FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- JackTheStripper
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Zuti Busquetsu. Treba mu dati 10 samo zbog toga sto je toliko odvratan. 

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Ja fakat ne vjerujem da je Alves još uvijek u prvoj postavi.

Dodji najdrazi ..... spasi nas ove zalosti

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- Donnie Darko
- Kontakt:
Villa je najbolji igrac Barcelone u ovom dvomecu.
Ovo sto sam vidio u prvih 25 minuta utakmice, toliko je sramotno, da svim srcem zelim prolaz Atleticu. Vec su toliko zasluzili polufinale, da ce biti ogromna nepravda ako im to ne uspije...
Malo su se konsolidirali... Ali nekad je Barcelona igrala presing kakav sada igra Atletico 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nekada je Messi sprintao na golmana sa presingom ..... sada uziva boli ga k.u.r.a.c zaradio je penzijuLillard je napisao/la:Malo su se konsolidirali... Ali nekad je Barcelona igrala presing kakav sada igra Atletico

"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bas tako. I prije su ga trojica cuvala ali jedva, sad nema uopste potrebe da ga cuvaju jer on sam sebe cuva.MrHc je napisao/la:Nekada je Messi sprintao na golmana sa presingom ..... sada uziva boli ga k.u.r.a.c zaradio je penzijuLillard je napisao/la:Malo su se konsolidirali... Ali nekad je Barcelona igrala presing kakav sada igra Atletico
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Isto sam jučer mišljenje imao za Real Madrid i također sam sad istog mišljenja, nadam se da će Atletico proći, ne zato što se ovdje radi o Barceloni već zato što su puno bolja ekipa.YaSSaL je napisao/la:Ovo sto sam vidio u prvih 25 minuta utakmice, toliko je sramotno, da svim srcem zelim prolaz Atleticu. Vec su toliko zasluzili polufinale, da ce biti ogromna nepravda ako im to ne uspije...
Mada se ovdje radi o Barceloni, ne treba ih otpisivati, ako do kraja poluvremena uspiju zabiti gol, sve je nulirano a onda ide ono najbolje.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Jedini igrac koji i moze dobiti prolazu ocjenu sto se mene tice je Neymar.Messi katastrofalan,nije 2x loptu pipnuo,isto kao da se krije.Xavi los,Alves standardno najgori,a ne razumijem Fabregasovu ulogu na terenu.Igraci od kojih se najvise ocekuje su ujedno i najlosiji na terenu.
Atletico je pojeo Barcu u prvom poluvremenu,to je jasno,i mogu biti sretni sto nije i vise razlike.Sramota je ovakvo nezalaganje.
Atletico je pojeo Barcu u prvom poluvremenu,to je jasno,i mogu biti sretni sto nije i vise razlike.Sramota je ovakvo nezalaganje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Atletico bolji, ali budimo realni, nakon 20 minuta nisu imali ozbiljne prijetnej prema Pintu. Alves kad primi loptu ne zna sta bi s njom, Messi nevidljiv, Cesc sbugdje pomalo, Neymar jedini borben.
Koji će sad izgovori biti kad Atletico ne igra bunker baš me zanima
možda sudac dosudi penal po običaju i crveni za patuljke da ih se pogura

Napuši se qrca Messi.
Mascherana ne treba prodavat', Mascherana treba dat' nekome, poklonit', i još uz njega u fišek ubacit' 10M vrag ga odnio.
Kako ovu današnju Barcelonu učinit' bezopasnom? Jednostavno, daj im loptu.
Mascherana ne treba prodavat', Mascherana treba dat' nekome, poklonit', i još uz njega u fišek ubacit' 10M vrag ga odnio.
Kako ovu današnju Barcelonu učinit' bezopasnom? Jednostavno, daj im loptu.
- hule_barca
- Kontakt:
odra nas Alves
....ubi nas frajer svojim glupostima, izgubljenim loptama, otvaranjem kontri za Atletico, prelošim centaršutevima itd
Mascherano pokazuje kakva je žalost od stopera....Adrian ga oplođavao citavo prvo poluvrijeme (cini mi se da je samo jedan duel dobio)
Nismo mi zaslužili prolaz definitivno i bice nepravda ako Atletico ispadne

Mascherano pokazuje kakva je žalost od stopera....Adrian ga oplođavao citavo prvo poluvrijeme (cini mi se da je samo jedan duel dobio)
Nismo mi zaslužili prolaz definitivno i bice nepravda ako Atletico ispadne

- Cautinho
- Kontakt:
Treba angazovati placenog ubicu da ubije Alvesa.Koji kreten mati mila,flop samo takav,i on kao neka zvijezda,glavni u timu,superstar neki.
Klocina teška.
Očajna igra,nadam se tom golu u drugom poluvrijemenu,ali cisto sumnjam da cu ga vidjeti.
Klocina teška.
Očajna igra,nadam se tom golu u drugom poluvrijemenu,ali cisto sumnjam da cu ga vidjeti.
Keep walking.
Zaboli me qrac ako prodjemo jesmo zasluzili ili ne. Tj. ako zabijemo 2 onda smo zasluzili. Njima svako ide Primera..let3 je napisao/la:Nismo mi zaslužili prolaz definitivno i bice nepravda ako Atletico ispadne
Sto bi rekao jedan kolega.
Vazno je da mi imamo posjed lopte.
Vazno je da mi imamo posjed lopte.

Visca el Barça ! Mes que un club !
Cesc je najveci gubitnik u ovoj formaciji samo zbog kloca s klupe. Sta veli, Messi na krilu, Cesc lazna 9-ka? Buduci da Messi opet igra naprijed, ovom ne preostaje nista drugo nego da luta terenom.