Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Saurman naporan si mame mi. Fkt izbjegavam da ti odgovaram na postove o Luki buduci da ti je objektivnost stran pojam ali pretjerujes. Luka je zakazao ali i kao takav je bio bolji od Alonsa i Illaramendija. Ne znam zasto Alonsa ne spominjes? Najzad, Luka je ove sezone drugi najbolji igrac kluba i njemu nekako mogu i proci preko lose partije koje su ove sezone rijetkost.
- Titova-Juga
- Kontakt:
geoxx je napisao/la:Saurman naporan si mame mi. Fkt izbjegavam da ti odgovaram na postove o Luki buduci da ti je objektivnost stran pojam ali pretjerujes. Luka je zakazao ali i kao takav je bio bolji od Alonsa i Illaramendija. Ne znam zasto Alonsa ne spominjes? Najzad, Luka je ove sezone drugi najbolji igrac kluba i njemu nekako mogu i proci preko lose partije koje su ove sezone rijetkost.
Provaljen je...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Bogami ko u stara vremena ,konstantno član velike četvorke,mrziteljima na muku.
Inače,
Casillas: "Estos errores no se pueden cometer en semis" .
Inače,
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 08 apr 2014, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ja se iskreno nadam da ce sutra Manchu vile pronosati i uci u 1/2 finale i sudariti se sa Realom.Belmin6 je napisao/la:I veceras ste odlicnu zabavu napravili, ajde ne dipr. Prouci šta majstore, vile su vas nosale veceras.Harrison je napisao/la:Pa ako uzmemo u obzir dvije tekme protiv Shalkea i prvu protiv Dortmunda mogu ti reci da smo se dobro zabavljali, a sa Manchom bi bila urnebesna zabava![]()
Ja sam proucio prije tekme, a isto savjetujem i tebe, naravno ako navijas za Man Utd.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Sta us navrli Unitedovci ovako kuknjava
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma neka njima(ko prodje) Jose da se s njima taba, a nama daj španca bilo kojeg .
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 08 apr 2014, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ja govorim za igru koju je prikazao večeras, i sam znaš da je odigrao loše uz ostale iz veznog reda.geoxx je napisao/la:Saurman naporan si mame mi. Fkt izbjegavam da ti odgovaram na postove o Luki buduci da ti je objektivnost stran pojam ali pretjerujes. Luka je zakazao ali i kao takav je bio bolji od Alonsa i Illaramendija. Ne znam zasto Alonsa ne spominjes? Najzad, Luka je ove sezone drugi najbolji igrac kluba i njemu nekako mogu i proci preko lose partije koje su ove sezone rijetkost.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- legenda reala
- Kontakt:
madridist je napisao/la:Bogami ko u stara vremena ,konstantno član velike četvorke,mrziteljima na muku.
Inače,
To je taj najjači Real ikad

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
J3biga vazda im damo po pičci kad se god sretnemo pa su malo ljuti na nas.Lillard je napisao/la:Sta us navrli Unitedovci ovako kuknjava
jaki su oni svake godine samo trebaju potrosit jos 400m pa onda mozda nesto i osvoje
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
Ti se pojaviš ovdje za svaki pogrešan pass Modrića u bilo kojoj utakmici. Nesposoban si lik, totalno.Saurman je napisao/la:Ja govorim za igru koju je prikazao večeras, i sam znaš da je odigrao loše uz ostale iz veznog reda.geoxx je napisao/la:Saurman naporan si mame mi. Fkt izbjegavam da ti odgovaram na postove o Luki buduci da ti je objektivnost stran pojam ali pretjerujes. Luka je zakazao ali i kao takav je bio bolji od Alonsa i Illaramendija. Ne znam zasto Alonsa ne spominjes? Najzad, Luka je ove sezone drugi najbolji igrac kluba i njemu nekako mogu i proci preko lose partije koje su ove sezone rijetkost.
-
- Kontakt:
Bas su zagrijani da im se Tata opet izvinjavaLillard je napisao/la:Sta us navrli Unitedovci ovako kuknjava

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Kakve veze tvoj sarkazam ima s ovim što sam napisao? Nigdje nisam spomenuo najveći Madrid nego samo fakat da već godinama igramo polufinala i sve te godine slušam od nekih kako nismo nizaqrac ekipa.legenda reala je napisao/la:madridist je napisao/la:Bogami ko u stara vremena ,konstantno član velike četvorke,mrziteljima na muku.
Inače,
To je taj najjači Real ikad
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Čestitke na prolazu.
Šta bi s realizacije večeras

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Nikad nam ona dva ispadanja halalit nece, a sve je to samo igraDzoni je napisao/la:J3biga vazda im damo po pičci kad se god sretnemo pa su malo ljuti na nas.Lillard je napisao/la:Sta us navrli Unitedovci ovako kuknjava

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Samo real sebi moze ovako zakomplikovat zivot.
Ovo se trebalo mirno rijesiti,izgubit,al se ne obrukat i proci.A ne ovako,dzaba prolaz kad mi ova tekma sjeba sljedeca dva dana...jos imam dva druga bavarca koji ce sad da uzdizu dojče fuzbal u nebesa..
i ko sad vcrs da uci majku mu
Ovo se trebalo mirno rijesiti,izgubit,al se ne obrukat i proci.A ne ovako,dzaba prolaz kad mi ova tekma sjeba sljedeca dva dana...jos imam dva druga bavarca koji ce sad da uzdizu dojče fuzbal u nebesa..
i ko sad vcrs da uci majku mu
Sretno zmajevi!!
- anonymousHD
- Kontakt:
No Ronaldo, no party.GazijaKalesija je napisao/la:Čestitke na prolazu.
sjeca li se iko od ovih starijih na forumu kad ste nesto osvoili bas me zanima
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)

Zadnja izmjena: madridist, dana/u 08 apr 2014, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pepe. Otključao potpuno novi level amaterizma.
Imao je dvije lijeve noge, sad ima i lijevu glavu.
Imao je dvije lijeve noge, sad ima i lijevu glavu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.