mrsic07 je napisao/la:Zeljo je lako pustio Gojaka, ne mogu da vjerujem da je i on tako lako presao u Olimpik.
Sto se titule tice???
Zeljo uzima titulu ove godine aBd,dobija sve utakmice do kraja jer konacno imaju citav roster spreman!!!...
Što se počela povlačiti teza kako imamo roster spreman kad uopšte nije tako. Evo sad protiv Olimpika ne igraju tri igrača. Je li se može na Benju i Kvesu ozbiljno računati? Mislim da ne, tek su "prohodali" po terenu. Nažalost mi još nemamo niti ćemo imati spremne sve igrače do kraja prvenstva. Malo je, ali samo malo bolje nego što je bilo jer se Zola lagano vratio (a ni to još nije to ni blizu) i imamo ovog novog Dedića.
Ali tako je kako je. Treba uzeti Olipmika, ne znam kako. Da je povest odmah u startu iz nekog prekida, neke frljoke bilo bi lakše. Ako ne bude gola, a vrijeme protiče uvlači se nervoza. S druge strane Olimpik je ekipa koja svakome može dati go jer ima odličnih pojedinaca. Ima iskusnu i pojaku odbranu. Naši moraju izginuti ako žele nešto i opet imati određenu dozu sreće. Zna li se ko sudi? Bojim se kakve pišće od zadatka.