FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Posto je Zvijezda bas u losoj formi i jedna je od najgorih ekipa u proljetnom prvenstvu..ja bih sansu dao Muharemovicu da sa Trivunovicem cini stopersi par..u vezu bih stavio Radovca i Handzica a odmarao bi Jajala,Stojceva..takodjer bih stavio Travancica i Purica po krilima..da malo promjenimo..da vidimo mozel igrati Travancic malo lijevo...Tatka bi na beka,nek Baric malo odmara..spic Krste naravno..neka Bilbije
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- tyler durden
- Kontakt:
FCUM je napisao/la:fuj da bog da mi ispali iz lige ,kakvog trenera mi da otjeramo jaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo normalno da ce se slikati sa arkanom frajer bio bog u srbiji,jel postoji negdje slika kako drzi tri prsta pored ubijenog tijela ? jesmo mi balije najgori narod na svijetu definitivno
Hahaha ako postoje debilniji navijaci od ovih Hordasa i pitara. E svasta

Maloumnici.
-
- Kontakt:
hahahhah ovo je sve smijesno ,kako se samo dusmani na sladjuju
koliko se mrezi fks to je nevjerovatno ,jedni pisu gdje cete otjerati ovakvog trenera da bogda ispali ,jedni bi voljeli da je ostao pa da nas mogu pljuvati ,evo gledam hrv i srp portali prenose kako smo nacionalisticki klub itd .niko Čiru nije pitao sto je s Tudjmanom lumpovao a selektor BIH bio ,kad presjednik Širokog kaze samo mogu katolici igrati to nikom ne smeta ,kad aca pjeva u zetri ,ljuba na grbavici to nikom ne smeta .samo se FKS optuzuje i razapinje da smo četnici ,balije ,nacionalisti i šta ne vise FK SARAJVO izdrzat cemo ovo i izaci bolji i jaci U INAT DUSMANIMA

Ko je stariji navijac Bgt..rodom s Mejtaša je napisao/la:Kako tebe ba nije stid, šatro stariji navijač, realan. Spominjati Švabu u ovom kontekstu. Hajde reci šta nije slučajno?mma_hz je napisao/la:Ama ljudi sta se njima pravdate..i Odovic je kao vojnik bio na liniji pa nikom nista a bio je ovim moralistima trener...**** sliku sa Arkanom,bar nije kao Odovic pucao..**** vakat je to bio za svakoga ,pa sta mislite sto se Osim ispalio iz Beograda..nista nije slucajno..
Je li trebao i Švabo možda da se slika? Je li trebao titulu sa Partizanom uzeti u krnjoj ligi?
Nemate skrupula sekunde. Na šta vam klub liči pa to je bruka više postala. Još malo pa ni djeca što dohvaćaju lopte neće moći biti iz grada.
Vi ste klasičan primjer šta se desi kad se papci domognu para, i rođene matere bi se odrekli.

Nemoj da idemo dalje o Osimu Bgt,nema potrebe.
FK SARAJEVO.
Moram vas malo prcat,cisto jer vam se ova uprava malo pogubila,nakon sto je silovito krenula da radi dobre stvari.
Ali ove zadnje stvari tipa izbacivanja ljudi sa plakata iako je bilbija jos uvijek u ekipi sa promjenama plakata I poruka na njima,pa sad ova lakrdija oko ljupka...
Zamoalo da najava za tekmu bude probudili se tigrovi umjesto divova.
Malo se salim,ali stvarno je burno kod vas u zadnje vrijeme.
Ali ove zadnje stvari tipa izbacivanja ljudi sa plakata iako je bilbija jos uvijek u ekipi sa promjenama plakata I poruka na njima,pa sad ova lakrdija oko ljupka...
Zamoalo da najava za tekmu bude probudili se tigrovi umjesto divova.
Malo se salim,ali stvarno je burno kod vas u zadnje vrijeme.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
mma_hz je napisao/la:Posto je Zvijezda bas u losoj formi i jedna je od najgorih ekipa u proljetnom prvenstvu..ja bih sansu dao Muharemovicu da sa Trivunovicem cini stopersi par..u vezu bih stavio Radovca i Handzica a odmarao bi Jajala,Stojceva..takodjer bih stavio Travancica i Purica po krilima..da malo promjenimo..da vidimo mozel igrati Travancic malo lijevo...Tatka bi na beka,nek Baric malo odmara..spic Krste naravno..neka Bilbije
Možda je i previše rokada za jednu utakmicu , može biti da ce biti par izmjena . Stojčev će mislim igrati jer on nam je bitna karika pa bilo protiv koga igrali .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Ma cisto reko da se malo trznu...ma svakako da bi u drugom usli Stojcev i ostali ako sve ne bude OK..pgt jer Dzeno vjeruje sigurno u ovo malo djece sto imamo..Suki46 je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Posto je Zvijezda bas u losoj formi i jedna je od najgorih ekipa u proljetnom prvenstvu..ja bih sansu dao Muharemovicu da sa Trivunovicem cini stopersi par..u vezu bih stavio Radovca i Handzica a odmarao bi Jajala,Stojceva..takodjer bih stavio Travancica i Purica po krilima..da malo promjenimo..da vidimo mozel igrati Travancic malo lijevo...Tatka bi na beka,nek Baric malo odmara..spic Krste naravno..neka Bilbije
Možda je i previše rokada za jednu utakmicu , može biti da ce biti par izmjena . Stojčev će mislim igrati jer on nam je bitna karika pa bilo protiv koga igrali .
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Vi dovedite Miroslava Przulja da vam otpjeva "mi smo seljini, seljo je nas"....Buu je napisao/la:Suki46 je napisao/la:Buu je napisao/la:Doveli ste Puzigacu koji na Grbavici golove proslavlja sa dizanjem tri prsta, Bilbiju koji psuje balijsku majku i trenera koji se slikao sa arkanom. Gov.nari jedni smrdljiviTako je
Dovedite boru corbu da vam zapjeva mi smo divovi
Svaka vam čast!. Konačno jedan normalan potez Uprave Sarajeva. Ko je uz Arkana, nije uz Sarajevo. Još jednom SVAKA ČAST!
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ljupko-p ... evo/128737" onclick="window.open(this.href);return false;
Pravi potez uprave bravo !!
04.10.2009 !!
mma_hz je napisao/la:Ma cisto reko da se malo trznu...ma svakako da bi u drugom usli Stojcev i ostali ako sve ne bude OK..pgt jer Dzeno vjeruje sigurno u ovo malo djece sto imamo..Suki46 je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Posto je Zvijezda bas u losoj formi i jedna je od najgorih ekipa u proljetnom prvenstvu..ja bih sansu dao Muharemovicu da sa Trivunovicem cini stopersi par..u vezu bih stavio Radovca i Handzica a odmarao bi Jajala,Stojceva..takodjer bih stavio Travancica i Purica po krilima..da malo promjenimo..da vidimo mozel igrati Travancic malo lijevo...Tatka bi na beka,nek Baric malo odmara..spic Krste naravno..neka Bilbije
Ma nakon 4 utakmice sa 0-0 , nakon malo ovih burnih dana stvarno ne znam kad ce se trznuti( svi igrači) i zapeti više nego sad. Imam vjeru u ove igrače i vjerujem da cemo sutra zabiljeziti pobjedu sa 2 ili više razlike . Dženo bi mogao staviti Radovca .
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Ma izvini, znam da si ok momak, ali se baš nanervira odjutros. Hajde, desilo se, spriječeno je srećom, ali onda me upali ova priča o dušmanluku. Sad su opet drugi krivi.mma_hz je napisao/la:Ko je stariji navijac Bgt..ma vala prestao sam realno gledati stvari na ovom forumu..
![]()
Nemoj da idemo dalje o Osimu Bgt,nema potrebe.
Hvala ti Bože što navijam za ljoŽe.
- storm_raider
- Kontakt:
Samo nemojte price da vam mi ista podmecemo ili da je Photoshop. Slika je uploadovana krajem Novembra 2013 godine, kada nije imao nikakve veze sa vama. Vi niste zrtve ovdje.
Vratise mi se neka ruzna sjecanja na te 90'te.. razumijem ja djecu ovdje kojoj to ne smeta, oni su ratna generacija ili poslijeratna pa se ni ne sjecaju i hvala Bogu na tome, ali moraju znati historiju svog grada da bi ga volili. Ne volim vas, ali vas ne mrzim i gradski ste klub, komsijski, konkurentni uvijek, ovo ne bi bio udarac samo na vas klub vec na svakog sarajliju licno. Ja sam izgubio u ratu mnogo i ovo me je podsjetilo na neke stvari, mnogo ih je izgubilo previse.. i ne treba ovo nikome. Vi jeste imali gluposti i provaljivanja, kao i mi, ali ovo bi bilo neprihvatljivo za svakog sarajliju, bilo da navija za Zelju, Sarajevo, Vrbanjusu, Olimpik ili nekoga drugog.
Rijesili ste ga se na vrijeme, on mozda nije cetnik bio, ali ova slika je licna uvreda. Drzite se svog kadra, vidite sa Varesanovicem, drzite se Uscuplica, to su ljudi koji bi zivot dali za vas klub. Znaju sve o klubu.
Vratise mi se neka ruzna sjecanja na te 90'te.. razumijem ja djecu ovdje kojoj to ne smeta, oni su ratna generacija ili poslijeratna pa se ni ne sjecaju i hvala Bogu na tome, ali moraju znati historiju svog grada da bi ga volili. Ne volim vas, ali vas ne mrzim i gradski ste klub, komsijski, konkurentni uvijek, ovo ne bi bio udarac samo na vas klub vec na svakog sarajliju licno. Ja sam izgubio u ratu mnogo i ovo me je podsjetilo na neke stvari, mnogo ih je izgubilo previse.. i ne treba ovo nikome. Vi jeste imali gluposti i provaljivanja, kao i mi, ali ovo bi bilo neprihvatljivo za svakog sarajliju, bilo da navija za Zelju, Sarajevo, Vrbanjusu, Olimpik ili nekoga drugog.
Rijesili ste ga se na vrijeme, on mozda nije cetnik bio, ali ova slika je licna uvreda. Drzite se svog kadra, vidite sa Varesanovicem, drzite se Uscuplica, to su ljudi koji bi zivot dali za vas klub. Znaju sve o klubu.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 10 apr 2014, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
sarajlija je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ljupko-p ... evo/128737
nije mi namjera da stavljam so na ranu ali to nije uprava rekla nego on...
mislim da bi za vas bilo najvaznije da na vecerasnjem treningu se okupite i date podrsku uscuplicu, on na plecima mora nositi greske drugih ljudi i mora opravdati silne pare ulozene...
bez jakog Sarajeva nema jakog Želje i suprotno
nemam potrebu da se radujem nesreci nicijoj
Zadnja izmjena: jug-onostalgicar, dana/u 10 apr 2014, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Odg: FK Sarajevo
Ovako bi nesto trebalo pokusati, mozda Stojceva staviti od pocetka da se proba rijesiti utakmica ranije a kasnije dati priliku i Faretu ali znatno vise od 10 minuta.Suki46 je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Posto je Zvijezda bas u losoj formi i jedna je od najgorih ekipa u proljetnom prvenstvu..ja bih sansu dao Muharemovicu da sa Trivunovicem cini stopersi par..u vezu bih stavio Radovca i Handzica a odmarao bi Jajala,Stojceva..takodjer bih stavio Travancica i Purica po krilima..da malo promjenimo..da vidimo mozel igrati Travancic malo lijevo...Tatka bi na beka,nek Baric malo odmara..spic Krste naravno..neka Bilbije
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kazem za upravu sto ga je otjerala kad su ovu sliku nasi vidjeli i zato sam reko da je pravi potez sto nije ni poceo sa trenerskim umijecem.!jug-onostalgicar je napisao/la:sarajlija je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/ljupko-p ... evo/128737
nije mi namjera da stavljam so na ranu ali to nije uprava rekla nego on...
mislim da bi za vas bilo najvaznije da na vecerasnjem treningu se okupite i date podrsku uscuplicu, on na plecima mora nositi greske drugih ljudi i mora opravdati silne pare ulozene...
bez jakog Sarajeva nema jakog Želje i suprotno
nemam potrebu da se radujem nesreci nicijoj

04.10.2009 !!

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
- Kontakt:
ja mislim da taktika i ko ce igrati uopšte nece biti bitne sutra ,sad je samo pitanje kako ce igraci odgovoriti na ovo sto se izdesavalo da li ce gristi na terenu ili ce mozda otici u još vece sivilo .sve je moguce .hilmo je napisao/la:Ovako bi nesto trebalo pokusati, mozda Stojceva staviti od pocetka da se proba rijesiti utakmica ranije a kasnije dati priliku i Faretu ali znatno vise od 10 minuta.Suki46 je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Posto je Zvijezda bas u losoj formi i jedna je od najgorih ekipa u proljetnom prvenstvu..ja bih sansu dao Muharemovicu da sa Trivunovicem cini stopersi par..u vezu bih stavio Radovca i Handzica a odmarao bi Jajala,Stojceva..takodjer bih stavio Travancica i Purica po krilima..da malo promjenimo..da vidimo mozel igrati Travancic malo lijevo...Tatka bi na beka,nek Baric malo odmara..spic Krste naravno..neka Bilbije
Upravo tako djeca mozda i ne znaju i bolje, ali sad dat abd veliku podrsku Uscuplicu dok se ne nadje trener za FKS.storm_raider je napisao/la:Samo nemojte price da vam mi ista podmecemo ili da je Photoshop. Slika je uploadovana krajem Novembra 2013 godine, kada nije imao nikakve veze sa vama. Vi niste zrtve ovdje.
04.10.2009 !!
hilmo je napisao/la:Ovako bi nesto trebalo pokusati, mozda Stojceva staviti od pocetka da se proba rijesiti utakmica ranije a kasnije dati priliku i Faretu ali znatno vise od 10 minuta.Suki46 je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Posto je Zvijezda bas u losoj formi i jedna je od najgorih ekipa u proljetnom prvenstvu..ja bih sansu dao Muharemovicu da sa Trivunovicem cini stopersi par..u vezu bih stavio Radovca i Handzica a odmarao bi Jajala,Stojceva..takodjer bih stavio Travancica i Purica po krilima..da malo promjenimo..da vidimo mozel igrati Travancic malo lijevo...Tatka bi na beka,nek Baric malo odmara..spic Krste naravno..neka Bilbije
Slažem se hilmo s tobom , samo nadam se da li Sarajevo može riješiti utakmicu u prvih 45 minuta sa 3 gola u mreži protivnika ,pa da se napokon pogleda normalna utakmica bez stresa do 90 minute .
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, Direktorcic, Hamagara, kontra, Tatamata1946 i 50 gostiju.