Molim te objasni sta zapravo hoces da kazes?Baja_Zvjerka je napisao/la:Poredi Tana kako ide u crkvu, Bilbiju koji psuje balijsku majku i Ljupka koji se slika sa Arkanom... Dovoljno je vidjeti tvoju filozofiju i shvatiti da navijas za Sarajevo...amypitar je napisao/la:Pa jesmo li mi dusmani sto ne znamo ko je i gdje je hodao, i skim se ko druzi i ratovao.Pa Ljupko je do nedavno bio patriota i ljudina, kad je bio kandidat za reprezentaciju BiH.Pa nije ovo prvi put da se klub Sarajevo prestavlja u negativnom kontekstu,sjetimo se Radovana Karadzica i mnogo drugih prica i slika,i uvjek u momentu kad je Sarajevo pocelo ici nekom uzlaznom putanjom(vecinom na na nekoj nacionalnoj bazi).Do nedavno na tapeti bio i Bilbija,dugogodisnji mladi reprezentivac BiH.Pa jebote Ciro nas voljeni selektor hoda po BiH i javno nosi sliku Tudjmana.Gdje su ti patrioti.![]()
Proci ce i ovo se Ljupkom i sta ce te onda.Trazite slike Tana kako ide u crkvu, ili sta vec..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Kolika frka oko slike sa **** Arkanom...pa ovoliko se nebi okomili na samog Arkana..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne dovedu ti srba nego četnika da ti vodi tim, da nije izasla u javnost ta slika navijali bi za arkanovceHz-Sa je napisao/la:nemoj tako molim te hajde opet pocni navijati...sto ne mogu ovih navijaca na baterije ide bali na runija i evruDalam je napisao/la:Navijač sam sarajeva od 2005-10.4.2014![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

A sta spominjes runija i evru, izgleda da si malo druze skreno, nebi da te ismijavam kad si tako napaćen

mma_hz je napisao/la:Kolika frka oko slike sa **** Arkanom...pa ovoliko se nebi okomili na samog Arkana..
Pa u tome i jest stvar,suština je sasvim druga.

-
- Kontakt:
Sad se vratih i vidim u zadnji momenat je spriječena totalna sramota. To je najvažnije jer ovo je bruka za cijeli grad bez obzira ko za koga navijao. Prestanite više.
Vidim sad se pravi neka teorija zavjere, spominju se dušmani, kao neko ovo namjerno radi.
Nadam se da ne mislite na Želju. Mi se time ne bavimo, to je vazda bio vaš posao.
Pa nisu vam dušmani ma ko oni bili doveli ovog trenera. Opet je neko drugi kriv. Daj ba jednom u životu budite normalni.
Ne volim da budem zlurad ali ne mogu da ne primijetim da - jest se Dino bio nadigao poslije Zenice i počeo s.rat. i prozivati Želju. E moj Dino, vidiš kako ti se vratilo.
Dok se napravi to evropsko Saraj'vo ima sve da ode helač, jeb.em vas naopake. Koja je cijena te mitologije?
Ne mislim na ove normalne pitare koji se i sami zgrožavaju šta se gore radi.
Već godinama preventivno djulejem čim maknem iz Kantona. Kad pitaju ljudi - kažem jesam iz Sarajeva sam, ali sam Željovac.
Vidim sad se pravi neka teorija zavjere, spominju se dušmani, kao neko ovo namjerno radi.
Nadam se da ne mislite na Želju. Mi se time ne bavimo, to je vazda bio vaš posao.
Pa nisu vam dušmani ma ko oni bili doveli ovog trenera. Opet je neko drugi kriv. Daj ba jednom u životu budite normalni.
Ne volim da budem zlurad ali ne mogu da ne primijetim da - jest se Dino bio nadigao poslije Zenice i počeo s.rat. i prozivati Želju. E moj Dino, vidiš kako ti se vratilo.
Dok se napravi to evropsko Saraj'vo ima sve da ode helač, jeb.em vas naopake. Koja je cijena te mitologije?
Ne mislim na ove normalne pitare koji se i sami zgrožavaju šta se gore radi.
Već godinama preventivno djulejem čim maknem iz Kantona. Kad pitaju ljudi - kažem jesam iz Sarajeva sam, ali sam Željovac.
vi znate sta je bio I sta je radio odovic.
Covjek je ostao u tom ilijasu I nakon reintegracije I nije otisao tada.zasto to nikad niko nije uperio prstom u tom covjeka I rekao ti si bio zlocinac ili nesto drugo.
Sto se tice ljupka,ko zna sta je tu bilo.
Mozda se slikao s razlogom,mozda iz furke,mozda iz neopreznosti,jer ipak je arkan njegov a tada je bilo ok podizati moral vojnicima,mozda jer nije mogao odbiti arkana...
To vjerovatno sada samo ljupko zna,ali koji god da je razlog mislim da to ljudima u sarajevu nije opravdano I logicno je uslijedilo nepotpisivanje.uprava sarajeva je malo I iz straha od reakcija navijaca jako brzo reagovala I koliko toliko sprijecila ovu sramotu,mada ce ovo uvijek ostati kao neki povod za provokacije I pljuvanje,ali boze moj tako je to.
Covjek je ostao u tom ilijasu I nakon reintegracije I nije otisao tada.zasto to nikad niko nije uperio prstom u tom covjeka I rekao ti si bio zlocinac ili nesto drugo.
Mozda se slikao s razlogom,mozda iz furke,mozda iz neopreznosti,jer ipak je arkan njegov a tada je bilo ok podizati moral vojnicima,mozda jer nije mogao odbiti arkana...
To vjerovatno sada samo ljupko zna,ali koji god da je razlog mislim da to ljudima u sarajevu nije opravdano I logicno je uslijedilo nepotpisivanje.uprava sarajeva je malo I iz straha od reakcija navijaca jako brzo reagovala I koliko toliko sprijecila ovu sramotu,mada ce ovo uvijek ostati kao neki povod za provokacije I pljuvanje,ali boze moj tako je to.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Volio bih da Bilbija ostane do kraja karijere samo ako cete se vi zbog toga osjecati loseBaja_Zvjerka je napisao/la:Poredi Tana kako ide u crkvu, Bilbiju koji psuje balijsku majku i Ljupka koji se slika sa Arkanom... Dovoljno je vidjeti tvoju filozofiju i shvatiti da navijas za Sarajevo...amypitar je napisao/la:Pa jesmo li mi dusmani sto ne znamo ko je i gdje je hodao, i skim se ko druzi i ratovao.Pa Ljupko je do nedavno bio patriota i ljudina, kad je bio kandidat za reprezentaciju BiH.Pa nije ovo prvi put da se klub Sarajevo prestavlja u negativnom kontekstu,sjetimo se Radovana Karadzica i mnogo drugih prica i slika,i uvjek u momentu kad je Sarajevo pocelo ici nekom uzlaznom putanjom(vecinom na na nekoj nacionalnoj bazi).Do nedavno na tapeti bio i Bilbija,dugogodisnji mladi reprezentivac BiH.Pa jebote Ciro nas voljeni selektor hoda po BiH i javno nosi sliku Tudjmana.Gdje su ti patrioti.![]()
Proci ce i ovo se Ljupkom i sta ce te onda.Trazite slike Tana kako ide u crkvu, ili sta vec..

A ova situacija sa Ljupkom se desava ali klub je brzo reagovao i to bi bilo to
Kakva filozofija?Baja_Zvjerka je napisao/la:Poredi Tana kako ide u crkvu, Bilbiju koji psuje balijsku majku i Ljupka koji se slika sa Arkanom... Dovoljno je vidjeti tvoju filozofiju i shvatiti da navijas za Sarajevo...amypitar je napisao/la:Pa jesmo li mi dusmani sto ne znamo ko je i gdje je hodao, i skim se ko druzi i ratovao.Pa Ljupko je do nedavno bio patriota i ljudina, kad je bio kandidat za reprezentaciju BiH.Pa nije ovo prvi put da se klub Sarajevo prestavlja u negativnom kontekstu,sjetimo se Radovana Karadzica i mnogo drugih prica i slika,i uvjek u momentu kad je Sarajevo pocelo ici nekom uzlaznom putanjom(vecinom na na nekoj nacionalnoj bazi).Do nedavno na tapeti bio i Bilbija,dugogodisnji mladi reprezentivac BiH.Pa jebote Ciro nas voljeni selektor hoda po BiH i javno nosi sliku Tudjmana.Gdje su ti patrioti.![]()
Tvoja filozofija kojom FK Sarajevo ne valja jer je psiholog Radovan Karadzic bio u klubu prije rata i prije svega sto je sa ratom doslo?
Da ne valja jer nisu ispitali ko je gdje isao i sta radio za vrijeme rata?
Ko god dodje u FK Sarajevo, slusace himnu RBiH "Jedna si jedina" tokom utakmice... Sta li o njima sad misle njihovi?
A o ratu i zlocincima nemoj, jer ja znam koliko su mi zla nanijeli ovi "moji" kako u ratu tako i poslije rata...i moja filozofija nece nikada biti da su nesto bolji jer su "moji".. Ti "moji" su i pokrali u ovom klubu sve sto se moglo pokrasti!
-
- Kontakt:
ljudi ja ne mogu da vjerujem da ovoliko dušmana ima FKS
ko je novi kandidat za trenera? Ljupko dobar si trener ali ko je prijateljovao sa Arkanom, a ovaj ubijao po Bosni, takvog ne mogu podrzavati nikada. ovako je najbolje, svako svojim putem.
fuj da bog da mi ispali iz lige ,kakvog trenera mi da otjeramo jaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo normalno da ce se slikati sa arkanom frajer bio bog u srbiji,jel postoji negdje slika kako drzi tri prsta pored ubijenog tijela ? jesmo mi balije najgori narod na svijetu definitivno
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Armala je napisao/la:Volio bih da Bilbija ostane do kraja karijere samo ako cete se vi zbog toga osjecati loseBaja_Zvjerka je napisao/la:Poredi Tana kako ide u crkvu, Bilbiju koji psuje balijsku majku i Ljupka koji se slika sa Arkanom... Dovoljno je vidjeti tvoju filozofiju i shvatiti da navijas za Sarajevo...amypitar je napisao/la:Pa jesmo li mi dusmani sto ne znamo ko je i gdje je hodao, i skim se ko druzi i ratovao.Pa Ljupko je do nedavno bio patriota i ljudina, kad je bio kandidat za reprezentaciju BiH.Pa nije ovo prvi put da se klub Sarajevo prestavlja u negativnom kontekstu,sjetimo se Radovana Karadzica i mnogo drugih prica i slika,i uvjek u momentu kad je Sarajevo pocelo ici nekom uzlaznom putanjom(vecinom na na nekoj nacionalnoj bazi).Do nedavno na tapeti bio i Bilbija,dugogodisnji mladi reprezentivac BiH.Pa jebote Ciro nas voljeni selektor hoda po BiH i javno nosi sliku Tudjmana.Gdje su ti patrioti.![]()
A ova situacija sa Ljupkom se desava ali klub je brzo reagovao i to bi bilo to
I ja bih volio i Puzigaću da ostane do kraja karijere u Sarajevu

Uprava je reagovala zbog straha od navijača i potpunosti se slažem s njima i podržavam . Nek Dženo vodi ove 2 utakmice ipak je tu od početka nek odigra ovu sutra i u srijedu utakmicu pa cemo vidjeti .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bio je intervju na srpskoj nekoj televiziji kad je on to izjavio..barbarez je napisao/la:vi znate sta je bio I sta je radio odovic.

bas me briga sto se slikao sa Arkanom,nije covjek ubijao...tada se vjerovatno covjek da bi sacuvao glavu u bezvlascu morao svasta raditi..i mi smo se slikavali sa JUKOM PRAZINOM ,a njegovo maslo nije bilo pgt za ramazana..
FK SARAJEVO.
Ma ovo je suština cijele price.
Ibraković: Počeli smo praviti jako Sarajevo i nećemo stati na tome.
Želja nam je bila angažovati najboljeg trenera sa naših prostora i Ljupko je bio pravi izbor. S obzirom da igramo u petak, Uščuplić će voditi ekipu, a mi na njega računamo i u budućnosti. Danas ćemo obaviti razgovore i vidjeti šta je rješenje. Mi smo počeli praviti jako Sarajevo i nećemo stati na tome. Ljupko nije otišao zbog slike već što ne želi raditi u takvim okolnostima. Neće nas omesti razna podmetanja, idemo dalje znamo šta nam je cilj, šta nam je put''.
Ibraković: Počeli smo praviti jako Sarajevo i nećemo stati na tome.
Želja nam je bila angažovati najboljeg trenera sa naših prostora i Ljupko je bio pravi izbor. S obzirom da igramo u petak, Uščuplić će voditi ekipu, a mi na njega računamo i u budućnosti. Danas ćemo obaviti razgovore i vidjeti šta je rješenje. Mi smo počeli praviti jako Sarajevo i nećemo stati na tome. Ljupko nije otišao zbog slike već što ne želi raditi u takvim okolnostima. Neće nas omesti razna podmetanja, idemo dalje znamo šta nam je cilj, šta nam je put''.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 10 apr 2014, 11:49, ukupno mijenjano 2 puta.
da gledam uscuplica,hvala nesimon je napisao/la:SUTRA SVI NA KOŠEVO
FC United Of Manchester !
mma_hz je napisao/la:Bio je intervju na srpskoj nekoj televiziji kad je on to izjavio..barbarez je napisao/la:vi znate sta je bio I sta je radio odovic.
To vjerovatno sada samo ljupko zna,ali koji god da je razlog mislim da to ljudima u sarajevu nije opravdano I logicno je uslijedilo nepotpisivanje.uprava sarajeva je malo I iz straha od reakcija navijaca jako brzo reagovala I koliko toliko sprijecila ovu sramotu,mada ce ovo uvijek ostati kao neki povod za provokacije I pljuvanje,ali boze moj tako je to.ja sam samo cuo sta je covjek rekao...
bas me briga sto se slikao sa Arkanom,nije covjek ubijao...tada se vjerovatno covjek da bi sacuvao glavu u bezvlascu morao svasta raditi..i mi smo se slikavali sa JUKOM PRAZINOM ,a njegovo maslo nije bilo pgt za ramazana..
A naš selektor bivši Ćiro Blažević je rekao čak da bi se bacio za Tuđmana ako bi mu to on naredio .
Očekujem ovakav sutrašnji sastav uz naravno pobjedu . Delač , Puzigaća,Dupovac,Tatko,Barić, Jajalo , Cimirot, Stojčev, Velkoski , Todorović ( Travančić ili Purić) i Bilbija . Čujem da je Irfan povrijeđen nesto možda ne bude sutra igrao .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Vi pitari pravite cirkus od sebe... 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
- Kontakt:
Kako tebe ba nije stid, šatro stariji navijač, realan. Spominjati Švabu u ovom kontekstu. Hajde reci šta nije slučajno?mma_hz je napisao/la:Ama ljudi sta se njima pravdate..i Odovic je kao vojnik bio na liniji pa nikom nista a bio je ovim moralistima trener...**** sliku sa Arkanom,bar nije kao Odovic pucao..**** vakat je to bio za svakoga ,pa sta mislite sto se Osim ispalio iz Beograda..nista nije slucajno..
Je li trebao i Švabo možda da se slika? Je li trebao titulu sa Partizanom uzeti u krnjoj ligi?
Nemate skrupula sekunde. Na šta vam klub liči pa to je bruka više postala. Još malo pa ni djeca što dohvaćaju lopte neće moći biti iz grada.
Vi ste klasičan primjer šta se desi kad se papci domognu para, i rođene matere bi se odrekli.
Moram vas malo prcat,cisto jer vam se ova uprava malo pogubila,nakon sto je silovito krenula da radi dobre stvari.
Ali ove zadnje stvari tipa izbacivanja ljudi sa plakata iako je bilbija jos uvijek u ekipi sa promjenama plakata I poruka na njima,pa sad ova lakrdija oko ljupka...
Zamoalo da najava za tekmu bude probudili se tigrovi umjesto divova.
Malo se salim,ali stvarno je burno kod vas u zadnje vrijeme.
Ali ove zadnje stvari tipa izbacivanja ljudi sa plakata iako je bilbija jos uvijek u ekipi sa promjenama plakata I poruka na njima,pa sad ova lakrdija oko ljupka...
Zamoalo da najava za tekmu bude probudili se tigrovi umjesto divova.
Malo se salim,ali stvarno je burno kod vas u zadnje vrijeme.
VOLIM TE ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.