FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Pošto je sezona LP-a otvorena utakmicom Bayern - Chelsea, ja predlazem da se sa istom utakmicom i zatvori sezona u LP i da naplatimo još neke dugove 

Sent from my Philips Smart TV.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Uli Hoeness "rado viđen" na utakmici sinoć 
Kako ovaj "pehlivan" ode u ćuzu Bayern ruku na srce sve slabije igre prikazuje 

- Bayern@heart
- Kontakt:
Sinoćna pobjeda najljepši mogući poklon za moj današnji rođendan.
Hvala vam mašinerijo iz Minhena za poklon
.
Dajte sad nekog iz Madrida
[youtube][/youtube]
Hvala vam mašinerijo iz Minhena za poklon

Dajte sad nekog iz Madrida

[youtube][/youtube]
Ribery nikako da povrati formu koju je imao prije povrede, ako ne bude igrao na najvišem nivou imaćemo velikih problema u 1/2.Sinoć je Robben najviše vukao ekipu i odigrao maestralnu partiju samo mi je udario u živac kad je pokazao sebičnost a Mandžo mu otvoren.
Muller nevidljiv većim dijelom a onda buum u njegovom stilu.
Mandžo šta reći osim.
Za 1/2 nemamo problema sa kartonima što je važno,što se tiče mogućeg protivnika sasvim mi je svejedno.
Bayern@heart neka je sretan.
Muller nevidljiv većim dijelom a onda buum u njegovom stilu.

Mandžo šta reći osim.

Za 1/2 nemamo problema sa kartonima što je važno,što se tiče mogućeg protivnika sasvim mi je svejedno.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakvo samo jutro, kakvo budjenje sa znanjem da smo izbacili jos jedan skart iz najelitnijeg takmicenja.
Jos uvijek sam pod utiscima, jer smo sve maestralno odradili i trecu godinu uzastopno ulazimo u polufinale.
Kakav tim i kakva masina.
Sto se tice protivnika, stvarno je sasvim svejedno ko ce doci jer u polufinalu nema lagane ekipe. Protiv bilo koga mozemo ispasti a isto tako mozemo i proci.

Jos uvijek sam pod utiscima, jer smo sve maestralno odradili i trecu godinu uzastopno ulazimo u polufinale.

Kakav tim i kakva masina.

Sto se tice protivnika, stvarno je sasvim svejedno ko ce doci jer u polufinalu nema lagane ekipe. Protiv bilo koga mozemo ispasti a isto tako mozemo i proci.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- farinelli123
- Kontakt:
Sve sto si napisao je apsolutno tacno, nema govora, s tim sto ja mislim da bi Atletiko igrao sa nama onako kako Majnc igra par sezona unazad, ili kako je Hofenhajm igrao kad se "pojavio", ili pak kao Borusija kad je eksplodirala. To je taj stil.sekerbay je napisao/la:dajte nam taj atletiko![]()
![]()
tanano iskustvo + ta toliko hvaljena fizicka sprema = velike sanse za bayu.
cuj, fizicki najspremnijaekipa na svijetu.dok se bayini igraci budu odmarali, oni ce trljat zegu u primeri.
osim toga, atleti bi igrali protiv tima koji igra najyebeniji presing na dunjaluku. nasi su odmorni i u stanju odigrati presing svih 90 min., atleti jok. protiv barce su ispuhali do 70. minute.
Voleo bih da gledam taj dvomec vise nego protiv Celsija ili Reala.
•
sretan rodjendan najboljem pdf na ovome portalu i da nam jos dugo godina bude najboljidr.adnan je napisao/la:Idealan poklon za 6. rođendan najboljeg pdf-a među svim pdf-ovima![]()
![]()
![]()
![]()
Sram vas i stid bilo kako to još niste u ponedjeljak primjetili. Ja još pomjerio dernek da se sastave dva slavlja, a vi ništa![]()

schweinsteiger je napisao/la:Bas trebas biti naivan i izabrati tako nesto.PEP je napisao/la:Dajte na nam sada FC Petrol London.

BayernHeart@ sretan rodjendan sve najbolje.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- BavaracZenica
- Kontakt:
i meni to nekako zvuci najrealnije, ma da ipak smatram da cemo izvuci Atletico, mislim oni ce nas izvucidr.adnan je napisao/la:Pošto je sezona LP-a otvorena utakmicom Bayern - Chelsea, ja predlazem da se sa istom utakmicom i zatvori sezona u LP i da naplatimo još neke dugove

Kako god, ocekujem da Ribery vrati onu pravu formu, dobro je i ovo ali on zna puno bolje, hocemo tu 6 titulu

FC Bayern !!!!!
- farinelli123
- Kontakt:
http://www.footballorgin.com/2014/04/ch ... _9602.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Au, kako nas najavi covek, bolje nego Aca Stojanovic
Au, kako nas najavi covek, bolje nego Aca Stojanovic

•
momci ajde da cujem koga bi najvise prizeljkivali.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Znaci ja sam vec napisao misljenja sam da cemo izvuci Atletico Madrid, a moja zelja bi bila Chelsea
Kad smo se nameracili da izbacujemo engleze, hodi cikiiiii
:) Ocito Arsenal i Manchester nisu uspjeli, iako smo im davali sanse cisto da tekma bude zanimljivija
da vidimo Chelsea eto

Kad smo se nameracili da izbacujemo engleze, hodi cikiiiii

FC Bayern !!!!!
moja želja je Atl. Madrid, a u finalu Real....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
sarajlija je napisao/la:Cestitke bavarci puno srece i da odbranite LP abd.
Hvala

ja ne znam citma neke druge portale i raja sve govori kako ne bih voljeli atletiko,pa zasto pobogu ,iskusniji smo imamo prekaljenog trenera bolje igrace iskusne ,bolju istoriju protiv spanjolaca ,zadnja tri polufinalu su rezultirala i finalom zasto ne neastaviti taj niz.phily je napisao/la:moja želja je Atl. Madrid, a u finalu Real....
Poraz protiv Augsburga je bio jedan od najboljih, jer naši se odmoriše i zaista kao navijeni trčali svih 90min.
Nema te ekipe koja će moći više od 60 min na areni naš presing izdržati,
pogotovo kada ovi preostali imaju teške i važne utakmice u prvenstvima, a ni klupa im nije široka.
Chelsea bih najviše volio, u dvije utakmice nemaju šansu, a baš bi bilo guba da u jednoj godini sve engleze izbacimo.
U finalu bi njihove šanse bile kudikamo veće
Poslije njih dolazi Atletico, čvrsta, jaka ekipa, no na ovoj razini i protiv ovakvog Bayerna bi rutinski ispali.
Ono što mi se ne sviđa je njihov stadion.
Na zadnje mjesto dolazi Real, jer za njih bi to bio u punom smislu put bosog kroz žar.
Sinoć su svi odlični bili, i Miler i Riberi kad je najpotrebnije, a ne treba zanemariti ni ulogu Gecea kod onog izjednačujućeg gola.
Kako je samo ukrao metar prostora, sačuvao loptu, otvorio prostor Riberiju za savršen centaršut lijevom, a onda Mandžo se odlično kretao i reagovao.
Navedeni gol je čista fantazija(effe
).
Kako je Mnadžo čitavu utakmicu prtiskao i sve moguće pozicije igrao.
Tuga kad neki sa strane dođu i kritikuju naše stoper, a ljudi bez greške odigrali i toliko duela 1 na 1 dobili,
tako težak posao u ovim utakmicama imaju.
Nema te ekipe koja će moći više od 60 min na areni naš presing izdržati,
pogotovo kada ovi preostali imaju teške i važne utakmice u prvenstvima, a ni klupa im nije široka.

Chelsea bih najviše volio, u dvije utakmice nemaju šansu, a baš bi bilo guba da u jednoj godini sve engleze izbacimo.

U finalu bi njihove šanse bile kudikamo veće
Poslije njih dolazi Atletico, čvrsta, jaka ekipa, no na ovoj razini i protiv ovakvog Bayerna bi rutinski ispali.
Ono što mi se ne sviđa je njihov stadion.

Na zadnje mjesto dolazi Real, jer za njih bi to bio u punom smislu put bosog kroz žar.
Sinoć su svi odlični bili, i Miler i Riberi kad je najpotrebnije, a ne treba zanemariti ni ulogu Gecea kod onog izjednačujućeg gola.
Kako je samo ukrao metar prostora, sačuvao loptu, otvorio prostor Riberiju za savršen centaršut lijevom, a onda Mandžo se odlično kretao i reagovao.
Navedeni gol je čista fantazija(effe

Kako je Mnadžo čitavu utakmicu prtiskao i sve moguće pozicije igrao.

Tuga kad neki sa strane dođu i kritikuju naše stoper, a ljudi bez greške odigrali i toliko duela 1 na 1 dobili,
tako težak posao u ovim utakmicama imaju.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 10 apr 2014, 12:49, ukupno mijenjano 2 puta.
- anelbavarac
- Kontakt:
Meni je sasvim svejedno protiv koga cemo igrat'.
Ako mi budemo pravi, ako budemo igrali kao sinoc poslije primljenog gola, imamo se cemu nadat' itekako
Povratkom Javia i Bastiana, dobijamo na sirini i jos rijesenja u sredini.

Protiv Dortmunda u subotu 18:30.
Ako mi budemo pravi, ako budemo igrali kao sinoc poslije primljenog gola, imamo se cemu nadat' itekako

Povratkom Javia i Bastiana, dobijamo na sirini i jos rijesenja u sredini.

Protiv Dortmunda u subotu 18:30.

Bayern@heart sretan rodjendan 
Evo jedna dobra od sinoc
Nemam posebnih zelja za 1/2 

Evo jedna dobra od sinoc

po meni sinoc je bio jedan koji se nije vidio skoro citavu utakmicu,po deset minuta nije bio u posjedu lopte,takvi ne mogu da igraju za ovakav bayern makar ne u ovoj fazi takmicenja.jedan skok sut glavom mu je sve sto je napravio.po meni treba mu jos mnogo.a mozda sam ja i corav pa ne vidim tu njegovu caroliju 

VOLIM BAYERN
nego momci je ko na koliko smo dos sada zaradili u lp i obzirom da smo jedini svabski klub u zavrsnici kolika je ta cifra sto bi na trebalapipasti od tv prava. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.