FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ljudi da vam pozelim veceras fer i korektnu utakmicu i naravno dobrodoslicu nasim navijacima, ali mi nece u glavu ja sam igro na vas 1 na kladari, puno 11kvota na United razumijem da smo losi, nikako mi nece sto bas 11, moglo je biti 4.50 ili 5.00 kof.. 

04.10.2009 !!
- sudzuka123
- Kontakt:
Ohani Nedo, vidiš da niko ne ferma tvoje trollove na ovoj temi ni 1%.nedim93 je napisao/la:i na kraju vi uz tolika dodavanja niste uspjeli pobijediti. Fakat čudno![]()

Nego večeras sam za ovaj sastav: Manu; Alaba, Boa, Dante, Rafo; Kapetan; Kroos, Gotze; Robbery; Mandžo.
@sarajlija: Naravno, poštovanje svim normalnim fanovima. Neka bolji prođe večeras.
- OnlyUnited
- Kontakt:
@ceze
OnlyUnited je napisao/la:
Mislim, United se nije zakucao pred svoj sesnesterac.
Malo bolje citaj drugi put. Vidis da opisujem sta znaci zakucati, a rekao sam da nije bilo neplanski, tj. da se United nije zakucao.OnlyUnited je napisao/la:
Vidis li moj post, sta znaci zakucati, znaci ekipa stoji pred sesnestercom, u tvom slucaju petercom i ispuca loptu pa ko uzme, bez ikakvih planskih kontranapada.
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 09 apr 2014, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !
mora da sam gledao drugi meč onda, ako je ovo trollsudzuka123 je napisao/la:Ohani Nedo, vidiš da niko ne ferma tvoje trollove na ovoj temi ni 1%.nedim93 je napisao/la:i na kraju vi uz tolika dodavanja niste uspjeli pobijediti. Fakat čudno![]()
![]()

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Shvatio sam ja dobro šta ti misliš, prvi dio se odnosio na tebe i tvoje kvazi definicije, ostatak na tebe i sve one koji ovdje rukama i nogama pokušaju objasniti kako se tobože United nije branio.OnlyUnited je napisao/la:@cezeOnlyUnited je napisao/la:
Mislim, United se nije zakucao pred svoj sesnesterac.Malo bolje citaj drugi put. Vidis da opisujem sta znaci zakucati, a rekao sam da nije bilo neplanski.OnlyUnited je napisao/la:
Vidis li moj post, sta znaci zakucati, znaci ekipa stoji pred sesnestercom, u tvom slucaju petercom i ispuca loptu pa ko uzme, bez ikakvih planskih kontranapada.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- OnlyUnited
- Kontakt:
Eno ga opet.. Ok, idemo dalje.
Inace, Bavarijo sretno veceras i neka bude fer i borbena utakmica. Vozdra.
Inace, Bavarijo sretno veceras i neka bude fer i borbena utakmica. Vozdra.
- Ed Woodward for Prime Minister !
mora da se salis ovo sa hojbergomphily je napisao/la:
ja bih ovu formaciju veceras izveo..

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Desava se Nedime i najboljem klubu na dunjalukunedim93 je napisao/la:i na kraju vi uz tolika dodavanja niste uspjeli pobijediti. Fakat čudno![]()

Joj kako me nasmijava taj tvoj avatar,cim ga vidim naumpadne mi da vas vec 2 sezone izbacujemo iz LP

sa obzirom na formu Gotze i Mullera nebi me zacudilo da malac odigra bolje od njih dvojice.....PEP je napisao/la:mora da se salis ovo sa hojbergomphily je napisao/la:
ja bih ovu formaciju veceras izveo..![]()
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Je l' onaj mali sa brojem 19 toliko los da ,i uz sve ove probleme u veznom redu,opet za mnoge ne zasluzuje prvih 11 ? Steta,mogli ste za te novce bolje trgovati
P.S. Sretno veceras

P.S. Sretno veceras

Mrzim ovaj suhveli osjecaj pred tekmu. Igramo protiv Uniteda koji ovom tekmom moze spasiti sebi sezonu dok je na nama ogroman pritisak. Trebamo I srecu veceras. Ne mogu da prognoziram rezultat
Thomas Müller - Fußballgott
- anelbavarac
- Kontakt:
Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Kroos - Robben, Götze, Müller, Ribery - Mandžukić
Raeder - van Buyten, Rafinha, Pizarro, Weiser, Hojbjerg, Weihrauch
Da se citiram, ovaj sastav sam predvidio 1 aprila, odmah poslije prve utakmice:
[youtube][/youtube]
Raeder - van Buyten, Rafinha, Pizarro, Weiser, Hojbjerg, Weihrauch
Da se citiram, ovaj sastav sam predvidio 1 aprila, odmah poslije prve utakmice:
anelbavarac je napisao/la:..............Neuer....
Lahm.....Boateng.....Dante....Alaba...
...................Kroos..............
Robben........Gotze........Muller........Ribery......
....................Mandzo..........
Probat' s Tomicom na poziciji iza napadaca u revansu, mislim da mu je to pozicija koja mu najvise odgovara.
Kroos moze fino odigrat na poziciji zadnjeg veznog ne bi mu bilo prvi put ja mislim.
Kapitena stavit' na prirodnu poziciju, kao podrsku Arjenu.
[youtube][/youtube]
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znaci ide se na sve ili nista. Odmah, od samog starta Pep zeli nametnuti napadacki stil bez imalo kalkulacija i ovim vjerovatno trazi gol u prvih 15-20 minuta.
Iskren da bude, ocekivao sam malo defanzivniju varijantu ali volim sto ce se odmah krenuti svim silama.
Iskren da bude, ocekivao sam malo defanzivniju varijantu ali volim sto ce se odmah krenuti svim silama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kroos sam ne moze držati sredinu ...
Krasno Pepune guraš Lahma u sredini čitavu sezonu, stavljaš radi njega igrače na klupu i sad kada ga trebaš tamo igrati iz nužde ti je*eš muhe ... Fino počelo, nemam nikako dobar osjećaj pred utakmicu ...
Krasno Pepune guraš Lahma u sredini čitavu sezonu, stavljaš radi njega igrače na klupu i sad kada ga trebaš tamo igrati iz nužde ti je*eš muhe ... Fino počelo, nemam nikako dobar osjećaj pred utakmicu ...
- Centre forward
- Kontakt:
Ne mogu nešto da se sjetim, al' jesmol' mi u ovom najavljenom sastavu ikako nastupili ove sezone, men' se čini da nismo? 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- sudzuka123
- Kontakt:
Mislim na općenito tvoje postove na ovoj temi, ne drži se određenog.nedim93 je napisao/la: mora da sam gledao drugi meč onda, ako je ovo troll
Sastav moćno izgleda, samo mislim da je ovo prvi put da Kroos igra sam na šestici ove sezone. A vidim i ova prevara od igrača Rooney igra, ja ne znam kako ga nije stid večeras izaći na travnjak Allianza nakon onog plivanja. No, kako god, ako Bog da večeras prolazimo šejtane!
- anelbavarac
- Kontakt:
Kada vidimo klupu, tada postaje jasno koliko smo osakaceni.
Ne daj Boze da krene nesto po zlu, nemamo pravo rijesenje...
Igranje Lahma na prirodnoj poziciji znaci puno pomaganja Robbenu, i probijanja starog Evre, tu ja nasa najveca snaga definitivno. Ocigledno se ide po brz gol.
@Centre Mislim da jesmo al'ne mogu se sjetit' da ga yebes
Ne daj Boze da krene nesto po zlu, nemamo pravo rijesenje...
Igranje Lahma na prirodnoj poziciji znaci puno pomaganja Robbenu, i probijanja starog Evre, tu ja nasa najveca snaga definitivno. Ocigledno se ide po brz gol.
@Centre Mislim da jesmo al'ne mogu se sjetit' da ga yebes

ne brini,bice pomaganje sa svih strana ako bude potrebnothulkazal je napisao/la:Kroos sam ne moze držati sredinu ...
Muller i Gotze na desetkama 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.