Pep je jos jednom izdominirao,ono u prvom poluvremenu i nije moglo bolje,Manchester se branio kao kad neko ne zna Japanera igrat pa samo izbija

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Sigurno ne koliko ste vi nas nakon loše igra i onog remija na Traffordu.majestic24 je napisao/la:Prije svega,CESTITKE NA PROLAZU.
Licno mislim da su navijaci ali i igraci Bayerna potcjenili Uniteda i to im se zamalo odbilo od glavu.
Ako se to odnosi na moje postove,ja nigdje nisam potcjenio Bayern. Rekao sam da ce veliki hendikep biti neigranje Martineza i Schweinija sto se na kraju ispostavilo tacnim. United je imao dosta vise prilika u ovom mecu,vise smo bili u napadu a to je sve zahvaljujuci izostanku ovog dvojca.sudzuka123 je napisao/la:Sigurno ne koliko ste vi nas nakon loše igra i onog remija na Traffordu.majestic24 je napisao/la:Prije svega,CESTITKE NA PROLAZU.
Licno mislim da su navijaci ali i igraci Bayerna potcjenili Uniteda i to im se zamalo odbilo od glavu.
Kako god, sretno i vama u nastavku sezone, a očigledno je da sa nadograđivanjem tima imate odlične šanse da u skorijoj budućnosti budete među TOP 4, što se Lige Šampiona tiče. Poz!
Ma jok, ništa ti, nego ovih kvazinavijača Manchestera.majestic24 je napisao/la: Ako se to odnosi na moje postove,ja nigdje nisam potcjenio Bayern. Rekao sam da ce veliki hendikep biti neigranje Martineza i Schweinija sto se na kraju ispostavilo tacnim. United je imao dosta vise prilika u ovom mecu,vise smo bili u napadu a to je sve zahvaljujuci izostanku ovog dvojca.
ABd iduce sezone s Kroosom ce biti sve bolje![]()
![]()
![]()
![]()
ako nista, barem da ti kazem da gledam na televizoru.Centre forward je napisao/la:Neko(3x) link ( bar sad da gledam analizu), bravo momci, odlično, idemo dalje.
Omerbavarac je napisao/la:Kako ide ona niz, WW DD LW.![]()
Promasi farinelli puno toga a i osjecaj mu je oslabio, sigurno s godinama.![]()
Nakon 4 utakmice bez pobjede protiv Engleskih klubova na red je dosla pobjeda i to rutinska. Ohrdina je opet ostala kratkih rukava zajendo sa simulatorom Runijem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.