FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pintol_TM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pintol_TM87 » 08 apr 2014, 23:04

fkzeljeznicarba je napisao/la:Igrač mjeseca: Izaberite najboljeg za mart

http://fkzeljeznicar.ba/igrac-mjeseca-i ... rt-2/8485/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja mislim da Zeljkovic treba da ponese titulu najboljeg jer momak stvarno igra srcem i bori se ( ne srlja u prazno i pri tom koristi mozak) .Jednostavno uzivam ga gledati , nesto poput uzivancije kad je Kvesa bio u top formi..
Na oba derbija je odigrao perfektno..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 08 apr 2014, 23:31

Zahvaliti se Zeljkoviću ovom nagradom svakako! :-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 08 apr 2014, 23:36

AsharaK je napisao/la:Zahvaliti se Zeljkoviću ovom nagradom svakako! :-)
meni se najviše sviđaju igrači poput Zeljkovica,odradi svoj posao u svakoj tekmi kako treba,nije sklon belajima,profesionalac od glave do pete,i mislim da je zaslužio ovu nagradu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 08 apr 2014, 23:39

Željooooo je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Zahvaliti se Zeljkoviću ovom nagradom svakako! :-)
meni se najviše sviđaju igrači poput Zeljkovica,odradi svoj posao u svakoj tekmi kako treba,nije sklon belajima,profesionalac od glave do pete,i mislim da je zaslužio ovu nagradu..
A značit će mu ova nagrada svakako
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 09 apr 2014, 03:22

Dao sam Stani glas,mada su mi Loncaric i Zelja tu negdje,ali eto prednost odlicnom Stanicu.Ara svakako medju boljim,ali ova trojica su konstantnija bila.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 09 apr 2014, 07:40

Tomic bi mozda mogao zaigrati u subotu.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 09 apr 2014, 09:35

Neće Tomić igrati, gotovo da sam siguran u to.
Jamak-Zolotić
----Dado-----
Ovako bih ja stavio vezni red za utakmicu sa Olimpicom. Lijevo bih stavio Bajića i desno Selimovića. Onda Bučana ubaciti u 60toj, 70toj da ih ubije brzinom, ubaciti Čolića umjesto Selimovića, i Stanića gurnuti na Vernesovo mjesto. Onda imaš u zadnjih 30 minuta utakmice priliku da ih ubiješ brzinom i kontrom ukoliko budemo vodili.

Sve u svemu, ne sumnjam da će Dino izabrati ono što bude najbolje :)
Ja te volim, volim Željo..

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 09 apr 2014, 09:38

gio10 je napisao/la:Neće Tomić igrati, gotovo da sam siguran u to.
Jamak-Zolotić
----Dado-----
Ovako bih ja stavio vezni red za utakmicu sa Olimpicom. Lijevo bih stavio Bajića i desno Selimovića. Onda Bučana ubaciti u 60toj, 70toj da ih ubije brzinom, ubaciti Čolića umjesto Selimovića, i Stanića gurnuti na Vernesovo mjesto. Onda imaš u zadnjih 30 minuta utakmice priliku da ih ubiješ brzinom i kontrom ukoliko budemo vodili.

Igra Tomo 99 % u subotu :cool:

CARSON

Post Postao/la CARSON » 09 apr 2014, 10:25

arelinho je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Neće Tomić igrati, gotovo da sam siguran u to.
Jamak-Zolotić
----Dado-----

Igra Tomo 99 % u subotu :cool:
MA MORA IGRATI OVA TEKMA NAM JE NAJBITNIJA NADAM SE DA SMO I MI NAVIJACI OVOGA SVJESNI

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 09 apr 2014, 10:33

CARSON je napisao/la:Ljudi ja se nadam da ce BOGI,ZEBA,GOJAK,SMAJIC odigrati pod rucnom i da ce svog Zelju POGURATI ZA NOVU TITULU PRVAKA BIH :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Ja uopšte nisam siguran u ovo. Zebi i Smajiću smo se zahvalili i rekli da traže drugi klub, Gojak da voli klub potpisao bi i igrao za nas, ne bi išao u Olimpik. Možda baš žele pred punim stadionom da dokažu da su u Želji mogli još dosta dati, da su trebali ostati.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 apr 2014, 10:37

teatar je napisao/la:
CARSON je napisao/la:Ljudi ja se nadam da ce BOGI,ZEBA,GOJAK,SMAJIC odigrati pod rucnom i da ce svog Zelju POGURATI ZA NOVU TITULU PRVAKA BIH :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Ja uopšte nisam siguran u ovo. Zebi i Smajiću smo se zahvalili i rekli da traže drugi klub, Gojak da voli klub potpisao bi i igrao za nas, ne bi išao u Olimpik. Možda baš žele pred punim stadionom da dokažu da su u Želji mogli još dosta dati, da su trebali ostati.
Prijatelju, nismo provincijski klub pa da nam pet igraca pravi ustupke.

Imamo mi tim, koji moze poderati svakako u ovoj ligi, samo je bitno da budu svi mentalno u utakmici, kao sto je to bio slucaj zadnja dva kola. ;)

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 09 apr 2014, 10:55

Zeljo je lako pustio Gojaka, ne mogu da vjerujem da je i on tako lako presao u Olimpik.

Sto se titule tice???
Zeljo uzima titulu ove godine aBd,dobija sve utakmice do kraja jer konacno imaju citav roster spreman!!!...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 09 apr 2014, 10:58

mrsic07 je napisao/la:Zeljo je lako pustio Gojaka, ne mogu da vjerujem da je i on tako lako presao u Olimpik.

Sto se titule tice???
Zeljo uzima titulu ove godine aBd,dobija sve utakmice do kraja jer konacno imaju citav roster spreman!!!...
Gojak je otisao u Olimpic jer su mu tamo ponudili ugovor da mora igrati u jednoj od tri uzastopne utakmice+je dobio malo vise para nego sto bi dobio kod nas. Naravno, mi mu nismo ponudili takav ugovor jer ga Amar nije htio odvajati od ostalih kadeta te je svima isti ugovor ponudio, jedini je on odbio, umislio da je igrac sa 16 godina, takvi nam ni ne trebaju.
FKŽ !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 09 apr 2014, 11:01

teatar je napisao/la:

Ja smijem glavu staviti na panj da ce odigrati po rucnom jer Olimpcu nista ova utakmica ne znaci a Bogi,Zeba i Smajic vole Zelju isto kao ti i ja to ti je 100% za ovog malog nisam siguran ali se slazem da imamo ekipu koja uz podrsku navijaca moze pobijdeit Olimpic pa da sve pitari igraju :D :D :D

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 09 apr 2014, 11:06

mrsic07 je napisao/la:Zeljo je lako pustio Gojaka, ne mogu da vjerujem da je i on tako lako presao u Olimpik.

Sto se titule tice???
Što se počela povlačiti teza kako imamo roster spreman kad uopšte nije tako. Evo sad protiv Olimpika ne igraju tri igrača. Je li se može na Benju i Kvesu ozbiljno računati? Mislim da ne, tek su "prohodali" po terenu. Nažalost mi još nemamo niti ćemo imati spremne sve igrače do kraja prvenstva. Malo je, ali samo malo bolje nego što je bilo jer se Zola lagano vratio (a ni to još nije to ni blizu) i imamo ovog novog Dedića.
Ali tako je kako je. Treba uzeti Olipmika, ne znam kako. Da je povest odmah u startu iz nekog prekida, neke frljoke bilo bi lakše. Ako ne bude gola, a vrijeme protiče uvlači se nervoza. S druge strane Olimpik je ekipa koja svakome može dati go jer ima odličnih pojedinaca. Ima iskusnu i pojaku odbranu. Naši moraju izginuti ako žele nešto i opet imati određenu dozu sreće. Zna li se ko sudi? Bojim se kakve pišće od zadatka.
Zadnja izmjena: rodom s Mejtaša, dana/u 09 apr 2014, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 09 apr 2014, 11:06

Ni Zaja, ni Smajke a ni Bogi neće sigurno gristi pred punom tribinom manijaka. Na nama je da to pokušamo iskoristiti jer bi nam pobjeda, gotovo sigurno, osigurala Evropu a Velež bi mogao biti faktor koji će odlučiti kome ide titula.

Što se tiče Tomića ne znam koliko je pametno početi sa igračem koji ne može dati 100%. I da počne pitanje je može li izdržati a rizikujemo da ga izgubimo na duži period pogotovo ako imamo u vidu da je teren na Otoci u poprilično lošem stanju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 09 apr 2014, 11:34

TeaM87 je napisao/la:

Sto se titule tice???
Gojak je otisao u Olimpic jer su mu tamo ponudili ugovor da mora igrati u jednoj od tri uzastopne utakmice+je dobio malo vise para nego sto bi dobio kod nas. Naravno, mi mu nismo ponudili takav ugovor jer ga Amar nije htio odvajati od ostalih kadeta te je svima isti ugovor ponudio, jedini je on odbio, umislio da je igrac sa 16 godina, takvi nam ni ne trebaju.
Ma ja ne trebaju nam ni 400 milja funti koliko je Olimpic dobio ponudu za njega.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 09 apr 2014, 11:43

DANDY je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:

Sto se titule tice???
Ma ja ne trebaju nam ni 400 milja funti koliko je Olimpic dobio ponudu za njega.
Ne blamiraj se molim te, kakvih bolan 400 hiljda funti, sta pricas ti :crazy:

Amar ima kriterije za ove mlade i ni jedan pojedinac nije iznad kluba pa tako ni neki "djecak" od 16 godina
FKŽ !

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 09 apr 2014, 11:52

E cuj kritikuje Amara zbog mladih igraca... Pa pola tima ne bi bilo da nije bilo Amara.
Sport je lijek za tijelo i duh.

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 09 apr 2014, 11:55

TeaM87 je napisao/la: Ne blamiraj se molim te, kakvih bolan 400 hiljda funti, sta pricas ti :crazy:

Amar ima kriterije za ove mlade i ni jedan pojedinac nije iznad kluba pa tako ni neki "djecak" od 16 godina
To je zapravo jedini ispravan put, bar smo se mi uvjerili. Kratkoročno izgubiš ponešto, ali dugoročno si sigurno na dobitku. Ako je Gojak tražio da igra, ko nam garantuje da bismo s njim u timu i dalje bili u trci za titulu. Olimpik je izgleda halalio sezonu, sve se svelo na to da Gojak igra i da se proda.
Finansijski razumna odluka, sportski sigurno ne.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.