite da uprava radidobar posao,da me jos jednom nasmijete :clap: :clap: :clap:

I kaze neko vas nedavno,svi se nafuraju protiv nas,pa naravno da hoce,ni to niste ocekivali kad ste davali pretenciozne i potcjenjivacke izjave od prije 3-4mj? Ma ja bitno je da uprava radi dobar posao :clap: Najvjerovatnije je i ona kusturicina izjava prije par mjeseci,nesto tipa :"sta mi imamo igrati po ornicama?" ,odlican posao,jer je razbjesnila ostatak bih i sve ostale nizerazredne klubove,koji su po vasem vidjenju trebali skinut gace kad im dodjete,a gle cuda svi vas docekuju sa naostrenim kramponima i nalupaju po zicagu.

Jedino par cinjenica je tacno:
1. JEDINI koji je uradio dobar posao je TAN,koji je za pola para od onoga sto je NK Dubrovnik odbio ili za iznos koji ce mo mi dobiti na ljeto od dzeke kupio jedan od dva najveca kluba u BIH,nazalost
2.JEDINI koji je nesto poceo da radi u vasem klubu i koji je sa gladnom ekipom bio drugi je Mirza V. i jedini koji je afirmisao djecu. Tu ste napravili gresku kao i mi sa brkom u prvom mandatu i dok god su vamtreneri tipa jarnija i uprave tipa ibrakovica dine i kusturice, ja se moram brinuti za siroki i zrinski

A ovo je cist primjer malograđanstine u vasim redovima,smjesno...
ultrahell24 je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Kod vas razum nikad ne prevladava, hilmo divim ti se...

Btw. Neka neko ovom ultrakelju vrati cucu, pipu, zvecku, sta god da je zijanio

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Zaboli me sta misle maleni,a i ovi mega navijaci na forumu,uvijek cu reci da ce Sarajevo oderati ove poluigrace iz Zelje,i imam svoj nik ako neznas da citas nauci,il govoris albanski mozda i pekaru drzis,pa ultrahell kod tebe je ultrakeLj,il ti je kao Gredicu ZeljAa umjesto ZEljo :lol:
Lafe,na tvoju zalost,nisam albanac,nego bas ovako ko sto mozes procitati iz nicka,ali zato imam odlicnog prijatelja sarajevskog albanca,buregdziju koji navija za sarajevo vjerovatno od vremena kad ti jos ni u damu nisi bio i ne vidim sta je problem sto je covjek albanac? Veci su problem stare sarajevske porodice od 96te kao ti
A od sad si na block posto mi se ne citaju bljuvotine isfrustriranog srednjoskolca koji je podlozan prcanju od drugova manijaka,kad te vec moderacija pusta da serendas.

Bolje suncanice prodavati.Kome ti podvaljujes muda za bubrege :D

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 10 apr 2014, 14:29

gavran je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:VI STO DIZETE MEDIJSKE HAJKE...
slika
E ja papaka ovih strumfova! Citam ove komentare i ne vjerujem. A najgore je kad pokusavaju da to upakuju fino, lafo oni nama otvaraju oci, a iz posta izbija mrznja. Fuuuuj stoko!

ovo ti je sa index-a :shh:
Pa?
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 apr 2014, 14:31

amypitar je napisao/la:
Bolje nekad i presutati,kad nemas sta pametno za reci...

Ako ti je ovo krajnji domet,meni te je zao fkt :stop:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 apr 2014, 14:32

terabajt je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ludi su oni u upravi ako misle da ce Tan ovo trpiti i da ce im pare davati tek tako, ne bi me cudilo da im sve raskine pa da se bas srozaju.

teso da je ocekivao profit od ovih nasih klubova. Prije bi rekao da je ovo kao neki uvod u nsto vece i da ima cilj da ulaze pare radi profita u nesto drugo a ne sport. Ovo je jedan vid marketinga i ulaska na trziste , to je neko moje misljenje. I pitanje je koliko ce ulagati u klub narednih godina ili je ovih milion i po samo novca koje je ulozio.
ja ne mogu da vjerujem da analizirate svaki korak FKS i da kao nesto djelite savjete ,a drago vam je sto nam se ovo desava sijate od srece :clap: .hajde sto je to ovdje na forumu nego se tako ponasaju i neki portali .cak mogu shvatiti i neku zezu i podbadanja to je normalno al konstantno smarati i pljuvati sta god se uradi to prelazi sve granice normalnog razmisljanja .

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 10 apr 2014, 14:34

Faruk Hadzibegic! Zato sto je jedan od nas, takav nam covjek treba!!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

robinho
Kontakt:

Post Postao/la robinho » 10 apr 2014, 14:34

otjerajte Ibrakovica on je najvece zlo koje postoje trenutno u vasem klubu to je obicni prevarant lopov, gdje god je doso i za*ebo je stvar..neka je sa srecom
VOLIMO ČELIK OČI NAM SE CAKLE

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 10 apr 2014, 14:36

terabajt je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Meni nije jasno kako je Abdulah Ibrakovic postao sportski direktor Sarajeva..
Nažalost, jedina referenca mu je bila što mrzi Želju i Amara iz dna duše i što ima traumu od istog.
E sad, njegovo je pravo bilo da se prijavi na konkurs. Međutim, ko ga izabra, kome on takav kakav je odgovara. Koja je to nit, put, cilj i ostale šuplje koje u citatu ispod on spominje, što ga napravi najboljim izborom za ovu "evropsku" upravu.
Gledaj ti papku izjave citiram:
"Teško nam je, svjesni smo podmetanja, ali smo spremni odgovoriti na sve to. Nastavit ćemo se boriti koliko god možemo bez obzira na stvari koje se dešavaju i želju mnogih da ne uspijemo. Mi imamo svoj put, svoj cilj i snagu i razum da uspijemo.“
Umjesto da se papak izvine svim navijačima kluba, građanima itd. Umjesto da kaže kako im je promakla ova činjenica, da prizna da je pogriješio. Da kaže da se ovakve stvari neće više ubuduće ponavljati itd. Da kaže da mu je drago da je neko skrenuo pažnju javnosti na ovaj mračni detalj iz Ljupkove prošlosti i tako spasio klub blamaže itd. Ne, izgovor se traži u podmetanju dušmana.
Da ti ga nije opet Amar šuknuo lijepi Avdo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 apr 2014, 14:39

rodom s Mejtaša je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Nažalost, jedina referenca mu je bila što mrzi Želju i Amara iz dna duše i što ima traumu od istog.
E sad, njegovo je pravo bilo da se prijavi na konkurs. Međutim, ko ga izabra, kome on takav kakav je odgovara. Koja je to nit, put, cilj i ostale šuplje koje u citatu ispod on spominje, što ga napravi najboljim izborom za ovu "evropsku" upravu.
"Teško nam je, svjesni smo podmetanja, ali smo spremni odgovoriti na sve to. Nastavit ćemo se boriti koliko god možemo bez obzira na stvari koje se dešavaju i želju mnogih da ne uspijemo. Mi imamo svoj put, svoj cilj i snagu i razum da uspijemo.“
Umjesto da se papak izvine svim navijačima kluba, građanima itd. Umjesto da kaže kako im je promakla ova činjenica, da prizna da je pogriješio. Da kaže da se ovakve stvari neće više ubuduće ponavljati itd. Da kaže da mu je drago da je neko skrenuo pažnju javnosti na ovaj mračni detalj iz Ljupkove prošlosti i tako spasio klub blamaže itd. Ne, izgovor se traži u podmetanju dušmana.
otjerat cemo mi i ibrakovica samo vi recite ko smeta :salut:

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 10 apr 2014, 14:39

Armala je napisao/la:Mi smo mulitetnicki klub štrumfovi i takoo cemo braniti ono sto je krasilo ovaj grad nekada davno a vi mozete da crknete.

I ne treba toliko pljuvati Ljupka ko zna pod kojim okolnostima se on morao slikati sa Arkanom posto Arkanu sigurno nisi mogao reci NE
15.000 djece je pobijeno u Sarajevu sto od granata sto od snajpera od takvi kosto je arkan ..... A ti nisi Kosevo nisi vidio i tu lupas gluposti u ime Hordi Zla.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 10 apr 2014, 14:41

adal je napisao/la:
Armala je napisao/la:Mi smo mulitetnicki klub štrumfovi i takoo cemo braniti ono sto je krasilo ovaj grad nekada davno a vi mozete da crknete.

I ne treba toliko pljuvati Ljupka ko zna pod kojim okolnostima se on morao slikati sa Arkanom posto Arkanu sigurno nisi mogao reci NE
15.000 djece je pobijeno u Sarajevu sto od granata sto od snajpera od takvi kosto je arkan ..... A ti nisi Kosevo nisi vidio i tu lupas gluposti u ime Hordi Zla.

Sta ti je levatu, ja ti ovdje govorim o Ljupku i da se ne treba on izjednacavat sa Arkanom samo zato sto se slikao sa njim :clap: A ne pricam o Arkanu

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 apr 2014, 14:41

SarajlijaTM je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
Bolje nekad i presutati,kad nemas sta pametno za reci...

Ako ti je ovo krajnji domet,meni te je zao fkt :stop:
Pa reci ti meni akademice,koja je alternativa, ne samo za Sarajeva vec i za ostale klubove. :?:
Pa vi u 3 god.osvojite 5 titula,a za kifle nemate.Sto nedavno rece Baho ,ako neko u ovoj Upravi Sarajeva ne vidi napredak taj je zlo namjeran ili ....covjek.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 10 apr 2014, 14:43

Mejtas, hajde ba ne lozi raju ovde i pusti tu suplju pricu, sta kontas neko lud je l ...
Znamo da vam je godra sto Petrovic nije ostao u Sarajevu, ali ne iz razloga kojeg vi navodite, nego iz nekog
drugog razloga .. Satro vama smeta Ibrakovic... smijesni ste !
F.K.SARAJEVO

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 10 apr 2014, 14:44

jedina istina o Abdulahu Ibrakovicu: sa Jarnijevim je otkazom sebi prolongirao odlazak,jer da je kojim slucajem jarni ostao i ispao iz kupa letio bi zajedno sa njim.........ovako ima vadionu
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 10 apr 2014, 14:46

rodom s Mejtaša je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Ukoliko je normalan, vjerovatno misli na strukture iz sopstvenog Kluba. Ne misli valjda ni nakog drugog.

P.S.Ova poređenja sa Željom su neumjesna, kao što je neumjesno otjerati Roberta Jarnija nakon najvećeg uspjeha Kluba u zadnjih 7 godina (polufinale KUPA BIH) ili Varešanovića koji je bio vicešampion sa vlastitom djecom, odnosno Husrefa u dva navrata i to jednom kada je bio prvi, a jednom drugi na premijerligaškoj tabeli.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, goGlobal, PapakIzSa, Pitar6785, SHZ82, Tarapi, Varijantas8 i 64 gosta.