RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 08 apr 2014, 23:04

mikki21 je napisao/la:Ma nemamo se mi sta sekirat za licencu, ona se jedino nedobije ako se duguje zaposlenicima u klubu(bivsim i sadasnjim). Mi nedugujemo nijedne plate sadasnjim a kamoli bivsim zaposlenicima u klubu.. vec 2-3 sezone dobijamo licencu na prvostepenoj komisiji bez ikakvi zamjerka pa cemo i ove! E sad je pitanje hoceli i ostali dobit??? Zelji su eno zaprijetili iz saveza da do maja moraju platit neku odstetu za nekog igraca, ako neplate nece dobit licencu za PL a kamoli za evropu! Znaci moguce je da neko od one 4 ekipe ispred nas nedobije licencu i onda mi uskacemo, znaci zadrzat to peto mjesto kad ga se docepamo sljedece sedmice ce bi vrlo vazno.... kad je to receno sanse postoje i za cetvrto i dok je god teoretski moguce doc do tog vrlo vaznog cetvrtog mjesta treba se borit za njega, imamo itekako za sta igrat do kraja....
Upravo tako, sve dok postoje teoretske sanse da Velez dobije 4. mjesto, Velez se za njega mora boriti. A sto se tice evropske license, mislim da se tu nemoze gledat kroz prste tako lako kao u nasoj ligi jer se tu Evropa pita, a ne ovi nasi kokosari.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 apr 2014, 23:34

Vidim na temi komsija se pise o nekom renoviranju,gradjenju tribina pa kontam da angazujemo 2-3 cuvara u Vrapcicima da nam neko onu tribinu ne odradi :lol: :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 09 apr 2014, 00:00

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vidim na temi komsija se pise o nekom renoviranju,gradjenju tribina pa kontam da angazujemo 2-3 cuvara u Vrapcicima da nam neko onu tribinu ne odradi :lol: :lol: :lol:
Da i to cuvare sa automatskim puskama. :lol: :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 apr 2014, 01:15

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vidim na temi komsija se pise o nekom renoviranju,gradjenju tribina pa kontam da angazujemo 2-3 cuvara u Vrapcicima da nam neko onu tribinu ne odradi :lol: :lol: :lol:
Pastrmko, bog me ne ubio, da bi samo s dvije ozbiljne akcije stadion u Vapčićima bio kao bombona, tj. da se iz nova napravi tribina za naše RA, te ona gostujuća da se dovrši. To se jedino može uz dogovor uprava - dijaspora - navijači.

BB je obična ruševina i dokaz propasti jednog vremena. Bilo pa prošlo, idemo dalje. ;)

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 apr 2014, 02:46

Kadet91 je napisao/la:
Da i to cuvare sa automatskim puskama. :lol: :lol:
ma nista tu nece ostati ako jos i minsko polje ne stavimo okolo ,maheri su to za ukrast , znali su citav stadion uzeti a ne jednu tribinu da ne mogu ,to je mala maca za njih :lol: :wtf:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 09 apr 2014, 11:55

zna li ko kakve je prirode povreda malog Mirze? Vidio sam ovaj kratki izvještaj iz Gradačca i mogu reći da je ono bila bolna grimasa, ne liči mi ono na dobro. :(

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 09 apr 2014, 12:02

Mokroguz je napisao/la:Ima sanse da odete u Evropu iako zavrsite na sesto mjesto. Od ovih top 4 ekipa, sto se tice licence, samo Siroki je skoro pa osigurao izlazak u Evropu ove sezone, ostalima je neizvjesno i bice haos.
Ali i Celik ima sansu, po pravilima, ako dodju do finala kupa iako izgube tu, medjutim na njihovu zalost mislim da nece moci licencu dobiti ni ove godine, a Velez moze lagano.
Ne izmisljaj i ne siri neistine.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 09 apr 2014, 13:22

AlemC85 je napisao/la:zna li ko kakve je prirode povreda malog Mirze? Vidio sam ovaj kratki izvještaj iz Gradačca i mogu reći da je ono bila bolna grimasa, ne liči mi ono na dobro. :(
Majmun koji je kasnije dobio crveni rasjeko mu kopackom sjemenu kesicu u 40-oj sekundi. Kazu jaja mu se vidila kako ga je ovaj udario. Sjebo ga pravo taj glupan. Zao mi Mirze pravo
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 09 apr 2014, 13:24

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:zna li ko kakve je prirode povreda malog Mirze? Vidio sam ovaj kratki izvještaj iz Gradačca i mogu reći da je ono bila bolna grimasa, ne liči mi ono na dobro. :(
Majmun koji je kasnije dobio crveni rasjeko mu kopackom sjemenu kesicu u 40-oj sekundi. Kazu jaja mu se vidila kako ga je ovaj udario. Sjebo ga pravo taj glupan. Zao mi Mirze pravo
Brate realno, tvoj svaki post graniči sa morbidnošću, ne zna čovjek da li bi se smijao ili plakao. :mrgreen:

Mirza izdrži!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 09 apr 2014, 13:28

*p!p!t@* je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Brate realno, tvoj svaki post graniči sa morbidnošću, ne zna čovjek da li bi se smijao ili plakao. :mrgreen:

Mirza izdrži!
Granica @papito. Nekad udjem malo i u Opuzen ali se tivra brzo :mrgreen:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

velezdogroba789
Kontakt:

Post Postao/la velezdogroba789 » 09 apr 2014, 17:29

Pozdrav Rodjeni :D :D :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 09 apr 2014, 17:32

Pozdrav druže, dobro nam došao.

ROĐENI 4 ever :clap: :thumbup: :salut:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 apr 2014, 17:35

Dobrodošao, što kaže @titova :wave:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 09 apr 2014, 17:40

bhsport je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Ima sanse da odete u Evropu iako zavrsite na sesto mjesto. Od ovih top 4 ekipa, sto se tice licence, samo Siroki je skoro pa osigurao izlazak u Evropu ove sezone, ostalima je neizvjesno i bice haos.
Ali i Celik ima sansu, po pravilima, ako dodju do finala kupa iako izgube tu, medjutim na njihovu zalost mislim da nece moci licencu dobiti ni ove godine, a Velez moze lagano.
Bhsport, to nije bas skroz neistina. On je mozda pogrijesio kad je rekao da Velez ima sanse da ide u Evropu i ako bude 6.ti. Ali ako bude 5. onda ima. Ne kazem da je 100% sigurno, ali ima sanse jer Siroki i Sarajevo su 100% podmirili sve sto trebaju podmirit. Zrinjski je i prosle godine imao problema i morao na apelacionu, koliko se sjecam. A i Zeljo. Nije iskljuceno da Zeljo ili Zrinjski ne dobiju licensu.

U ovoj kozjoj ligi gdje svak svakom moze dugovat godinama, svasta se moze desiti. Tu se UEFA pita, a ne ovi nasi kokosari. Da se nasi pitaju, Velez 100% nebi imao sanse. Ali posto nije do kokosara, moguce je da se ne bude gledalo kroz prste nikome.

velezdogroba789
Kontakt:

Post Postao/la velezdogroba789 » 09 apr 2014, 17:45

MostaracVelezovac je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Bhsport, to nije bas skroz neistina. On je mozda pogrijesio kad je rekao da Velez ima sanse da ide u Evropu i ako bude 6.ti. Ali ako bude 5. onda ima. Ne kazem da je 100% sigurno, ali ima sanse jer Siroki i Sarajevo su 100% podmirili sve sto trebaju podmirit. Zrinjski je i prosle godine imao problema i morao na apelacionu, koliko se sjecam. A i Zeljo. Nije iskljuceno da Zeljo ili Zrinjski ne dobiju licensu.

U ovoj kozjoj ligi gdje svak svakom moze dugovat godinama, svasta se moze desiti. Tu se UEFA pita, a ne ovi nasi kokosari. Da se nasi pitaju, Velez 100% nebi imao sanse. Ali posto nije do kokosara, moguce je da se ne bude gledalo kroz prste nikome.
Naravno da je moguce da VELEZ ide u evropu kao 5 , a mozda i kao sesti . Cuo sam da je zelju dosta bivsih , ali i sadasnjih igraca tuzilo pa bi vrlo lako mogli ostat bez licence .
Hvala za dobrodoslicu RODJENI. :D :D :salut:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 09 apr 2014, 18:39

bhsport je napisao/la:
Brato istina se zavrsila s 31.03.2014 a druga istina se objavljuje do 01.05.2014. Ne mozes ne isplacivat igrace i igrat u evropi. Sto kaze MV ovo je na nivou UEFE koja to rjesava s evropskom nogom u guzicu na kulturan nacin :P dobrodoslica novom crvenom bratu
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 09 apr 2014, 19:02

mellow je napisao/la:Trebali bi zamolit Sarajevo da nam prepusti svoje mjesto u Europi. Prošle godine su se obrukali,sad se brukaju i po prvenstvu,kako će tek onda u Europi :lol:

Ocito da ti slabo pratis naše klubove u Evropi. :clap: Niko nije izbacio ovoliko klubova koliko je Sarajevo,a evo nekih u zadnjih par godina,koje smo izbacili iz daljeg takmicenja;
Genk,Hesingborg,Orebro,Levski,Sigma Olomuc,Spartak Trnava,itd.itd :silent:

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 09 apr 2014, 19:02

Džaba se nadate licenca je gotova stvar i Željo će je uredno dobiti... Probajte nekad na terenu evropu izboriti......
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 09 apr 2014, 19:05

Djorkaeff je napisao/la:Džaba se nadate licenca je gotova stvar i Željo će je uredno dobiti... Probajte nekad na terenu evropu izboriti......
Izborite je i vi bez zaduzivanja milion maraka godisnje para koje necete nikad vratit.

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 09 apr 2014, 19:10

Nemas pojma o čemu pričaš i neznaš kolki je dug prema beta clubu za Hasanhodžića..... A na ove stvari oko zaduživanja ću se samo nasmijati jer lupaš gluposti....probaj te na terenu izboriti evopu nemoj te se nada ti ovako...
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.