Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- donCorleone1892
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Gooooool Bayern 

Hajde Atletico ili Barca jos samo jedan, nebitno ko
Kakav sam ja papak pa ne uzmem poklon dana od kladionica.
6,5 granicu stave na Atl Madrid - Barcelona - uredu bi to bilo da ne sudi Howard ..
Ja se napravim pametan i stavim da će Atletico imati više žutih ..

6,5 granicu stave na Atl Madrid - Barcelona - uredu bi to bilo da ne sudi Howard ..
Ja se napravim pametan i stavim da će Atletico imati više žutih ..

- Evolution87
- Kontakt:
Kad ja na nekom ajaxu iz picke materine afrike padnem 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
88 minut 11 kornerKvota je napisao/la:Dragi moj Willem jos samo da Barselona i Atletico ne premase vise od 10,5 kornera i lova je moja!

Baš niko da se javi?Krokodil je napisao/la:Jel ima neko 1 - 2€ na Wwin da pošalje? Vraćam sutra ujutro!

I ja sam na jednom listicu to uradio i desilo se nemoguceKrokodil je napisao/la:Kakav sam ja papak pa ne uzmem poklon dana od kladionica.![]()
Ja se napravim pametan i stavim da će Atletico imati više žutih ..![]()
Šta se sad razmah'o levat sa kartonima

Samo Atletico- Barcelona pao, više u drugom poluvremenu golova. I treba mi ovako, kad nemam damu. Trubim čitav dan da je prolaz Atletica poklon kvota ali taj par guram na neki sistem lijevi a na glavni listić stavljam dp2.zgmiky je napisao/la:sad će biti golova u nastavku, na svakoj tekmi bar po dva
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
jesi gledao utakmicu atletico-barca?Goodison je napisao/la:Samo Atletico- Barcelona pao, više u drugom poluvremenu golova. I treba mi ovako, kad nemam damu. Trubim čitav dan da je prolaz Atletica poklon kvota ali taj par guram na neki sistem lijevi a na glavni listić stavljam dp2.zgmiky je napisao/la:sad će biti golova u nastavku, na svakoj tekmi bar po dva
atletico je trebao dati bar 6 komada, bez pretjerivanja, tri puta sami na golmana, tri stative a za barcu je Neymar bio taj kojeg bi istaknuo po promašajima, svaka čast atleticu
- donCorleone1892
- Kontakt:
3.10 na Atletico je godišnji poklon
Šteta ali nmg se žaliti igrao sam od 0-2 gola i skinuo 1.80

Šteta ali nmg se žaliti igrao sam od 0-2 gola i skinuo 1.80

Padam ba Atletico Barsa 2+
:(

- donCorleone1892
- Kontakt:
Zna li ko koliko je zavrsio meč kosarka naša liga Mladost MG - Igokea

Bože sačuvaj

Gledao United i kod 2:1 prebacim znajući da je sve riješeno tu i izbija Gabi s krila ispred Pinta i umjesto da je završio to on ga bukvalno pogodi u nogu a desna strana gola bukvalno se sama nudila, prazna totalno. Kasnije Neymar glavom poslao uz samu stativu i onda još jedna kontra Atletica kada oklijevaju 2,3 igrača i ovi se vraćaju nekako i blokiraju šut. Prije toga, nemam pojma a pretpostavljam da je gorilo.zgmiky je napisao/la:jesi gledao utakmicu atletico-barca?Goodison je napisao/la:Samo Atletico- Barcelona pao, više u drugom poluvremenu golova. I treba mi ovako, kad nemam damu. Trubim čitav dan da je prolaz Atletica poklon kvota ali taj par guram na neki sistem lijevi a na glavni listić stavljam dp2.zgmiky je napisao/la:sad će biti golova u nastavku, na svakoj tekmi bar po dva
atletico je trebao dati bar 6 komada, bez pretjerivanja, tri puta sami na golmana, tri stative a za barcu je Neymar bio taj kojeg bi istaknuo po promašajima, svaka čast atleticu
Zadnja izmjena: Goodison, dana/u 09 apr 2014, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
-
- Kontakt:
dobila igokea preko 30 razlike mislim 77:44donCorleone1892 je napisao/la:Zna li ko koliko je zavrsio meč kosarka naša liga Mladost MG - Igokea
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
čuj 44 koša, jesu to neki limačitribalhardcore je napisao/la:dobila igokea preko 30 razlike mislim 77:44donCorleone1892 je napisao/la:Zna li ko koliko je zavrsio meč kosarka naša liga Mladost MG - Igokea

- donCorleone1892
- Kontakt:
Super hvala na mustulukutribalhardcore je napisao/la:dobila igokea preko 30 razlike mislim 77:44donCorleone1892 je napisao/la:Zna li ko koliko je zavrsio meč kosarka naša liga Mladost MG - Igokea

još samo ovi Brazilci da ispoštuju koje sam mimo volje stavio zbog kladionicarskog pravila

- 10DelPiero
- Kontakt:
E Oldaipa majmuna 1/4 sa slobodnog kakav kreten a inace uspjesnost sa slobodnih 80% 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Travaskara
- Kontakt:
Mirza izgleda zid'o nesto pa mu ostalo viska cigli. 1/7 za svega 8 minuta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.