FK Radnički Lukavac

studeni
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la studeni » 05 apr 2014, 21:23

Ne znam čemu tolika briga. Ako nisu sposobni da uzmu 9 bodova iz narednih 5 utakmica kući, onda nek idu u 2 federalnu!!! Nema se tu šta puno pametovati, ova sezona je svakako izgubljena bila u julu mjesecu. Ovo je samo odrađivanje posla.
Mene brine odbrana, nije to više slučajnost da se golovi primaju u samom otvaranju. Jbt pa svako gostovanje nam je u principu od starta sa golom zaostatka. Sve i jedan prekid je panika pred Lugijem, trebao bi Darko malo poraditi na tome. Hajd mogu shvatiti da je Jusufović propustio pravog fudbalskog obrazovanja pa ne zna pravilno zatvoriti, ali Joge je stari lisac pa bi trebao on da to koriguje. Međutim kod većine golova koje smo primili, odbrana nam ispada smiješna kao kod nekog niželigaša.
Dobiti još što se dobiti može pa onda lagano u slijedeću sezonu. Ova liga je ****, ne možeš biti u sredini tabele. Il se boriš za ulazak il si jednim porazom u borbi za opstanak. Idemo dalje, next stop Jošik kontra Bratstva :njanjanja:

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 06 apr 2014, 00:48

Slažem se sa studenim, nema razloga za paniku mi kod kuće igramo sa Bratstvom, Budućnost, Rudar, Branitelj,Gradina ako ne osvojimo 10 bodova iz ovih utakmica onda nek i ispadnemo, samo gledam ove rezultate dosad, pa naš najubjedljiviji poraz dosad bio je 2-0 od Igmana, 7 utakmica smo izgubili sa rezultatom 1-0, nemamo ni sreće, vodili smo 2-0 u Rodoču pa 2-2 završeno, vodili smo 2-1 u Čapljini pa isto 2-2 na kraju, izgubili od Troglava 1-0, bitna nam je naredna utakmica svakako, ali nije presudna, 5 pozicija smo iznad od zone ispadanja tako da ostat će se sigurno :mrgreen:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 06 apr 2014, 01:17

samolukavac je napisao/la:Slažem se sa studenim, nema razloga za paniku mi kod kuće igramo sa Bratstvom, Budućnost, Rudar, Branitelj,Gradina ako ne osvojimo 10 bodova iz ovih utakmica onda nek i ispadnemo, samo gledam ove rezultate dosad, pa naš najubjedljiviji poraz dosad bio je 2-0 od Igmana, 7 utakmica smo izgubili sa rezultatom 1-0, nemamo ni sreće, vodili smo 2-0 u Rodoču pa 2-2 završeno, vodili smo 2-1 u Čapljini pa isto 2-2 na kraju, izgubili od Troglava 1-0, bitna nam je naredna utakmica svakako, ali nije presudna, 5 pozicija smo iznad od zone ispadanja tako da ostat će se sigurno :mrgreen:
slazem se sa tobom treba pustit prave carsijanere nek pobjede mi sa tri pobjede opstajemo def.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 06 apr 2014, 11:14

komšije imal bujruma, neće biti invazija ko kad je Sloboda gostovala ali bit će nas dovoljno

nego da bacim udicu ovim trolovima i da pitam:

- Jesmol već uplatili pare za utakmicu, jesul legle na vaš račun? :crazy:
Undici stelle - ACM 1899

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 06 apr 2014, 11:20

baltazar1 je napisao/la:komšije imal bujruma, neće biti invazija ko kad je Sloboda gostovala ali bit će nas dovoljno

To tvoji govore da je Čapljina prošlo kolo dala bod Radničkom, da bi mi vama sad dali 3 boda u Lukavcu (nigdje veze haha) kao vi ste u dobrim prijateljskim odnosima, naravno da ima bujruma, sljedeća nedjelja od 16 sati, ne igra nam sigurno povrijeđeni Smajlović, i Čejvanović je dobio juče 3 žuti karton, ali bilo je izgleda još kartona pa vidjećemo možda još neko neće igrati, a u tim se vraćaju nakon suspenzije Bekrić, Mešić i Aljukić :)

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 06 apr 2014, 11:26

Dečki, juče ste dobro odigrali. Imali ste dosta prilika, niste se izležavali po terenu kao sve ekipe koje dodju u Bihać. Odigrali ste mušku, mislim da nismo odmah zabili go, da bi možda i neriješeno bilo, ali eto, sreća odmah smo zabili. Golman vam se zaletio kod kornera, izletio, a loopta ga preleti, na drugoj uroš i eto. Fkt malo glup go, do golmana je bilo. Ostalo, dobra ste ekipa. I ne bojim se za vaš opstanak.

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 06 apr 2014, 11:39

samolukavac je napisao/la:
baltazar1 je napisao/la:komšije imal bujruma, neće biti invazija ko kad je Sloboda gostovala ali bit će nas dovoljno

To tvoji govore da je Čapljina prošlo kolo dala bod Radničkom, da bi mi vama sad dali 3 boda u Lukavcu (nigdje veze haha) kao vi ste u dobrim prijateljskim odnosima, naravno da ima bujruma, sljedeća nedjelja od 16 sati, ne igra nam sigurno povrijeđeni Smajlović, i Čejvanović je dobio juče 3 žuti karton, ali bilo je izgleda još kartona pa vidjećemo možda još neko neće igrati, a u tim se vraćaju nakon suspenzije Bekrić, Mešić i Aljukić :)
za zajebavam se ja za to, vidiš da sam napisao da čekam ove trolove da se jave sa informacijama ko kupuje a ko prodaje ;)

nisam je nikad bio od toga "mi kupili vama, oni dali nama, oni će vratiti onima itd..."

uostalom zna se kako mi sa vama igramo u zadnje 2 sezone, to je bilo ili 0:0 ili 1:0 za nas
Undici stelle - ACM 1899

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 06 apr 2014, 23:53

Jel bilo prošle sezone obje utakmice 0-0, a ove sezone vi nas dobili u Gračanici 1-0 i to nekad debelo u sudijskom produžetku, biće ovo pravi derbi kola jer bodovi su potrebni i jednima i drugima, Radnički kod kuće više nema prava na kiks jer dosta je bodova izgubljeno kod kuće...

Radnički - Jedinstvo: 0-1
Radnički - Gošk: 0-0
Radnički - Sloboda: 0-1

Ništa nije sigurno do kraja jer u nezgodnoj poziciji su timovi iz Federacije u Premier ligi, prije svih Travnik i Zvijezda, pitanje je sad hoće li uspjeti da se spase, 13 - to baksuzno mjesto treba izbjeći u svakom slučaju :)

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 08 apr 2014, 10:06

Ja mislim da će bodovi ostati u Lukavcu jer je Radnički kvalitetna ekipa, i da kiks neće dozvoliti...sretno lukavčani
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 09 apr 2014, 18:42

Radnički u nedjelju cočekuje ekipu Bratstva.Najbolje bi bilo kad bi u napadu od početka utakmice krenuli Čipo i Belka.I u tim godinama i bez dana treninga prije bi postigli golove od ova dva đuturuma (Mešića i Macea).Ovako teško al ipak se nadati da će me ovaj dvojac demantovati.Nek u nedjelju pobijede fer i sportsko navijanje,dobra igra i naravno Radnički.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 09 apr 2014, 18:55

barbrez je napisao/la:Radnički u nedjelju cočekuje ekipu Bratstva.Najbolje bi bilo kad bi u napadu od početka utakmice krenuli Čipo i Belka.I u tim godinama i bez dana treninga prije bi postigli golove od ova dva đuturuma (Mešića i Macea).Ovako teško al ipak se nadati da će me ovaj dvojac demantovati.Nek u nedjelju pobijede fer i sportsko navijanje,dobra igra i naravno Radnički.
Daće Džana gol ili Jaganjac, Mace će sigurno utakmicu početi sa klupe, ne znam kakva je situacija sa kartonima, sigurno nema Čejvanovića zbog 3 žuta i Smajlovića zbog povrede, vraćaju se nakon suspenzije Bekrić, Aljukić i Mešić, bilo je par igrača na utakmici protiv Jedinstva koji su igrali sa po 2 žuta kartona, ne znam jel neko od njih dobio treći, a vidim da je i ekipa Bratstva jako oslabljena na ovoj utakmici, 3 igrača iz prve ekipe imaju kartone, dvojca su povrijeđena, a još neki imaju po dva žuta, sad dal će njihov trener da rizikuje pa da ti igrači možda dobiju kartone i ne igraju narednu važnu utakmicu protiv Jedinstva vidjećemo, ali dosta su oslabljeni možda čak i više nego mi ;)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 09 apr 2014, 20:35

Par puta se spominjao dolazak Mujića, ali nikad ništa od toga. Covjek je izgleda klasa za ove naše napadače, ali jbg.
Šta bi sa Halilagića, je li povreda neka? Vidim da je ušao i nakon desetak minuta izašao iz igre u Bihaću!
Jel bilo kakvih kazni od saveza zbog gostujućih navijača i baklji protiv Slobode? Nisam upratio tu vijest.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 09 apr 2014, 23:06

studeni je napisao/la:Par puta se spominjao dolazak Mujića, ali nikad ništa od toga. Covjek je izgleda klasa za ove naše napadače, ali jbg.
Šta bi sa Halilagića, je li povreda neka? Vidim da je ušao i nakon desetak minuta izašao iz igre u Bihaću!
Jel bilo kakvih kazni od saveza zbog gostujućih navijača i baklji protiv Slobode? Nisam upratio tu vijest.
Mujić je trebao doći u Radnički, ali Orašje nije dalo papire i zbog toga je propao njegov dolazak, isto kao i za Slomića što je Budućnost uradila, ipak od naredne sezone Mujić, Trumić i Slomić trebali bi da nose dres Radničkog :mrgreen:

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 10 apr 2014, 00:02

U nedjelju za Radnički ne igraju Smajlović, Halilagić povrede, Čejvanović 3 žuta kartona...

Od igrača koji imaju po dva žuta kartona i moraju da se paze su: Jogunčić, Džanić, Radović...

Što se ekipe Bratstva tiče kod njih izgleda neće igrati povrijeđeni Diabang, po 3 žuta kartona imaju Omerović, Salkić, Mevkić...

Po dva žuta kartona imaju: Pantić, Kadić, Suša...

Bratstvo je u dosta nezgodnoj situaciji što se tiče igrača nego mi...

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 10 apr 2014, 07:56

samolukavac je napisao/la:U nedjelju za Radnički ne igraju Smajlović, Halilagić povrede, Čejvanović 3 žuta kartona...

Od igrača koji imaju po dva žuta kartona i moraju da se paze su: Jogunčić, Džanić, Radović...

Što se ekipe Bratstva tiče kod njih izgleda neće igrati povrijeđeni Diabang, po 3 žuta kartona imaju Omerović, Salkić, Mevkić...

U Bratstvu druze nema Smajlovica i Salkica.... Svi ostali igraju ;) Po dva zuta imaju Susa,Kadija,Smigi,Mevka,Sulja... :salut:
www.nkbratstvogracanica.com

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 10 apr 2014, 10:27

cesc4 je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:U nedjelju za Radnički ne igraju Smajlović, Halilagić povrede, Čejvanović 3 žuta kartona...

U Bratstvu druze nema Smajlovica i Salkica.... Svi ostali igraju ;) Po dva zuta imaju Susa,Kadija,Smigi,Mevka,Sulja... :salut:
Samo za tebe druže evo:
Iskra - Bratstvo: žute su dobili Delić, Pantić, Omerović, Kadić
Bratstvo - Gradina: Suša, Pantić
Igman - Bratstvo: Suljić, Salkić, Nezić, Mevkić, Omerović
Bratstvo - Troglav: ništa
Mladost - Bratstvo: Salkić, Mevkić, Kadić
Bratstvo - Sloboda: Šmigalović, Musa, Salkić, Omerović, Jahić, Mevkić

Omerović 3 kartona (Iskra, Igman, Sloboda)
Mevkić 3 kartona (Igman, Mladost, Sloboda)
Salkić 3 kartona (Igman, Mladost, Sloboda)
Smajlović i Diabang su povrijeđeni, ali eto ovaj drugi je onda uredu, znači sigurno 4 igrača vam ne igraju, a i ostali iz prve postave imaju duple kartone i sad je do trenera da li će da računa na njih i rizikuje jer sigurno će mu trebati ti igrači naredno kolo protiv Jedinstva :)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 10 apr 2014, 16:34

Ako me sjecanje ne vara kartoni se prenose iz jesenjeg dijela prvenstva, tako da ovo što ti računaš ne mora biti tačan broj kartona.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 10 apr 2014, 16:39

studeni je napisao/la:Ako me sjecanje ne vara kartoni se prenose iz jesenjeg dijela prvenstva, tako da ovo što ti računaš ne mora biti tačan broj kartona.
Ovi igrači su kartone dobili od 16 do 21 kola tako da sigurno je to tačan broj :)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 10 apr 2014, 16:42

Ne znam drug meni je receno da Salka jedini ne moze igrat zbog kartona i Smajke zbog povrede ali vidicemo sve :D
www.nkbratstvogracanica.com

19sioux89
Kontakt:

Post Postao/la 19sioux89 » 10 apr 2014, 16:42

samolukavac je napisao/la:
studeni je napisao/la:Ako me sjecanje ne vara kartoni se prenose iz jesenjeg dijela prvenstva, tako da ovo što ti računaš ne mora biti tačan broj kartona.
Ovi igrači su kartone dobili od 16 do 21 kola tako da sigurno je to tačan broj :)
Pa ako su vec imali kartone u jesenjem dijelu sa ova tri u novom dijelu sezone vec su mozda odradili kazne u nekim proslim utakmicama :hmmmmm:
14/88

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 2 gosta.