Situacija je onda standardna vezano za igracki kadar,jer je cijela sezona otprilike takva za nas.No sta je tu je,na neke se stvari ne moze uticati,i mi cemo po pravilu igrati sa kadrom koji imamo na raspolaganju.Nazalost ,vezni red je taj koji je trenutno u problemu sa povredama.Onda je tu na raspolaganju onaj fond koji imamo,a to su Jamak,Zolotic i mali Dado Sadikovic.Opet nije tako lose,iako je moglo biti mnogo bolje.Nadati se da bi Tomic bar malo mogao u drugom poluvremenu ako bi bilo potrebe,i ako bi se on osjecao tako da moze pomoci nekih pola sata.Daj sta das.FKZ1921 je napisao/la:Situacija pred jednu od najbitnijih utakmica nije ni mali sjajna.
Tri standardna vezna igrača neogu igrati unog povreda (Eldar, Svraka i Tomo).
Koliko god pozitivsn dojam na nas ostavio povratak Kvese i Benje, ni jedan ni drugi nam neće biti od velike koristi na Otoci. Teren je katastrofalan (takst je bio protiv Travnika i vjerojatno sr tu ništa nije promijenilo), i ne vjerijem da ce ih Dino na takvom terenu uopće uvoditi. Bogamie će biti užasno teška utakmica. Stvarno moramo pogurati ekipu tokom cijele utakmice.
Ostane li ovakav redoslijed i odnos bodova i nakon narednog kola, osiguracemo evropu, a bitno dibiti na psihološkom planu u nastavku borbe za titulu.
Stvarno moramo u subotu otići na utakmicu, neovisno o bilo čemu. Stisnite se malo, poslije Olompika samo su još dvije domaće utakmice. Nakon toga je pauza, ito ogromna.
Meni Benjo izgleda definitivno spreman,ali shvatam ako bi Dino postedio njegovu uslugu na terenu,zbog loseg travnjaka.Ne treba rizikovati,ma koliko vazna utakmica bila.Ako ista,dobitak je Dedic,cime dobijamo jedno ofanzivno krilo vise.Vidjeli smo koliko nam znaci ofanzivni Bucan.Odbrana nam je konsolidovana,Stanic desno,Dedic lijevo,a Zeljkovic i Kerla na stoperu,koji su uigrani i dobro izgledaju kada igraju u paru.Uz sigurnog Loncarica,taj dio izgleda solidno.Napad je to sto imamo,Vernes standardno desno,kao i uvijek i plus Sejo lijevo ofanzivan.Samo eto taj vezni red.Volio bih kada bi Jamak imao svoj dan,i da bude rastrcaniji,jer je to potrebno.Moglo bi nam od njega svasta zavisiti u sredini.
Raspored je takav da u narednom kolu treba ocekivati da svi kokurenti pobijede svoje utakmice,a na nama je tezak zadatak.Jedina sreca za nas je taj momenat igranja u gradu,i treba ocekivati veliku podrsku sa tribina.Da se nasi osjecaju dobro na terenu.Tome se nadam,pa se nadam i dobrom rezultatu,Ako bi dobili,mnogo stvari nam se otvara.Ja sam misljenja da smo mi evropu vec obezbijedili,jer trebali bi pun da kiksamo da se to ne desi.Nasi su solidno koncentrisani,a optimista sam,jer sam vidio i momenat svjezine u nasem timu.
Nastavi da pises sto vise,radujes nas sve sa svojim objektivnim i realnim recenicama.Upucen si,svaka tvoja rijec ovde vrijedi trostruko.Veliki pozz za tebe .