Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Stranac
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Stranac » 10 apr 2014, 12:17

Prvo ne vjerujem da će Lotito pristati na ovo. Mislim na čistu zamjenu.

Drugo, ako pristane dobar je deal, jer ćemo se riješiti igrača koji su svakako jednom nogom van kluba. Quag sigurno, Giovinco više manje, ali vjerujem da bi on svakako išao u neki deal. Spominjao se i Palletta i swap sa Parmom.

Treće i najbitnije, ni Lulić ni Candreva nisu igrači koji će ozbiljnije unaprijediti našu igru. Moj stav, dakako. ;)

Zaključak: Može, ali nisam ono WOW impresioniran. Moraju se dovoditi bolji igrači ako žele biti malo zapaženiji u Ligi prvaka.

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 10 apr 2014, 12:36

Candreva ok, polivalentan i treba nam bas takav.

Giovinco je tek cetvrti napadac u hijerarhijama koji bi trebao ici, Osvaldo, Vucinic i Quaglia idu prije. Samim tim je malo vjerovatno da ce otpustiti 4 napadaca na ljeto, sumnjam, a i Conte ga hvali u zadnje vrijeme, no, niko nije nedodirljiv naravno, a pogotovo ko manje igra. Ipak, svi govore o famoznoj promjeni formacije i samim tim je ludost dati Gia, a pogotovo za nekog Lulica.

I naravno, Lulic i Muriel ne dolaze u obzir. Mozda ako zelimo praviti novi iskorak u evropskoj ligi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 apr 2014, 12:42

Morat ćemo se opet Pogba i ja oko Debelog svađati. :D

Momak je imao problema sa ozljedama, ali vjerujem kad bi došao u Conteov sistem da bi eksplodirao.

On mene neodoljivo podsjeća na "debelog" Ronalda. :cool:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 10 apr 2014, 12:46

Nije momak toliko ni los pogotovo sad sto se malo spustila sva buka oko njega ne mogu ni trazit cifru.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 apr 2014, 12:56

Kandreva da, u Italiji je medju najboljim krilima...u nasoj finansijskoj situaciji tesko da moze neko drugi, tako da izbor nije los..

Lulica vjerovatno zele jer bi im dao dodatnu opciju u 3-5-2 od koji se ne misli potpuno odustati...iako bih ja tu licno volio mozda vise Meneza od ovih sto se spominju...

ali kako god, dobro neko rece, to nisu igraci koji ce unaprijediti dovoljno nasu igru..njih 2+ jedan pravi igrac svjetske klase koji zna povuci loptu, preci 1-2 igraca u trku, sutirati, podvaliti pas...jednostavno mi smo PRESPORA ekipa i ovaj prelazni rok treba iskoristiti za dovodjenje brzih i prodornih krilnih igraca..moramo se prilagoditi modernom fudbalu, i kad gledas ove najjace timove u LP vidis da mi i po stilu i nacinu igre jednostvano ne pripadamo tu...

ako Bajern uzme Kvadrada volio bih da mi probamo Sacirija od njih..takodjer sto se tice zamjene za Ljorentea, dao bih priliku Imobileu i Berardiju...

ovo su sve transferi koji se moraju raditi u kontekstu ostanka i Pogbe i Vidala i Markizija..ukoliko dodje do prodaje bilo koga, apetiti se moraju drasticno povecati.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 10 apr 2014, 13:12

Ako dođe do promjene formacije dva krila i lijevi bek. Ljorentea ni za živu glavu prodavat' a ne vjerujem ni da će lik otić', ne znam što ga uopšte spominjete.
Allegri je gospodin!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 apr 2014, 13:22

Ne znam ko ga bi prije citirao, Stranca ili Pogbu, stranac prijatelju, ne vidim igraca kojeg mi mozemo uzeti i reci e ovo je top igrac, ovaj ce nas unaprijediti. Tako je bilo zadnjih 3 godine, osim Pirla naravno ! Jednosatvno, doslo je vrijeme kada moras uzeti igraca i nadati se da ima mjesta za napredak, a iskreno mislim da i Lulic i Candreva u ovom Juventusu imaju prostora za napredak, pogotovo ovaj prvi, lik se sluzi sa obje noge fantasticno, odlican u odbrani, jos bolji u napadu ! I jos da dodam, Pogbi, nije mi jasno da igrac sa 23 godine, kojem se prognozira odlicna karijera, ne dolazi u obzir??? Jasno mi je, dolazi u obzir mozda Lukaku?Benteke?Costa? Samo ne znam, kako doci do njih?
Max Allegri

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 10 apr 2014, 13:34

Mig_Mig je napisao/la:Ne znam ko ga bi prije citirao, Stranca ili Pogbu, stranac prijatelju, ne vidim igraca kojeg mi mozemo uzeti i reci e ovo je top igrac, ovaj ce nas unaprijediti. Tako je bilo zadnjih 3 godine, osim Pirla naravno ! Jednosatvno, doslo je vrijeme kada moras uzeti igraca i nadati se da ima mjesta za napredak, a iskreno mislim da i Lulic i Candreva u ovom Juventusu imaju prostora za napredak, pogotovo ovaj prvi, lik se sluzi sa obje noge fantasticno, odlican u odbrani, jos bolji u napadu ! I jos da dodam, Pogbi, nije mi jasno da igrac sa 23 godine, kojem se prognozira odlicna karijera, ne dolazi u obzir??? Jasno mi je, dolazi u obzir mozda Lukaku?Benteke?Costa? Samo ne znam, kako doci do njih?
Za tri godine ćemo pričat o takvim igračima :mrgreen:
Allegri je gospodin!

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 apr 2014, 13:39

[youtube][/youtube]

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 apr 2014, 13:41

Pa realno je tako, ko je vjerovao u Vidala, da ce biti ovakav? Pogbu, nakon samo godine dana? Teveza? Kvadva? takva su vremena za Juve, kupis i nadas se da cemo se kleti u njega jednog dana :P Usput, ako ce Conte mjnejati ovu 3-5-2, Lulica nema svrhe dovoditi ! Jedino u slucaju, kad budemo cuvali rez u 1/2 LP dogodine :P da igra onog defanzivnog u 4-3-3 :)
Max Allegri

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 10 apr 2014, 13:48

Odličan je Llorente. Nakon svih problema u Bilbau, pa prva sezona u Seriji A, treba se prilagoditi i priviknuti na drugačiji stil. Pa onda budaleštine tipa, Španci loše prolaze u Italiji. Ni formacija mu nije naklonjena ako ćemo pošteno.

Svašta se pisalo, a Nando zabi neke fantastične golove, često odlučujuće, koji su direktno skupljali bodove.

Ne treba spominjati koliko je omiljen, jer je likčina u svakom smislu.

Mogu mu samo poželiti da bude duplo bolji.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 apr 2014, 13:49

zato treba dovesti igraca kakav je Balde Keita ako vec kupujemo iz Lacija..Roma navodno zavrsava Iturbea, malo su ga preplatili ali svejedno nam pokazuju pravac kojim treba da se krecu talijanski klubovi..

ne vidim razloga zasto se ne bi preuzeo rizik sa Imobileom kao backup-om za Ljorentea (posto neki prvi put ne shvatise dobro) , sa Keitom, pa cak i Berardijem itd itd..
sta je najgore sto se moze desiti, gubitak skudeta? bez LP sigurno necemo ostati, a poslije vjerovatno 3 uzastopna skudeta ono bas je katastrofa ne osvojiti 4...

ako nismo u poziciji da dovodimo top igrace, daj bar da ih pokusamo otkriti i napraviti...mada eto krila ce se i koliko-toliko lakse naci koliko je problem sa tim lijevim bekom..njih u Italiji jednostavno nema ni na mapi, a nama bas i ne idu ta dovodjenja igraca iz vana ako nisu za dzaba.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 10 apr 2014, 17:46

Nebi se ja rijesi Gio tako lahko.. a ni nevjerujem da ce ista biti od tog deal..

Jedva cekam tekmu veceras.. Nadam se da ce igra biti na nivou, vrijeme je da se malo trzne i ako smo dobivali utkmice na silu..

Ne znam koliko je Tevez spreman, mozda bi bilo bolje da Gio pocne da ne rizikujemo beze ...

Napokon i Vidal u prvoj postavi. Ocekujem goljadus njegove strane!!!!

Forza Juve
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 apr 2014, 18:33

što se tiče ove eventualne razmjene, te da je Lotito čovjek kome su samo pare u glavi, ne vjerujem da je toliki debil da ga ovako Marotta izlevati
ultrasstyle_tz je napisao/la:zato treba dovesti igraca kakav je Balde Keita ako vec kupujemo iz Lacija
bojim se da u Italiji nema kluba koji je u mogućnosti dovesti Keitu .. već sada je njegova tržišna vrijednost €15 mln slika vjerujem da njegova budućnost (nadam se ne tako skoro) leži u Engleskoj

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 10 apr 2014, 19:37

Juventus je dosao do tog stadija da svaki naredni igrac kojeg Juve moze kupit nece previse povecat kvalitet igre, a za veci iskorak Juve nema te pare i atraktivnost lige je limitirajuca u tom pogledu tako da kupovine tipa Di Maria, Suarez koje bi povecale prednost nad konkurentima u Serie A su nemoguce.

Iz tog razloga Juve od top ekipa u Italiji ima najmanje prostora za napredak uzevsi u obzir finansijske mogucnosti klubova u Italiji da se nose sa drugim bogatasima.
Zato ce slijedce sezone konkurencija biti jaca jer drugi timovi za manje pare ce "stici" Juve i vjerovatno ce Juve tesko odbranit titulu Serie A,nadam se da cemo u LP napravit veci iskorak a Serie A je uvijek tu da se borimo pa sta bude.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 10 apr 2014, 20:08

Juan Jesus giura amore all'Inter: "Mai al Milan o alla Juventus" :cry:

:thumbup:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 apr 2014, 20:16

slika

Glupo mi je što je Nanda ostavio na klupi sad kad je dao ta dva gola, trebao mu je dati priliku da se raspuca još više. Ali hajde, treba Vučinića prodati. :roll: :mrgreen:

begipasha
Kontakt:

Post Postao/la begipasha » 10 apr 2014, 20:20

Iskreno se nadam poluvremenu 0:0 i onda da bude 2-3:0 čisto onako radi kladionice DP2.

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 10 apr 2014, 20:22

Official Juventus XI (3-5-2): Buffon; Cáceres, Bonucci, Chiellini; Isla, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Vučinić, Tévez.

Official Lyon XI (4-3-1-2): Lopes; Tolisso, Koné, Umtiti, Bedimo; Gonalons, Ferri, Mvuemba; Malbranque; Lacazette, Briand
Vucko od prve :silent:

Malo spekulacija :
Juventus are believed to be keen to use Sebastian Giovinco as bait to land Liverpool defender Daniel Agger this summer. [CaughtOffside]

Juventus are lining up a bid for Malaga midfielder Ignacio Camacho (23) as a possible replacement for Pogba. [CM]

PSG have made Juventus midfielder Arturo Vidal one of their top summer transfer targets. [L'Equipe]
slika
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 10 apr 2014, 20:28

begipasha je napisao/la:Iskreno se nadam poluvremenu 0:0 i onda da bude 2-3:0 čisto onako radi kladionice DP2.
:lol:
Allegri je gospodin!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.