Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Da mi hoće popraviti noć da zaboravim ispadanje Manchestera. Odlično je da ga opet vidimo u startnoj i što će pojedini kritičari shvatiti da mu vjeruju u klubu. Koliko vidim nema Vucevica u Orlandu pa necemo gledati duel balkanaca pod košem, a bilo bi zanimljivo
Nek samo bude koncentrisan i strpljiv i doće na fine brojke.

Prenosi li ko tekmu, da ne kopam po streamovima.
Druze iz kojeg grada dolazis ?klokan je napisao/la:Da mi hoće popraviti noć da zaboravim ispadanje Manchestera. Odlično je da ga opet vidimo u startnoj i što će pojedini kritičari shvatiti da mu vjeruju u klubu. Koliko vidim nema Vucevica u Orlandu pa necemo gledati duel balkanaca pod košem, a bilo bi zanimljivoNek samo bude koncentrisan i strpljiv i doće na fine brojke.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
nerkolfc je napisao/la:Nocas samo dobre vijesti dolazeTim Bontemps @TimBontemps 56s
Andray Blatche is out again tonight with an undisclosed illness.
Neko neki dan napisa da je Blatche napravio neku glupost ( da sad ne tražim rekao je da je to pročitao na real gm-u), da li je moguće da je stvarno to istina jer mi ovo undisclosed illness nekako šuhveli izgleda?

Nisam iz dijaspore ako sam ne gramatički napisao ako ciljaš na toBihac96 je napisao/la:Druze iz kojeg grada dolazis ?klokan je napisao/la:Da mi hoće popraviti noć da zaboravim ispadanje Manchestera. Odlično je da ga opet vidimo u startnoj i što će pojedini kritičari shvatiti da mu vjeruju u klubu. Koliko vidim nema Vucevica u Orlandu pa necemo gledati duel balkanaca pod košem, a bilo bi zanimljivoNek samo bude koncentrisan i strpljiv i doće na fine brojke.

Banjaluka. Ima Mirza podršku iz svih gradova.

Netsi su prva ekipa koja je pomela Heat s 4:0 u regularnoj sezoni nakon sezone 2007./08.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Da li ima neki forum,neka stranica ,bilo sta da vidim kako amerikanci komentiraju nastupe mirze,kakve su njihove reakcije i ocekivanja,zanima me to 

FK Sarajevo !
28 p
Samo da ga veceras sut posluzi. Konacno je dobio priliku da sa Deronom provede dosta vremena na parketu i sigurno je da ce uzeti dosta suteva. Ovo bi se moglo pretvoriti u novi "Dallas". 

Kad se stream - ovi pale ? Evo ja up'o na neki rojadirecta stream, međutim, još uvijek čekam.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Eselamu alejkum narode, kako ste? Ajmo Mirza večera 13 trica.Obori rekord od Kobeja 12 trica rekord u nba
Ako bude neki dobar stream za Sopcast postajte ovdje 

- sagitarius
- Kontakt:
Idel stream, ja ocu na "nutjob" nece da otvori stranicu ,pa ajde neko da postavi link 

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ništa ljudi bez Freaze
, dajte hljeba vam firstshow 

Nema nocas prenosa nikako
rekord nba 12 trica ?mirzateletovicc je napisao/la:Eselamu alejkum narode, kako ste? Ajmo Mirza večera 13 trica.Obori rekord od Kobeja 12 trica rekord u nba
FK Sarajevo !
-
- Kontakt:
http://www.firstrowsports.li/watch/2528 ... -nets.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Buyrum.Večeras rekord MIzre 42 poena. 13 TRICA
Buyrum.Večeras rekord MIzre 42 poena. 13 TRICA
http://www.rojadirecta.me/goto/up4free. ... height=600ennis je napisao/la:ima li onaj rojadirecta link,jesu izasle petorke??
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Sretno Mirza !!