AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: AC Milan
Mislim da ne bi bilo velike razlike u cijeni s tim što Pastore igra još ofanzivnije, a nama treba neko ko će preuzeti loptu od stopera i iznijeti je prema naprijed.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Na kraju cemo dobiti malog Adama Mahera. Gdje si vidio da za jednog igraca daju 30 miliona kad moze puno jeftinije.
Misljenja sam da je nama najveci problem taj sto niko ne umije poslati zadnji pas prema naprijed. Nazad nekako ukradu i smire loptu De Jong ili Montolivo, ali onda krece mucno kruzenje oko sesnaeterca bez ikakve ideje dok se naposljetku lopta ne vrati do Abbiatija.
U sustini, dobro bi nam dosla obojica, ali moj prvi pik bi uvijek bio Pastore. Ali posto nasi misle da smo sasvim dobro pokriveni na sredini sa Hondom i Kakom (NOT), glupo mi je i pricati o ovome. Pusti snovi.

Misljenja sam da je nama najveci problem taj sto niko ne umije poslati zadnji pas prema naprijed. Nazad nekako ukradu i smire loptu De Jong ili Montolivo, ali onda krece mucno kruzenje oko sesnaeterca bez ikakve ideje dok se naposljetku lopta ne vrati do Abbiatija.
U sustini, dobro bi nam dosla obojica, ali moj prvi pik bi uvijek bio Pastore. Ali posto nasi misle da smo sasvim dobro pokriveni na sredini sa Hondom i Kakom (NOT), glupo mi je i pricati o ovome. Pusti snovi.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Neka raja necemo se zamarat bespotrebno, dugo ima jos, bar dok se SP zavrsi. Moze svasta bit, ocekujem da Berla proda bar 30% vlasnistva kluba. Onda se mozemo nadat pravom pojacanju. I ako ne proda moze bit da napokon ulozi, al cim on zeli da proda dio vlasnistva automatski nam salje poruku da ima precih stvari od Milana i brige oko transfera. Nadam se za pocetak da ce Rami i Tarabt postati nasi igraci. Poslije se nadat necemu pa sta bude.. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Jeste da je rano, ali pusti nas da barem malo mastamo. Samo to jos i mozemo.
Tih 30% dionica sto ce se prodati, odnosno taj novac, ce otici na izgradnju stadiona. Dakle, ni to nije nikakav garant da ce se poceti ulagati u ekipu na ljeto.
Fino je sto su se napokon trgnuli oko unaprijedjivanja kluba, ali me apsolutno ne bi zacudilo da nastave sa prijasnjom politikom dovodjenja igraca. Ja im jednostavno vise ne vjerujem, sta god pricali i obecavali.

Tih 30% dionica sto ce se prodati, odnosno taj novac, ce otici na izgradnju stadiona. Dakle, ni to nije nikakav garant da ce se poceti ulagati u ekipu na ljeto.
Fino je sto su se napokon trgnuli oko unaprijedjivanja kluba, ali me apsolutno ne bi zacudilo da nastave sa prijasnjom politikom dovodjenja igraca. Ja im jednostavno vise ne vjerujem, sta god pricali i obecavali.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne znam Rope, meni više izgleda da se mučimo dok iznesemo loptu sa naše polovice, nekad je to Pirlo maestralno radio u svom stilu a sada takvog igrača nemamo ni na mapi. Daj Bože da se tu nađe neko riješenje a onda svakako i za stopere. Sve ostalo je luxuz s obzirom na kakve nas je sitnice u zadnje vrijeme navikao retardirani ćelo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Kakav crni Armenac, ta nece ga BVB prodati nakon godinu dana i nakon 25M Euroa koje su dali za njega. Nas problem je sto tu nema ko da poveze redove, Taraabtov one-man-show moze proci do nekle i unjeo je svjeze krvi, no i u njega je taj zadnji pas uzasan.
Nama treba neko poput Eriksena, momka koji je kostao manje od panja Matrija. Eh moj Allegrito damn

Nama treba neko poput Eriksena, momka koji je kostao manje od panja Matrija. Eh moj Allegrito damn

-
- Kontakt:
Žao mi psga, silve, ibre,...toliko imaju dragih mi igrača nije humano.
Joj onog chelsija, bukvalno samo na silu igraju, fizička sprema 200%.
Tek vidiš koliko bi nas pojeli pojedini klubovi samo na osnovu toga, valjda nekad i mi poradimo na tome.
treba sad psg napasti za neke igrače
Joj onog chelsija, bukvalno samo na silu igraju, fizička sprema 200%.
Tek vidiš koliko bi nas pojeli pojedini klubovi samo na osnovu toga, valjda nekad i mi poradimo na tome.
treba sad psg napasti za neke igrače

Ma napucat ce njih Seedorf preko ljeta 100 %.
Nadam se da ce se posebno tome posvetiti i da ce mozda biti manje povreda. Mi smo ove godine, u najosjetljivijem dijelu sezone ostali bez pola ekipe.
I meni ce taj mali Eriksen uvijek biti neprezaljena zelja, vidim da momak gazi u Totenhemu, a boga mi bi i nama savrseno sjeo.
Kad se samo sjetim, skoro ubjedjeni da dolazi, kad nam na kraju suknuse Matrija za iste pare. Ja mislio zajebancija neka, kad ono...

Nadam se da ce se posebno tome posvetiti i da ce mozda biti manje povreda. Mi smo ove godine, u najosjetljivijem dijelu sezone ostali bez pola ekipe.
I meni ce taj mali Eriksen uvijek biti neprezaljena zelja, vidim da momak gazi u Totenhemu, a boga mi bi i nama savrseno sjeo.
Kad se samo sjetim, skoro ubjedjeni da dolazi, kad nam na kraju suknuse Matrija za iste pare. Ja mislio zajebancija neka, kad ono...

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nama, po meni, trenutno najviše treba igrač tipa Cassano. Ne ulazim u diskusiju o tom papku, ali to je igrač koji nama treba. Taj čovjek jednostavno podvali loptu i iz ničega stvori priliku. Kad smo osvojili onu zadnju titulu upravo je on došao u Januaru i spasio nas svojim golovima i asistencijama. Danas više nema igrača kao što je Cassano, ali volio bih da imamo jednog umjesto Kake ili Honde.
- nextterrain
- Kontakt:
nisam ni ja za Mikaterijana,nekako mi djeluje smotano i nije konstantan.Volio bih Pastorea jer ima sve ono što je nama potrebno na sredini terena,ali ne razgovaramo o našim željama 

- muha milanez
- Kontakt:

Napokon na treningu, sretno i sto prije da se vratis u staru formu.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
SES.
Ajde neka se napokon oporavio, fino ga je vidjeti da makar trckara. Zao mi je sto se ovo sve bas njemu desilo, nekako je najmanje od svih to zasluzio, ali boze moj, sta da se radi. Sreca pa je mlad pa nece skoro ni osjetiti ovu jednu izgubljenu sezonu. Ajde faraone, ocekujemo starog tebe!

Ajde neka se napokon oporavio, fino ga je vidjeti da makar trckara. Zao mi je sto se ovo sve bas njemu desilo, nekako je najmanje od svih to zasluzio, ali boze moj, sta da se radi. Sreca pa je mlad pa nece skoro ni osjetiti ovu jednu izgubljenu sezonu. Ajde faraone, ocekujemo starog tebe!

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Primavera danas remizirala sa manjim milanskim klubom. Profesor je bio na tribinama zajedno sa celom. Ja se ne sjećam da je Alegri bio na tribinama na jednoj utakmici Primavere 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Il Club più titolato al mondo!
Benedicic il kako vec u sredini i lijevi bek Tamas su danas po meni najvise pokazali kod vasih omladinaca.
Mada generalno u obje ekipe nema previse kvaliteta. Dosadna utakmica bila.
Mada generalno u obje ekipe nema previse kvaliteta. Dosadna utakmica bila.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- LegendKiller
- Kontakt:
Primavera nam je jaca od prvog tima. Sedorf i Galijani gledaju mlade, ali opet forsiraju birsu,constanta, matrija i slicne. Gledam LP, pa kad ovaj Bartra može igrati stopera u Barsi zašto ne bi mogao i Pacifiko u Milanu.
Slazem se, mene je tu malo Sedorf razocarao. Ocekivao sam da ce vise sansu dati mladjim igracima umjesto pojedinih kloceva. Al necu ga previse sad kritikovat, mozda forsira ove ublehe kako bi ih lakse prodao na ljeto. Vjerovatno ce na pripreme pozvati par mladica iz Primavere, pa cemo vidjeti sljedece sezone da li cemo neke od njih gledati u prvom timu Milana.LegendKiller je napisao/la:Primavera nam je jaca od prvog tima. Sedorf i Galijani gledaju mlade, ali opet forsiraju birsu,constanta, matrija i slicne. Gledam LP, pa kad ovaj Bartra može igrati stopera u Barsi zašto ne bi mogao i Pacifiko u Milanu.
Il Club più titolato al mondo!
Ma ruku na srce, nema koga ni staviti da igra. Par mladica iz primavere sam primjetio, ali su zasad premladi. A jeste aman zapeli za tog Pacifika, kao da je T. Silva u pitanju. Je'bem ga ja, valjda postoji razlog zasto u svojih 20 godina jos uvijek nije nasao mjesto u prvoj postavi.
Jedino Cristante koji nije ni imao prilike igrati pod palicom Seedorfa jer je bio povrijedjen, ali se nadam da ce ga Profesor od iduce sezone forsirati. Bas mi je on takav profil igraca koji ce povuci loptu od odbrane prema naprijed.
S druge strane, Petagna podbacio, a nema ni prostora u ovoj formaciji pored Bale i Paca.

Jedino Cristante koji nije ni imao prilike igrati pod palicom Seedorfa jer je bio povrijedjen, ali se nadam da ce ga Profesor od iduce sezone forsirati. Bas mi je on takav profil igraca koji ce povuci loptu od odbrane prema naprijed.
S druge strane, Petagna podbacio, a nema ni prostora u ovoj formaciji pored Bale i Paca.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- IlProfessore
- Kontakt:
Ode Atletico daleko. 

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- LegendKiller
- Kontakt:
rope11 je napisao/la:Ma ruku na srce, nema koga ni staviti da igra. Par mladica iz primavere sam primjetio, ali su zasad premladi. A jeste aman zapeli za tog Pacifika, kao da je T. Silva u pitanju. Je'bem ga ja, valjda postoji razlog zasto u svojih 20 godina jos uvijek nije nasao mjesto u prvoj postavi.![]()
Kako će Pacifiko igrati kad se forsiraju bonera,zapata,zaakardo i slicni, to je jedini razlog što nije dobio prilike. Što se tiće mladih igraca, ima potencijala samo nam treba trener da im da priliku. Npr. Cristante nije dobio prilike kod sedorfa i dok nije bio povrijeđen i evo zadnje 3 utakmice je bio na klupi ali nije ulazio, kad sedorf ubacuje birsu i polia. Ne znam na osnovu cega zaključuješ da je Petagna podbacio, pa momak nije ni dobio prilike u milanu. Zasto i Saponaru otpisuješ, pa ako cemo realno ni on nije dobio neku priliku da se pokaze, 2 utakmice od početka i u 2 je dobio po 10 minuta. Honda 10 utakmica ništa nije pokazao pa igra, Birsa ionako uzasan pa igra, o esienu, poliu da ne govoriim.
Dakle, stvar je u tome samo što naši mladi ne dobijaju prilike, a forsiraju se propaliteti. 2 mlada igraca su dobila priliku i iskoristili su je, i ovi ostali bi sigurno samo kad bi dobili priliku i odigrali 2-3 utakmice za redom.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Apsolutno zasluženo. Milina je gledati ovakav jedan tim gdje svi dišu jedan za drugog, daju 120% od sebe, igraju agresivno, nesebično i brzo.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.