Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Hvala na podrsci i vama sretno sutra u Torinu u revansu i nadam se da ce te proc bez problema dalje. 

04.10.2009 !!
Poznat sastav:
Izvor novinar Mirrora, David McDonnell, mislim da rijetko griješi kada su u pitanju sastavi pred ovako bitne mečeve.De Gea; Jones, Smalling, Vidic, Evra; Carrick, Fletcher; Valencia, Kagawa, Welbeck; Rooney
Šta ce ovaj @Klare pisati veceras kad mu Bajo ispadne

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
United će večeras biti, ili pregažen, ili će proći dalje. Ja ne očekujem ništa između, poput Bayernovog prolaza sa 1:0 ili nešto slično. Puno toga će zavisiti od samog početka meča ili prvog poluvremena. Što duže bude 0:0, mislim da su Unitedove šanse veće. Naravno, eventualno rano vodstvo bi bilo odlična stvar, ali je teško to očekivati. U slučaju Bayernovog ranog vodstva, mislim da bi to bilo to. Kasnije bi vjerovatno primili još i tako završili.
Kako god, samo hrabro, pa šta bude!
United je ove sezone igrao dosta solidno u LP (izuezev meča u Grčkoj), mada možda ni protivnici (do Bayerna) nisu bili toliko jaki, ali svejedno je to bilo dosta solidno. Večeras ćemo vidjeti može li to biti nešto više od solidnog. Mogli bi puno dobiti eventualnim prolazom večeras, jako puno.
Kako god, samo hrabro, pa šta bude!

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
I ako sam navijac Liverpoola, ja vam zelim srecu pa da prodjete veceras jer smatram da bi to bilo dobro za Englesku .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
SVI UZ BOGA,BOG UZ UNITED!!!!!!!!!!!!
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Meni ni dan danas nije jasno šta je sa Rafaelom 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Hamstring Injury... Moguci povratak oko 20. aprila.
Hvala svima na podrsci..
Hvala svima na podrsci..

- Ed Woodward for Prime Minister !
Samo hrabro i nek je sretno večeras.
Kako nas svi vole odjednom...
Sent from my Grand X Pro using Tapatalk

Najveca uvreda u nogometu je kad te svi vole. Kad smo bili najjaci, svi su nas mrzili.jasko__ je napisao/la:Kako nas svi vole odjednom...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A zbog ovakvih komentara brate samo mozete dovesti da nas "zamrze" + da nagomilamo dosta nepotrebnih posotva nadovezanih na vasa dva. Vecina je stajala recimo uz nas i u finalu protiv Barce a tada smo bili jaci nego danas sigurno. Zar se ne moze regularno reci ljudima hvala na podrsci i to je to?Cartman je napisao/la:Najveca uvreda u nogometu je kad te svi vole. Kad smo bili najjaci, svi su nas mrzili.jasko__ je napisao/la:Kako nas svi vole odjednom...
Evo ja cu, hvala svim za podrsku veceras, najiskrenije.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Ma samo pricam o tome kako je slabija ekipa uvijek svima simpaticnija. Pa tako i kad smo igrali protiv Barcelone. Dok su svi neutralni navijali za Liverpool 2009. u borbi za titulu. United je zadnjih 20 godina klub kojeg "svi" osim navijaca Uniteda mrze. Isti slucaj sa Realom, Bayernom ili eto Dinamom na nasim prostorima. Mrznja je znak moci.Rooney88 je napisao/la:A zbog ovakvih komentara brate samo mozete dovesti da nas "zamrze" + da nagomilamo dosta nepotrebnih posotva nadovezanih na vasa dva. Vecina je stajala recimo uz nas i u finalu protiv Barce a tada smo bili jaci nego danas sigurno. Zar se ne moze regularno reci ljudima hvala na podrsci i to je to?Cartman je napisao/la:Najveca uvreda u nogometu je kad te svi vole. Kad smo bili najjaci, svi su nas mrzili.jasko__ je napisao/la:Kako nas svi vole odjednom...
Evo ja cu, hvala svim za podrsku veceras, najiskrenije.

I mi smo mrzili Arsenal dok su bili glavni konkurenti, sada su nam simpaticni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Najveća nada za postizanje pogotka večeras mi je Danny. 

Going on up to a spirit in the sky...
Cartman je napisao/la: Ma samo pricam o tome kako je slabija ekipa uvijek svima simpaticnija. Pa tako i kad smo igrali protiv Barcelone. Dok su svi neutralni navijali za Liverpool 2009. u borbi za titulu. United je zadnjih 20 godina klub kojeg "svi" osim navijaca Uniteda mrze. Isti slucaj sa Realom, Bayernom ili eto Dinamom na nasim prostorima. Mrznja je znak moci.![]()
I mi smo mrzili Arsenal dok su bili glavni konkurenti, sada su nam simpaticni.
Logicno je da ljubitelji engleskog fudbala favorizuju englesku ekipu.
Celzi u EPL najmanje mirisem (oduvijek), ali sam vazda njihov pristalica kada igraju protiv Pariza, Bajerna, Barse, Milana itd.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Bez obzira na hrpu posla i ispit sutra, ovakva utakmica zasluzuje aktivnost na forumu veceras.
Biće jako teško, to svi znamo, ali imam osjećaj da ako ne primimo gol u prvih 30 minuta da ćemo proći.Očekujem Kagawu iza Rooneya i gazelu na krilu.
PS Ponosan sam na vas kako ste odgovarali na napade bavarske balavurdije ovih dana!

Biće jako teško, to svi znamo, ali imam osjećaj da ako ne primimo gol u prvih 30 minuta da ćemo proći.Očekujem Kagawu iza Rooneya i gazelu na krilu.
PS Ponosan sam na vas kako ste odgovarali na napade bavarske balavurdije ovih dana!

Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Munchen za navijače Uniteda nije lijepa asocijacija ali večeras će da bude bar jedan razlog da ga se sjeća po lijepom. Ove sezone nije nas uz sve ni sreća pratila, tako da večeras uz zalaganje naših na terenu nek nas i ona malo pogura i da se plasiramo u 1/2 finale. Bitno je ne klonuti duhom pa makar i ako primimo gol. Imamo igrače u vidu Ade i Nanija koji bi mogli da donesu pozitivne promjene u nastavku. Samo hrabro a ja sam siguran da ćemo ga zabiti!
Od igrača tražim samo borbu i koji god rezultat bude biću ponosan na njih, zbog tog pristupa. Nadam se prolasku dalje
WE ARE MAN UNITED WE'LL DO WHAT WE WANT

WE ARE MAN UNITED WE'LL DO WHAT WE WANT
- OnlyUnited
- Kontakt:
De Gea; Jones, Smalling, Vidic, Evra; Fletcher, Carrick; Valencia, Rooney, Kagawa; Welbeck
Lindegaard, Büttner, Ferdinand, Giggs, Januzaj, Young, Hernandez
Nema Nanija... Ali zato je Young tu..
Lindegaard, Büttner, Ferdinand, Giggs, Januzaj, Young, Hernandez
Nema Nanija... Ali zato je Young tu..

- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.