Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
pa jel moguce da mi nece ni jedan link
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
nek' ne pokušava ulaz, na prvom je bio blokiran, ako se ne varam
-
- Kontakt:
Steta Mirza nije izkori stio ovake prilike.Nesječam se ni u jednoj utakmici da je imo ovako puno placa za sutanje,ovakvih lakih suteva
mogao je hladno biti na 10 p,da je ubacio bar 2 jos trice i ono slobodno al eto,bice bolje,gore od ovog ne moze
SLOBODA NAVIJAČIMA
Fakat. Ja sve kontam da sam jedini koji nigdje ne moze gledati utakmicu, kad ono...Bihac96 je napisao/la:pa jel moguce da mi nece ni jedan link
dobrodošao u klub.suhakrpa je napisao/la:Fakat. Ja sve kontam da sam jedini koji nigdje ne moze gledati utakmicu, kad ono...Bihac96 je napisao/la:pa jel moguce da mi nece ni jedan link

Odlazi Safete.
-
- Kontakt:
Steta Mirza nije izkori stio ovake prilike.Nesječam se ni u jednoj utakmici da je imo ovako puno placa za sutanje,ovakvih lakih suteva
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Za sve koji nemaju link (ja ovdje gledam):
Ps. mirza bolje ti je da se saberes malo, ako je mene stid kako li je onda tebe..ajmo!!*p!p!t@* je napisao/la:http://www.rojadirecta.me/goto/up4free. ... height=600ennis je napisao/la:ima li onaj rojadirecta link,jesu izasle petorke??
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 10 apr 2014, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Mirza puca airball za airballom a ti trazis link 

Re: Odg: Mirza Teletović
Barem da mu zaprijeti na neki način, jer blago rečeno obruka se...nerkolfc je napisao/la:Ma kako nece ulaziti imaju pet i po igraca aktivnih*p!p!t@* je napisao/la:Ili će mu Kidd ukazati da se koncentriše i ne troši lopte uzalud, ili neće ni ulaziti prije kraja... Iskreno se nadam prvome...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ma MIrza je KRALJ
On pored Derona , Garneta , Johnsona osuta 7 trojkii hladno ga boli kita sto maši
Treba imati muda za to
Samo lave šutaj , tako i treba

On pored Derona , Garneta , Johnsona osuta 7 trojkii hladno ga boli kita sto maši

Treba imati muda za to

Samo lave šutaj , tako i treba

-
- Kontakt:
http://www.firstrowsports.li/watch/2528 ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
polako ba sad ce uc i vezat 5 trica..mora malo fulavat da ga ostavljaju kasnije samog kad bude gusto

http://88.80.11.29/81462/watch-brooklyn ... ando-magic" onclick="window.open(this.href);return false;
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
To mora da je ljubav.Mozambik je napisao/la:Mirza puca airball za airballom a ti trazis link

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
cuj da mu zaprijetiBarem da mu zaprijeti na neki način, jer blago rečeno obruka se...

- adriano_leite
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da ima neko sretan sto se Mirza ovako ispucava, pa onda idu psovke kada ga Kidd ne uvede ili se psuje drugim igracima koji se ispucavaju, recimo Johnsonu koji je za Mirzu Jordan. Svaka cast Kiddu sto je ovo trpio 8 minuta. Nadam se da ce se Mirza spametovati na hladjenju.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Zaprijeti da se koncentrise, ne da ce ga sjesti na klupu...semir01 je napisao/la:cuj da mu zaprijetiBarem da mu zaprijeti na neki način, jer blago rečeno obruka se...vecina suteva su bili otvoreni plus 2/3 trojke su mu iscurile iz obruca......
Mislim može, jedino ako hoće da mu ostali igrači pocrkaju na terenu.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
cuj svaka cast Kiddu sto je ovo trpio 8 minuta a jbt pa i Blatche ima sut 1/9 pa covjek igra i ispucava se jbt i onda na kraju dođe do 20 poena ali sad ste svi uzeli pametovati

Zadnja izmjena: semir01, dana/u 10 apr 2014, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.