Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 apr 2014, 22:57

Očekivano, ipak je Bayern prejak za nas u ovom trenutku, nemamo za čime žaliti, bolja i jača ekipa ide dalje, pružili smo dobar otpor u ovih 180 min, časno se oprostili od LP. Sad treba da pokušamo što bolje završiti sezonu u Premu, on a high note što bi rekli i spremno dočekati prijelazni rok :)

Moram reći da se na Rooneyu večeras ipak osjetila ta povreda i vidjelo se da to nije isti Rooney iz prve tekme. Evra zabio golčinu, ali i izgubio onaj duel sa Mandžom iz koga smo primili gol i kasnije gledao Robbena kako prolazi kod drugog gola, iako taj drugi gol nije bio samo njegova krivica jer se odbila lopta. Jones po meni odličan, dosta dobro uštopao Riberya, Welbeck očekivano rastrčan i nema mu se šta zamjeriti, Shinji nastavio sa dobrim tekmama, a ni Tony nije bio loš. Fletcher nešto lošiji, posebno zadnjih pola sata kada mu je ponestalo snage. Vidić i ostatak odbrane do tih zadnjih pola sata odlični, nakon primljenog gola su pali i nema im se šta zamjeriti, dali su zadnji atom snage i lavovski se borili.

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 09 apr 2014, 22:57

Šteta, gol Marija nas je syebao definitivno. Cestitke momcima na partiji, nadam se da necemo dugo cekati na nove partije Uniteda u LP. Rooney veceras veoma loš, ne bih da ga nešto izvlacim, ali izgleda da ga je povreda dosta unazadila za veceras.
Zadnja izmjena: Belmin6, dana/u 09 apr 2014, 22:58, ukupno mijenjano 1 put.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 09 apr 2014, 22:58

Valencia dokazao kakav je igrač i bio je daleko najbolji pojedinac u našoj ekipi. Uz njega po meni zadovoljili još Jones i Kagawa.

Rooney imao jednu šansu kad' je treb'o pucati a ne odugovlačiti. Ono drugo nije ni mogao bolje opaliti, bila je prejaka lopta. Vidjelo se da nije potpuno spreman, vidjela se i želja i sve ali to nije to

Carrick me najviše razočarao, jako jako loše. Od Fletcha ruku na srce nisam ni očekivao aman nešto tako da nisam s njim mnogo razočaran. Dalje, Vidić-kapiten- bratee kriv za go; kao i kod Rooneya vidi se ta želja, ali jednostavno nije više na nivou kojem je bio, tako da sam sretan što će otići sljedeće sezone.

I da naravno na kraju Welbeck, nemam šta reći za njega; standarno se momak borio, ali očigledno da nema kvalitet

GGMU

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 apr 2014, 22:59

Neznam sta da kazem.

Kao prvo,Moyesu nezamjeram aspolutno nista (barem sto se tice ovog dvomeca s Bayernom). Taktika je pogodjena,igrali smo koliko smo igrali on je izvukao sto se izvuci moglo.

Sad je bezze nagadjati sta bi bilo da je bilo. Da je babi qrac bila bi dedo a ovako je samo baba.

Mislim da je Kagawa prvi put odigrao na poziciji 10-ke i po mom misljenju bio je odlican. Rooney jest podbacio,aali ako nije mogao igrati trebao je to reci i to je to. Syebo 2-3 odlicne prilike i jbt ga sad.

Ostali manje vise solidni. Vidicu pala koncentracije i jbg.

Sve o svemu,jedan sam od rijetkih koji je vjerovao u United. United nije nadigran,United nije razocarao. To sto je Bayern ukupno ima 2x 70% loptu u svojim nogama neka okace macku od rep kad to nije ucinkoviti.

Steta...mogao se ovaj Bayern dobiti,nudio se i nakon primljenog prvog gola al eto...sta je tu je. Okrenuti se ligi i spasiti sto se spasiti da.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 09 apr 2014, 22:59

brazzo je napisao/la:Ja stvarno ne znam kako neko moze sebi dati za pravo da welbecka prozove za vecerasnju partiju :/ pa momak je konstantno trcao, pravio pritisak, cuvao loptu, vracao se nazad.. tesko je fakat ostat smiren kad ti stalno isti levati zabijaju. Pa majku mu j..b..e..m mandzukic glavom hooj j..b..e..m ti zivot pa njega vidic treba zakucat za teren da se ovaj ne odvaja a ne da nadskace. A robben pa to je vec smijesno, st treba da se desi da ga se konstantno markira il barem prati ? Pa prati mu tu j.b.n.u lijevu nogu i zavrsio si s njim

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Upravo to.. Evri i Vidi svaka cast, ali ova odbrana je suplja ko' svicerski sir. Onda Fletch je u drugom onako trckarao, Carrick nije u stanju iznjeti cijelu utakmicu, takodjer. Jones je sve samo nije bek, plus neprepoznatljivi Rooney i sta trazit. Uglavnom svijetle tacke: Valencia (najbolji pojedinac Uniteda), Kagawa, Welbeck se dosta trudio, Jones takodjer iako na beku.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 09 apr 2014, 23:00

rio_Ferdy88 je napisao/la:
slika
Dok je pepala lopta samo mi je jedno na umu bilo, opali molim te. :lol:

Fantastičan gol. :clap:

Kagawa je pokazao da zna izuzetno biti koristan ako ga koristiš kako treba i kada ima malo više slobode u svojim nogama.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 09 apr 2014, 23:02

rooney19 je napisao/la:SAD NA LJETO DOVESTI 3-4 PAR EKSELANS POJACANJA I SLJEDECU SEZONU IZDOMINIRATI U SVIM TAKMICENJIMA
HAA JAA! :geek:
Prekrizi Premier ligu,Arsici su prvi rekli da ce dovesti pojacanja i osvojiti ;)

@OnlyUnited danas si bas izgledao kao neki strucnjak na nasoj temi,sto sad povracas,da nisu bavarske kobaje uzrok :mrgreen:

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 09 apr 2014, 23:06

autogol je napisao/la:
rooney19 je napisao/la:SAD NA LJETO DOVESTI 3-4 PAR EKSELANS POJACANJA I SLJEDECU SEZONU IZDOMINIRATI U SVIM TAKMICENJIMA
Prekrizi Premier ligu,Arsici su prvi rekli da ce dovesti pojacanja i osvojiti ;)

@OnlyUnited danas si bas izgledao kao neki strucnjak na nasoj temi,sto sad povracas,da nisu bavarske kobaje uzrok :mrgreen:
Niti je United demoliran niti ponizen. Decko dodji sebi i razligu.. :wave:
- Ed Woodward for Prime Minister !

BoBo89
Kontakt:

Post Postao/la BoBo89 » 09 apr 2014, 23:07

Lijepo bi bilo da svi navijači Baye, koji imaju namjeru, ostave svoj post u što kraćem vremenskom periodu, pa da mi to fino preskočimo i nastavimo s diskusijom o internim problemima koji muče najpopularniji klub na svijetu.

Hvala unaprijed!

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 09 apr 2014, 23:08

Jbga, momci su igrali. Svaka im cast protiv jace ekipe od nas.

Evra koliko je dao dobar gol i trebao dobiti slobodni zbog Lahma nije nesto defanzivno dobro igrao, Bolje je Buttner cuvao Robbena po meni. Previse smo se uzdigli poslje gola, kad je Mandzo dao odmah sam pomislio na komentatore FIFE kad kazu " You're most vulnerable after you have scored " i tako je bilo.

Carrick i Fletcher iduce sezone trebaju biti rezerve nisu dovoljno dobri za pocetni 11, treba nam jedan doar CM i Fellaini kao razbijac a nadam se da i nesto bude od njega. Rooney danas u qrcu mozda je bio povredzen ko zna, trebao je Januzaj poceti.

Kagawa, Welbeck, Vidic, Jones, Valencia, DDG svaka cast momci. Da smo bolje koristli shanse u prvoj i drugoj tekmi slavili bi sada.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 09 apr 2014, 23:10

Pa da se moze tako lako osvajat prvenstva sa dovodjenjem par igraca :/ nesto ne vjerujem (psg, city).. treba prvo pogodit sa pojacanjima, moraju imat autoritet i druga stvar treba slozit sve to unutar sistema da se zna ko je glavi igrac u kom dijelu terena. Kolko god meni dragi bili ne mogu welbeck nit smalling a ni evans bit prvi izbor na svojim pozicijama. I jos jedna pozitivna stvar je to sto se pokazalo na ovom dvomecu da moyes ipak zna posao a da je (ne)motivacija glavni problem ove sezone

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 09 apr 2014, 23:12

OnlyUnited je napisao/la:
autogol je napisao/la:

Bayern je uvalio Manči 4 gola,prosao dalje,a ako smo mi prosli to znaci da ste vi ispali ;)
Mada kad malo pogledam posjed,postavku igre i rezultat mislim da ste ipak veceras demolirani ;)

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 09 apr 2014, 23:13

autogol je napisao/la:Bayern je uvalio Manči 4 gola,prosao dalje,a ako smo mi prosli to znaci da ste vi ispali ;)
Mada kad malo pogledam posjed,postavku igre i rezultat mislim da ste ipak veceras demolirani ;)
Hvala na tako divnom komentaru, cujemo se drugi put. :wave:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 apr 2014, 23:14

Nemojte ih vise ba citirati. Nek` ljudi kazu sta imaju i nek` odleprsaju lagano odavde, dosta je bilo prljanja teme raspravom sa pojedinim likovima. ;) :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 apr 2014, 23:14

NEDOPUSTIVO JE PRIMIT GOL MINUTU NAKON STO SI POVEO. AMATERSKI.

Bilo je bezbroj razocarenja ove sezone, ali nista kao ovo. Imali smo ih na koljenima, i onda totalni kolaps. Nevjerovatno da ekipa sa toliko iskusnih igraca ovo dopusti. Vidic je krivac za sva tri gola. Kriminalno drugo poluvrijeme. Kod prvog je dopustio da Mandzukic ode do Evre, nije ga pratio. Od Evre se ne moze ocekivat da cuva Mandzukica. Onda drugi gol Muller ga izlevatio kao amatera, a treci no comment. U stilu Adnana Mravca.

Rooney naravno zakazao jos jednom, promasio zicer kod 1:1. Ali vec smo navikli na to da ga nema u velikim utakmicama. Oni koji su zadovoljni ovim su najveci dusmani kluba. Kad se zadovoljimo prosjekom gotovi smo. Evo vec vidim da je Moyes naveo nekoliko izgovora, a istina je da covjek nije imao nikakav plan kad smo primili drugi gol i nije reagovao kad smo poveli. Amaterski vodjena utakmica od sekunde kad smo poveli. Rijesimo se ovog diletanta, onda imamo sanse sljedece sezone.

I odlazak Vidica je pozitivna stvar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 09 apr 2014, 23:16

Cartman je napisao/la:NEDOPUSTIVO JE PRIMIT GOL MINUTU NAKON STO SI POVEO. AMATERSKI.

Bilo je bezbroj razocarenja ove sezone, ali nista kao ovo. Imali smo ih na koljenima, i onda totalni kolaps. Nevjerovatno da ekipa sa toliko iskusnih igraca ovo dopusti. Vidic je krivac za sva tri gola. Kriminalno drugo poluvrijeme. Kod prvog je dopustio da Mandzukic ode do Evre, nije ga pratio. Od Evre se ne moze ocekivat da cuva Mandzukica. Onda drugi gol Muller ga izlevatio kao amatera, a treci no comment. U stilu Adnana Mravca.

I odlazak Vidica je pozitivna stvar.
ovo sve stoji i po meni je apsolutno tačno, samo onaj drugi pasus ti nije potreban ;)

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 09 apr 2014, 23:16

autogol je napisao/la:

Bayern je uvalio Manči 4 gola,prosao dalje,a ako smo mi prosli to znaci da ste vi ispali ;)
Hvala Bayernu što demolira protivnike ukupnim rezultatom 4-2 i što im prolaz dalje visi do zadnjih 15 minuta utakmice. Uberdemoliranje slika

Ah da, imali su posjed. Posjed je važan. I dodavanja su važna. Na centru. I u odbrani.

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 09 apr 2014, 23:17

Svaka cast momcine odigrali su dostojanstveno u oba meca.Ja sam se bojao u pocetku blamaze,ali nismo dali obraz.United je gigant bio i ostao.Ovu godinu davno sam to jos napisao treba sto prije zaboravit i okrenuti se sljedecoj.100% sa par potrebnih pojacanja vrlo brzo cemo se opet vratiti u sami vrh sto u EPL,sto u LP.Ruku na srce prosla je bolja ekipa,i ja im cestitam.Sad moze se do sutra pricat sta bi bilo kad bi bilo,ali cinjica je da su se odma dozvali,a mi amaterski im to dopustili.Moram rec da je Rooney vcrs bio ocajan u najmanju ruku,Evra me je najezio sto golcinom sto ljubljenjem grba kakvi momenti.Opet kako god i njemu i Vidi se treba zahvalit za sve te se probat naci pristojne im zamjene(kakve legende)kunem se :D
Nema se ni Moyesu sta zamjerit,izgleda da je kasno shvatio da je ovo ekipa sampionska za velike domete,i da se mora uvjek ici i ciljati na sve,on se gubio u pocetku kao da je u glavi jos uvjek bio menager Evertona,a ne sammpiona Ostrva.Nadam se da ce se sljedece sezone sve to posloziti,i ako ostane da ce kupovat i pravit tim po svom ukusu,sto znaci da ce imat sigurno jos jednu sezonu da se dokaze i iskupi tj vrati nas tamo gdje pripadamo.Jos jednom cestitke Bayernu i cestitke nasim momcima.VOLIM TE MANCHO MALO JE REC..GGMU
Zadnja izmjena: kingwazza, dana/u 09 apr 2014, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 09 apr 2014, 23:18

I opet Moyes kriv. Drago mi je da covjek ostaje i sljedece godine, za razliku od drugih. ;)

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 09 apr 2014, 23:18

Welbeck ne zna hodat,trebao je Chicharito igrati.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.