NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 07 apr 2014, 20:34

akobogda prottiv rudara ocekujem pune tribine....ovo je davno trebalo da se desi toliko nervoze nemira i negativne energije donio je mustafa koji se ispostavilo nije nikakav covjek.neka nam je sretno akobogda zajedno svi kao jedan zvijezda je klub gradacacana koji su i u dobru i u zlu bili uz svoj klub i svoj grad
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 apr 2014, 21:32

eto stigla je i zvanicna potvrda nema vise mustafeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :clap: :clap: :clap: :clap: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

idemo doro nastavi gdje si stao. nadam se samo da cemo imati kadar da odigramo ove utakmice do kraja i upisemo bar jednu pobjedu.

ostacemo i bez nekih igraca sada kojih vidjecemo sutra

Nova sezona nova nafaka

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 07 apr 2014, 21:58

Vrlo dobar potez,mada me strah da nije prekasno,ali sta je tu je.Mi imamo dole zaista dobrih igraca ,i mozemo napraviti extra tim mada mislim da ce mo igrati pod pritiskom ali imamo ,vremena cak i da eksprimentisemo,jer ja mislim da kuci moramo dobiti a sada gostujemo dvije i tu treba nesto izvesti i pokusati igrati na sve ili nista.Mali Fikret ekstra igrac nije dobio priliku a cuo sam da je na pripremama odigrao ekstra ,za ovog Vilu dr.nauka sigurno,imamo i Pupovca dijete puno snage nije odigrao nijednu,dalje mali Colic mislim da u svakom slucaju moze pruziti vise od nekih tkz.Zvijezda,Kuzmanovica ostaviti ,a u odbranu staviti Buzova ima iskustvo i moze pomoci,nema nastupa pun snage,ima tu jos dobrih igraca mislim da Doro moze napraviti nesto ijako sam ga i ja kritikovao,ali u ovom slucaju kakvo je stanje on jedini moze mozda nesto i napraviti.Mnogo srece i zelim nam Ostanak,a Pestalicu koji je ovo sve i ujebo neka je na cast.Zamolio bih Upravu da dozvoligledanje treninga jer mislim da je to Transparentno da i navijaci vide na treningu ko vrijedi,a ko je Uletio s lovom!!!!

zmajoni
Kontakt:

Post Postao/la zmajoni » 07 apr 2014, 23:57

Samo da nam neki igraci ne odu zajedno sa Mustafom,jer on je dole sve njih doveo,bit ce gusto ovih dana!!!!!!

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 08 apr 2014, 10:11

Moram priznat da sam sada pravo zabrinut za sudbinu Zvijezde.Ono cemu se ja nadam da sto prije dodje do konkretnog invenstiranja u klub,inace bez toga mislim da bi bez rucne krenuli unazad.Sad trenutno sto se ekipe tice mi vise zavisimo od ostalih ekipa i rezultata jer smo po igri potanki skroz.Svakako najbitnije je sada ostat u ligi pa kako god.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 08 apr 2014, 13:48

zmajevac je napisao/la:Moram priznat da sam sada pravo zabrinut za sudbinu Zvijezde.Ono cemu se ja nadam da sto prije dodje do konkretnog invenstiranja u klub,inace bez toga mislim da bi bez rucne krenuli unazad.Sad trenutno sto se ekipe tice mi vise zavisimo od ostalih ekipa i rezultata jer smo po igri potanki skroz.Svakako najbitnije je sada ostat u ligi pa kako god.
Kako ovisis od drugih ekipa, naredno domace kolo dolazi direktni konkurent za ispadanje pobijedis i rijeseno sve

zmajoni
Kontakt:

Post Postao/la zmajoni » 08 apr 2014, 14:23

Cujem otisli su golmani za mustafom i da bi jos neki igraci mogli otic :o

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 apr 2014, 14:25

zmajoni je napisao/la:Cujem otisli su golmani za mustafom i da bi jos neki igraci mogli otic :o
pa naravno da ce otici kad ih je on doveo i od njih uzimao pare.ja vjerujem da ce stijakovic ostati

Nova sezona nova nafaka

zmajoni
Kontakt:

Post Postao/la zmajoni » 08 apr 2014, 14:29

astra1922 je napisao/la:
zmajoni je napisao/la:Cujem otisli su golmani za mustafom i da bi jos neki igraci mogli otic :o
pa naravno da ce otici kad ih je on doveo i od njih uzimao pare.ja vjerujem da ce stijakovic ostati

Cujem da je i on otisao,samo je od golmana ostao nas onaj

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 08 apr 2014, 17:22

Toooooooooooooooo idemooooooooooooooooooooooooooooo dolaze novi dani mozda bolji mozda gori... ali bice bitke i borbe na terenu kogod sada izadje da igra... moglo bi očepit jarani da zadržimo status prvoligaša, nadat je se mada nemamo sad nekih igraca ali eto... ima nade....

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 08 apr 2014, 17:45

Bolji nego šta! Samo mooorate malo biti strpljivi.Vrijeme za vaaas radi.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 apr 2014, 17:55

Zvijezdi od srca zelim da zadrzi premijerligaski status i da stvari krenu na bolje od iduce sezone :wave: iz Mostara
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 08 apr 2014, 18:01

Tkanton je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:Moram priznat da sam sada pravo zabrinut za sudbinu Zvijezde.Ono cemu se ja nadam da sto prije dodje do konkretnog invenstiranja u klub,inace bez toga mislim da bi bez rucne krenuli unazad.Sad trenutno sto se ekipe tice mi vise zavisimo od ostalih ekipa i rezultata jer smo po igri potanki skroz.Svakako najbitnije je sada ostat u ligi pa kako god.
Kako ovisis od drugih ekipa, naredno domace kolo dolazi direktni konkurent za ispadanje pobijedis i rijeseno sve
Ja bi da ostanemo u ligi i ako ne pobijedimo Rudar.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 apr 2014, 19:15

pobjedicemo mi akobogda rudar kada napunimo banju i damo podrsku igracima i strucnom stabu..u to sam siguran

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 08 apr 2014, 20:31

Četiri kola prije kraja je trebalo da se desi sto se davno trebalo desiti.Praktično u pet do dvanaest.Ne volim biti pesimista i sirit negativnu energiju na ustrb voljenog kluba,ali mi je otkaz Mustafi vrlo sumnjiv.Maksimalno iskoristen status u Zvijezdi,dovođenje kluba do financijskog beznadja i praga Prve lige bi mogao biti logičan slijed njegovog odlaska sve s ciljem da se eventualnim gubljenjem premijerligaskog statusa prebaci odgovornost nekom drugom,tj.Dori i Durgutu.Upravo ova dvojica su puno napravila u Zvijezdi i bojim se da imaju malo vremena da nesto konkretno urade, te će ispasti kao direktni krivci, ukoliko nedaj Bože ispadnemo.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 08 apr 2014, 21:11

vatreni je napisao/la:Četiri kola prije kraja je trebalo da se desi sto se davno trebalo desiti.Praktično u pet do dvanaest.Ne volim biti pesimista i sirit negativnu energiju na ustrb voljenog kluba,ali mi je otkaz Mustafi vrlo sumnjiv.Maksimalno iskoristen status u Zvijezdi,dovođenje kluba do financijskog beznadja i praga Prve lige bi mogao biti logičan slijed njegovog odlaska sve s ciljem da se eventualnim gubljenjem premijerligaskog statusa prebaci odgovornost nekom drugom,tj.Dori i Durgutu.Upravo ova dvojica su puno napravila u Zvijezdi i bojim se da imaju malo vremena da nesto konkretno urade, te će ispasti kao direktni krivci, ukoliko nedaj Bože ispadnemo.
Valjda nisu toliko glupi pa da nasjednu na takvo nesto, valjda su pricali sa nekim i vidjeli neke stvari u klubu

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 08 apr 2014, 21:18

Vidim niste zadovoljni Bajalicom,sta je reci...i kod nas je bio Boze sacuvaj :D
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 08 apr 2014, 23:45

Ovo je dokaz koliko se lose radi u klubu. Covjek ti odradi 5 utakmica bez poraza i dobije nogu,vraćaš ga kad gori. Ja mislim da bi se sve moglo slomit na njemu i da je njemu ovo do sad najveci izazov,al znam da ako iko moze motivirat ekipu da je to on i zato mu vjerujem. Mada iskreno da sam ja na njegovom mjestu tesko da bi se usudio ovo preuzet. A amir valjda zna kad dode da vidi kakvu je situaciju ostavio mustafa. Vjerujem da je mustafa debeli minus ostavio a i ne kuzim da je ljudima trebalo 5 poraza za redom da skuzi da su oni samo obicne muzalice. NEK JE I ONA MARIONETA OTISLA U MOSTAR...
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 09 apr 2014, 12:46

Šta se uradi od onakog kluba.Milslim da nam idu još gori dani da ovo nije kraj Mislim da para više nema i to je to. Nestruka zavladala Zvijezdom i nažalost iskreno možda se sad izvučemo a sledeća godina je kraj za PL.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

Oblak
Kontakt:

Post Postao/la Oblak » 09 apr 2014, 12:54

batigol777 je napisao/la:Šta se uradi od onakog kluba.Milslim da nam idu još gori dani da ovo nije kraj Mislim da para više nema i to je to. Nestruka zavladala Zvijezdom i nažalost iskreno možda se sad izvučemo a sledeća godina je kraj za PL.
Ja opet mislim drugacije. Ako se zadrzi postojeci kadar na celu sa Dorom i Durgutom i ostalima mislim da ce zvijezda biti nato. Jer Durgut zna izabrati igraca mislim da ce moci i dovesti, Doro sve to ukomponovati. Ako se vrati i Esef on ce isto biti vidra medu dobrim ljudim koji su trenutno sada. Ajmo zvijedo idemo dalje sada morate procjvetati.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.