Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Flecher je uskočio umjesto Fellainija. Ja ne vidim drugo rješenje. Preofanzivno bi bilo da je Giggs tu, a Carick jedini defanzivno orjentisan.
Mislim da će, defanzivna postavka ovako izgledati::
Valencia--Flecher--Carick--Kagawa--Welbeck
---------------------Rooney---------------------
S tim da Welbeck ima dosta slobodniju rolu, s dosta ubacivanja u vrh napada.
Mislim da će, defanzivna postavka ovako izgledati::
Valencia--Flecher--Carick--Kagawa--Welbeck
---------------------Rooney---------------------
S tim da Welbeck ima dosta slobodniju rolu, s dosta ubacivanja u vrh napada.
Pokažite da imate nešto u gaćama i bez straha ! GGMU 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Zar je moguce da je onaj grbavi opet na klupi prije Nanija? Bem ti vise Younga i fudbal 

Pep izveo ofanzivan sastav, a klupa im je dosta tanka. Bar smo u tom segmentu bolji.
Ado, Chica pa i Giggs su sposobni svašta napraviti.
Ado, Chica pa i Giggs su sposobni svašta napraviti.
Slazem seDukeOfWellington je napisao/la:Giggs nema snage za 90 minuta, on će siguran sam ući u zadnjih pola sata i tada bi mogao biti puno korisniji. Moyes je s Fletcherom rizikovao, ali došlo je vrijeme rizika, nismo u situaciji da biramo, daj šta daš. Nadajmo se da će Fletcher odigrati kao nekad.
Man Utd starting XI vs Bayern: De Gea; Jones, Smalling, Vidic, Evra; Fletcher, Carrick; Valencia, Rooney, Kagawa; Welbecknedim93 je napisao/la:kakvi su sastavi
Line up:
1 Neuer - 4 Dante, 7 Ribéry, 9 Mandzukić, 10 Robben, 17 Boateng, 19 Götze, 21 Lahm (C), 25 Müller, 27 Alaba, 39 Kroos
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kagawa iza Rooneya
Desna strana veoma moćna defanzivno, sredina kakva takva je, ali protiv Bayerna i ne mora biti nešto pretjerano brza, dovoljno da se postave dobo, jedino Welbeck pretpostavljam lijevo krilo

Desna strana veoma moćna defanzivno, sredina kakva takva je, ali protiv Bayerna i ne mora biti nešto pretjerano brza, dovoljno da se postave dobo, jedino Welbeck pretpostavljam lijevo krilo

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
idemo momcoviiiiiiii
15.10.2013.
Sretno večeras 

Usao sam u igru koja nema kraja, Steven Seagal i ja imamo ista j**a !
nemojte mi ovo shebat
15.10.2013.
e stete,bas neodlucan bio.. 

- OnlyUnited
- Kontakt:
Mora se vise ici u duele.. Za sad taktika se svodi na duplanje bokova. Nekako pasivno izgleda sve ovo.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Pasivno? Nisi ti okOnlyUnited je napisao/la:Mora se vise ici u duele.. Za sad taktika se svodi na duplanje bokova. Nekako pasivno izgleda sve ovo.

- OnlyUnited
- Kontakt:
U odbrani se mora ici jace.. Ako upali..
Uglavnom 

jace? Pa isao je Vidic pa dobi zuti!
Za sada, sve po PS-u!
Za sada, sve po PS-u!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Kao prvo mislim na okupaciju sesnesterca... Prije ulaziti u duel, a ne jace da se pravi faul. Ne kontas.. Onaj zuti Vide bio je na pola u skok duelu.Zekoo je napisao/la:jace? Pa isao je Vidic pa dobi zuti!
Za sada, sve po PS-u!
dobro je pa je Robben za sad sebičan
15.10.2013.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.