Još jedna mirna noć i spavanje ko beba.
Stvarno je postalo odvratno biti navijač Bayerna. Nema uzbuđenja, nikako, a kad ga ima onda si u banani, pa kak sad to. Eto uzbuđenje je sastavni dio nogometa. Jučer sam rekao da se saspe kamenje po PEPU kada Bayern odigra kao Real jučer. Gore od ovoga ne može biti i sada hejteri ponovo imaju svoj dan. Sve kaj ću ima ja u tom trenutku moći protuargumentirati je 25 udaraca na gol prema 6 uz to 11 na prema 3 kornera. No i sam znam da me te brojke neće spasiti i da neće biti dovoljne. Neće biti dovoljne iz slijedećeg razloga.
Bayern je dosta osakaćen ušao u utakmicu. Nedostatak igrača u sredini pokušali smo nadoknaditi sa bekovima. Bayern je u prvom poluvremenu igrao jako čudno. Kada bi morao reći sa brojkama formaciju Bayerna rekao bih 2-3-2-3, bolje od toga ne ide. Pritisak je urodio plodom, te strah da se ne prolazi dalje mogao se vidjeti na igri Bayerna. Doslovce je Bayern izgledao kao zbunjena momčad, dok se ManU nada. Nakon 15 minuta, jedina mi je želja bila da se do poluvremena dođe sa 0:0, jer onda se stvari nanovo mješaju. Oćekivao sam odmah promjenu Rafinha-Gotze no ona se nije dogodila i dobro da nije. Manu zabija za 0:1 i nevjerica je obuzela sve navijače Bayerna. U tom trenutku sve odvratnosti ispadanja od ovakvog protivnika prošle su mi kroz glavu. Nikakva igra s obje strane, ali se podređena momčad krumpira. Kako je i komentator rekao, takvi udarci se događaju jako rijetko, a mi koji bolje znamo, Evra je to stepo sad i više nikad. Ak se ispadne na ovakav način, možemo svi komotno sa ekipom i Pepom počiniti Hara - Kiri.
No tada se Bayern budi!
Nećeš danas, ne na ovakav način, pravda će pobijediti! Navijači ManU-a nisu ni prestali slaviti, a primaju pogodak. Metnuo ga je ni manje ni više nego naš Mario Mandžukić!!! Pazite prava devetka igra od početka i zabija GOOOOL!!! Pa jel to pod PEPOM uopće zamislivo?!?!? U toj akciji Gotze je fenomenalno poslužio i to je bilo sve od njega za ovu tekmu. Ako ništa drugo sudjelova je u akciji koja je rezultirala pogotkom. Kad je Manđa zabio, nisam skočio niti previše se veselio, jer sam bio svjestan rezultata itekako. No kad Manđa zabije gol on nekako diže tu momčad jer je igrač koji zna "uzjebat" atmosferu.
Nakon toga događa se očekivano. Rafinha ulazi, Kroos dobiva pomoć u sredini terena u obliku Lahma i Bayern se transformira. ManU je malo bio u knock-downu, ali su uspjeli stvorit nekakvu priliku koju je Rooney dobrano "zasro". I tada sam živio na rubu...
Ko je ono zabio drugi i kak? toliko me prala nervoza da se nemrem niti sjetiti akcije. Ah da, Ribery probija stranu, prebacuje na drugu, Robben lomi i sa DESNOM nogom ubacuje u pet metara, ALI PO PODU i Muller ga zabija!!!! HA HA HA 2:1 za Pepa. Kao što sam i rekao, Muller može igrati lijevog beka, samo da bude u ekipi...
Srce mi još nije mirovalo, još se nešto moralo učiniti, a ko će drugi nego najbolji igrač Bayerna, Arjen Robben. Ma čim je dobio loptu, ja sam vidio pet sekundi unaprijed što će se dogoditi. Jedino nisam u tom trenutku bio ziher dal će lopta ući ili neće. Tih 5 sekundi brzo je prošlo i Robben ga je METNUL! Tada sam prvi puta odahnio, ali još me mučio onaj moj "švabizam" "nije gotovo dok debela šavbica ne propjeva", a definitivno nije gotovo ako bayernov protivnik ManU! Jedva sam doćekao kraj utakmice ne bi li odahnuo! Kraj, ŠLUS PFIF! Bayern je u polufinalu!!!
Uff, umalo zaboravio! PEP je bio toliko bezobrazan, da je izvadio Mullera i zadnjih 10 minuta igrao sa dvije špice! O šta se sve usudi taj PEP! Usudio se gubiti 0:1 doma i to protiv Engleza, okrenuti utakmicu i pobjediti sa 3:1 da ne bude nikakve mrlje na našem prolazu! Zaigrati bez zadnjeg veznog, pa staviti Lahma na šesticu i završiti utakmicu sa dva napadača! Stvarno je taj PEP hrabar momak.
Pep je ovu tekmu dobio radi mene. Ja sam sebi obećao da Bayern ove sezone MORA igrati sa Real Madridom i zato je sad najbolje vrijeme da se odmjerimo sa tim klubom! To je moj TRAUMLOS i to želim i ništa drugo.Neka se ona dva betona međusobno tuku, a mi ćemo da halamao fucu! Rukavica je baćena, nadam se da će prihvatiti izazov.
Pep je prije tekme rekao, da je ovdje samo rezultat bitan i nadam se da je to razlog slabije prestave u prvom poluvremenu, a ne to što nam je falio određeni broj jako važnih igrača s kojima Bayern drugačije izgleda. Nadam se da će hejteri imati na umu činjenicu da Bayern bez Martineza, Thiaga i Schweinija nemre biti isti kao onaj sa njima. Forma se mora podići, porazi u BUNDESLIGI su nebitni, sada se samo živi za obranu HENKELPOTA!!!
AUF GEHTS BAYERN!!!!
Da, da nisam gotov.
Poruka sa "SCUMOVCE"
Kada je Evra zabio gol nadam se da ste se veselili, da ste skakali do stropa i pri tom se malo od uzbuđenja ozlijedili. Nadam se da ste zagrlili i izljubili svoje sinove, cure, žene , prijatelje, sve one koji su vam bili pri ruci. Nadam se da vam je srce zakucalo kao nikada do sada, nadam se da vas je sreća preplavila, da vas je vjera u prolaz povela, nadam se da ste poslali tisuću i jedan SMS. Nadam se da ste u tom trenutku razmišljali o tome, kako ćete proči dalje, kako ste uspjeli izbaciti najjaču momčad na kontinentu, da ste uspjeli nadmudriti i osramotiti PEPA, te baciti na koljena diva poput Bayerna. Nadam se da vam se sve to dogodilo i da ste pucali od sreće, ponosa i ushićenja!!! Nadam se tome toplo se nadam...
Sad se NADAM DA PATITE I DA NEĆETE MOĆI SPAVATI!
Dobro zapamitite ova tri lica:
Neka vas ove slike muće u vašim najgorim noćnim morama, neka vas bude u znoju, neka vam nedaju mira NIKAD! Neka vam koljena klecaju i teže gutate kad čujete imena
MANDŽUKIĆ
MULLER
ROBBEN
Nek vam je sa srećom, kako bi ovo prebolili! Vjerujte vrijeme lijeći sve rane, a da bi ova rana zacijelila trebati će jako puno vremena jer se još jako dugo nećemo sastati. Samo bi još htio reći da ne bi mislili kako sam okrutan, Robbenovu facu vam nisam pokazao već njegova leđa, jer znam da bi vas ona mogla dovesti do ludila.
A sad marš igrat BUNKER protiv Aston Ville!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"