Zar se ne sjecas kako je bilo kada smo bili 65ti? Imas bruku forumasa kojima je 25to mjesto vrh.donniedarko je napisao/la:Sad smo spali za jos cetiri mjesta . Argument za Susica zasnovan na rang listi polako gubi na snazi
Safet Sušić - Pape
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Susic je zasluzan sto vise nismo 65. a ne Dzeko, Misimovic, Begovic, Spahic, I. Osim???DonCorleone je napisao/la:Zar se ne sjecas kako je bilo kada smo bili 65ti? Imas bruku forumasa kojima je 25to mjesto vrh.donniedarko je napisao/la:Sad smo spali za jos cetiri mjesta . Argument za Susica zasnovan na rang listi polako gubi na snazi
- DonCorleone
- Kontakt:
@PapeSusic
Susic je kralj.
Susic je kralj.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Svi su zasluzni za uspjeh i odlazak na SP !PapeSusic je napisao/la:Susic je zasluzan sto vise nismo 65. a ne Dzeko, Misimovic, Begovic, Spahic, I. Osim???
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- donniedarko
- Kontakt:
Razumijem ali su nam se valjda povecala ocekivanja u međuvremenu . Mislim da ovo nije maksimum sadasnje ekipe .DonCorleone je napisao/la:Zar se ne sjecas kako je bilo kada smo bili 65ti? Imas bruku forumasa kojima je 25to mjesto vrh.donniedarko je napisao/la:Sad smo spali za jos cetiri mjesta . Argument za Susica zasnovan na rang listi polako gubi na snazi
- DonCorleone
- Kontakt:
Naravno da je maksimum, opet mlatis praznu slamu. Opusti se, moglo je biti i puno gore. Vidi se da se ne radujes uspjehu reprezentacije ---> vjerovatno nisi uopste navijac BiH. Mi u Brazilu plesemo Sambu, a on o nekakvoj rang listi, smijesno.
- donniedarko
- Kontakt:
Ma normalno da sam navijac ali mi se iskreno ne svidja Susic niti njegov rad i meni licno on kvari moju radost . Rang listu spominjem jer se rado koristila kako bi se odbranila teza o Susicu kao trenerskom magu i kad se spominje u tom kontekstu ne bude smijesno .DonCorleone je napisao/la:Naravno da je maksimum, opet mlatis praznu slamu. Opusti se, moglo je biti i puno gore. Vidi se da se ne radujes uspjehu reprezentacije ---> vjerovatno nisi uopste navijac BiH. Mi u Brazilu plesemo Sambu, a on o nekakvoj rang listi, smijesno.

- DonCorleone
- Kontakt:
Dobro, ne znam dalje. Susic je kralj.
- velez_mostar
- Kontakt:
Pravi navijac ne bi podrzavao klauna u ulozi selektora reprezentacije, ne bi mu bio prihvatljiv nepotizam, taktiku bi kritikovao, a press konferencije, kasnjenja, i pozivanja poluigraca da se prodaju mu ne bi bili ok.
Ovako, nedovoljno upuceni slijepo gledaju plasman na sp kao nesto toliko golemo da sve probleme bacaju pod tepih..to se zove povrsno gledanje stvari, pracenje repke tu i tamo, i ne unosenje emocija u sve to..zakljucak-navijaci na baterije.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovako, nedovoljno upuceni slijepo gledaju plasman na sp kao nesto toliko golemo da sve probleme bacaju pod tepih..to se zove povrsno gledanje stvari, pracenje repke tu i tamo, i ne unosenje emocija u sve to..zakljucak-navijaci na baterije.
+ 1000000velez_mostar je napisao/la:Pravi navijac ne bi podrzavao klauna u ulozi selektora reprezentacije, ne bi mu bio prihvatljiv nepotizam, taktiku bi kritikovao, a press konferencije, kasnjenja, i pozivanja poluigraca da se prodaju mu ne bi bili ok.
- donniedarko
- Kontakt:
To ti je do divize nekih ljudi ovdje . Misle da je odlicno sad u odnosu kako je prije bilo ( tu su u pravu , jeste bolje ) pa tolerisu te neke negativne stvari oko repke . Ali mislim da je ipak presao granicu sa svojim greskama . By the way , ko od vas stvarno misli da mi sa Susicem mozemo pobjediti u tekmama sa ozbiljnim reprezentacijama ?velez_mostar je napisao/la:Pravi navijac ne bi podrzavao klauna u ulozi selektora reprezentacije, ne bi mu bio prihvatljiv nepotizam, taktiku bi kritikovao, a press konferencije, kasnjenja, i pozivanja poluigraca da se prodaju mu ne bi bili ok.
I ja se nekad slicno zapitam kad neko kaze "treba nam strucnak" pa kad ga pitas ko ?, odgovori ti "Barbarez".donniedarko je napisao/la:By the way , ko od vas stvarno misli da mi sa Susicem mozemo pobjediti u tekmama sa ozbiljnim reprezentacijama ?

Da li je neko ozbiljan kad kaze da nas vodi Barbarez iz raloga sto je legenda, idol, kralj, sah, ovo-ono ... a to sto ima 0 trenerskog iskustva je manje vazno ?
Pa jedno vrijeme one price "da nas on vodi" sigurno bi prosli grupe SP, eto ispade sad sa Susicem ne mozemo igrati ozbiljne utakmice, a sa ovim sto bi se odmakao od poker stola i dosao na klupu mozemo proci grupnu fazu.
Genijalno razmisljanje svaka vam cast.

velez_mostar je napisao/la:Pravi navijac ne bi podrzavao klauna u ulozi selektora reprezentacije, ne bi mu bio prihvatljiv nepotizam, taktiku bi kritikovao, a press konferencije, kasnjenja, i pozivanja poluigraca da se prodaju mu ne bi bili ok.

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- donniedarko
- Kontakt:
Nisam ni ja za BarbarezaElegant je napisao/la:
I ja se nekad slicno zapitam kad neko kaze "treba nam strucnak" pa kad ga pitas ko ?, odgovori ti "Barbarez".![]()
Da li je neko ozbiljan kad kaze da nas vodi Barbarez iz raloga sto je legenda, idol, kralj, sah, ovo-ono ... a to sto ima 0 trenerskog iskustva je manje vazno ?
Pa jedno vrijeme one price "da nas on vodi" sigurno bi prosli grupe SP, eto ispade sad sa Susicem ne mozemo igrati ozbiljne utakmice, a sa ovim sto bi se odmakao od poker stola i dosao na klupu mozemo proci grupnu fazu.
Genijalno razmisljanje svaka vam cast.

Previse se pametuje i samo se neka negativnost prezentuje, bice bolje malo rucnu dignite.
Pa da ajmo pozitive, godinu nismo odigrali dobru tekmu, atmosfera je odlicna, a konstantno napredujemo na fifinoj listi.Elegant je napisao/la:Previse se pametuje i samo se neka negativnost prezentuje, bice bolje malo rucnu dignite.
Ubilo se za pozitive...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zna se zašto smo pali na FIFA listi, Egipat nema mnogo veze sa tim. Nećemo se tako igrati 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Pleses li i ti sambu dok se ovi grobari bh fudbala koprcaju?Elegant je napisao/la:Previse se pametuje i samo se neka negativnost prezentuje, bice bolje malo rucnu dignite.
A ko su grobari našeg fudbala? Baš me zanima. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
DonCorleone je napisao/la:Pleses li i ti sambu dok se ovi grobari bh fudbala koprcaju?Elegant je napisao/la:Previse se pametuje i samo se neka negativnost prezentuje, bice bolje malo rucnu dignite.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.