NK Zvijezda Gradačac

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 09 apr 2014, 13:20

sve je ovo uredu,meni je drago da su otisli ljudi koji su upropastili klub,al i ja mislim da je ovo sa dorom takticki odradjeno,i da se sad nece moci napraviti ono sto je doro napravio prosli put,ljudi mi nemamo ekipu za to...iako ne sumnjam u opstanak ove godine,imamo 3 boda od viteza a rudar teska domacinstva...uglavnom ovo su najtezi dani otkad je zvijezda u PL...ja da sam na dorinom mjestu vratio bi 5 fudbalera iz mionice koji su u utakmici sa zvijezdom skoro pokazali da vise vrijede od pojedinih tzv"pojacanja" i sigurno bi se uz dorinu motivaciju vise borili i ginuli na terenu,a to nam itekako fali....ne kazem da tih 5 igraca mora odma igrtai,al bolje i da su oni dole nego onakvi poput Zulica,Bajalice,Zuhrica,itd,nadam se da se slazete sa mnom....pozzz

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 apr 2014, 19:03

NARAVNO @voliosamzvijezdu,naseg omkija otjerase da se moze napraviti mjesto musicu zulicu i slicnim a omki doktor za pomenute jos da ne spominjem onog hadalja bajalicu.izbacivac frajer po noci a po dani za zvijezdu igra :zviz: :crazy:

kako cujem niko nece otici i doro ima cijelu ekipu na okupu ustvari samo nema mirkovica...imamo mi ekipu da pobjedimo rudara sa tri razlike upamtite.doro je pokazao kakav je motivator i takticar,on mnoge stvari u toku utakmice rjesava rotira igrace ima muda i igra na pobjedu.....steta je sto gostujemo sarajevu gdje cemo ispusiti ali bar imamo vremena da pripremimo ekipu za rudara travnika i za viteza....akobogda bolji su dani dosli opstina ce davati para fadil ce naci nekih sponzora i uz dobro vodenje amira i dore i sa slabijim igrackim kadrom moci cemo i sledece sezone ostati u ligi
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 apr 2014, 19:11

Sretno komsije i zelim vam da ostanete i sledece godine u PL jer bolje vam je da nikad ne ispadnete u ovu ligu gdje mi igramo. :salut:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 09 apr 2014, 19:25

ako me dobro pamcenje sluzi,doro je dobio otkaz poslije utakmice sa sarajevom,sada opet starta protiv sarajeva :D :opaopa:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

voliosamzvijezdu
Kontakt:

Post Postao/la voliosamzvijezdu » 09 apr 2014, 19:32

ma tu je omki,i ima takvih rasutih fudbalera zvijezde koji bi sigurno bolje popunili ovu prazninu u zvijezdi koja je nastala dovodjenjem tih fudbalercica sa strane,al eto sta je tu je,ajmo ovo izgurati i vjerovati da dolaze bolji dani...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 09 apr 2014, 21:42

Svi su trazili odlazak Mustafe i ove ostale bagre od igraaca, sad kada su otisli opet nevalja, komedija ziva

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 apr 2014, 21:53

Tkanton je napisao/la:Svi su trazili odlazak Mustafe i ove ostale bagre od igraaca, sad kada su otisli opet nevalja, komedija ziva
ko se sad buni

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 09 apr 2014, 22:22

Je li to Sarajevo-Zvijezda igraju u petak i da li će biti kakav prijenos.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 09 apr 2014, 22:24

vatreni je napisao/la:Je li to Sarajevo-Zvijezda igraju u petak i da li će biti kakav prijenos.
Petak u 19:00 , mozda bude na mojatv

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 09 apr 2014, 22:27

aS_Roma je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Je li to Sarajevo-Zvijezda igraju u petak i da li će biti kakav prijenos.
Petak u 19:00 , mozda bude na mojatv
Hvala lijepa ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 apr 2014, 22:29

cuj petak ,otkud to

Nova sezona nova nafaka

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 09 apr 2014, 22:48

Tkanton je napisao/la:Svi su trazili odlazak Mustafe i ove ostale bagre od igraaca, sad kada su otisli opet nevalja, komedija ziva
rijetko se kad mogu slozit s tobom ali za ovo si potpuno upravu...sad odjednom svi neki treneri, sad neke tamo takticke podvale ljudima ccc pa dragi Bog vama neugodi
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

zvijezdacom
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdacom » 10 apr 2014, 00:56

mirzard je napisao/la:
rijetko se kad mogu slozit s tobom ali za ovo si potpuno upravu...sad odjednom svi neki treneri, sad neke tamo takticke podvale ljudima ccc pa dragi Bog vama neugodi
O čemu se radi sad?????

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 10 apr 2014, 14:36

Jel zna neko ko od igrača je sve otišao iz Zvijezde???

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 10 apr 2014, 15:24

astra1922 je napisao/la:cuj petak ,otkud to
Policija u gradu nece da obezbjedjuje dvije utakmice na isti dan, a nasim dodje "kasno" da igramo u nedelju jer u srijedu je revanš kupa pa da imaju vise odmora, pa vjerovatno u dogovoru sa vasim klubom su se dogovorili za petak.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 apr 2014, 17:55

Sretno vam protiv Sarajeva, najiskrenije bi volio da vam cijeli tim smogne snage i napravi dobar rezultat da ovjerite opstanak u ligi.

Mozete ih pobjediti, oni su izgubljen slucaj, dosta vise njihovih hirova.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 10 apr 2014, 20:43

Elegant je napisao/la:Sretno vam protiv Sarajeva, najiskrenije bi volio da vam cijeli tim smogne snage i napravi dobar rezultat da ovjerite opstanak u ligi.

Mogu shvatiti tvoju zelju koja ne moze biti sigurno veća od nas samih.Stvari realno moramo postaviti i priznati da Sarajevo ima jednu od najkvalitetnijih ekipa lige.Istina je da su pomalo izgubljeni,ali njihov tim će tek da sazrije pred kraj prvenstva.Ako ostanu na okupu mislim da će na jesen ,već od starta, zasjesti na vrh.Medjutim,i moja Zvijezda je pomalo izgubljena i ako novi trener ne bude nista uradio za ova dva tri dana mogla bi biti prava golijada.Realno,nije mogao puno ni uraditi i mislim da će pravo lice Zvijezda pokazati u narednoj utakmici kod kuće protiv Rudara.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 11 apr 2014, 08:57

Ja mislim i volio bi da nisam u pravu al nemislim da će situacija biti puno bolja daj bože da se ja prevarim. Pare su problem toga nema. A realno uprava koja je bila je mućkala je utakmice prodavala kupovala i to se osveti kad tad ja neželim da napadam samo želim da iznesem moje viđenje.
Daj bože da ovo krene na bolje. :bow:
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 11 apr 2014, 09:09

Elegant je napisao/la:Sretno vam protiv Sarajeva, najiskrenije bi volio da vam cijeli tim smogne snage i napravi dobar rezultat da ovjerite opstanak u ligi.

Kakvih sve ljudi ima. :puke:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la hilmo » 11 apr 2014, 09:22

amypitar je napisao/la:

Kakvih sve ljudi ima. :puke:
A sve nas optuzuju da navijamo za one sto igraju protiv njih. Ccccccc
Izvinite sto vam kvarim temu sretno veceras, i da izgubite ;) , ali sacuvajte premijerligaski status.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.