Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Daj nam Chelsea da se pokoljemo

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
jest mi zao Kloopa i njegovog radovanja

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Jedva.
Čestitke.

Čestitke.

daj nam barcu il atletico, njih cemo lako natamburati, kakav bayern il chelsea 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Re: Odg: Real Madrid C.F.
Taj portal je Qarina...ta ocjena veze s vezom nema..i pored toga sto je primio dva gola,Iker je daleko bio najbolji igrac Real..a da ne pominjem Lukina pogresna dodavanjaek0 je napisao/la:Placi decko, sakrij se u spaj'z i tuguj.Vandelanoite je napisao/la: jest al' u kurcu mom Pjanić bi u ovakvom Realu bio bog i batina, najbolji igrač uz Balea i Ronalda smijem glavu dat.
Sto se tice utakmice, u drugom poluvremenu nesto bolje, ali generalno lose.
Penal je trebao Xabi pucat,sa iskorištenim penalom ovo bi bila dosadna večer,ovako nećemo zaspat dokasno od adrenalina..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Koji qrac Di Maria puca penale? Otkad to jbtemadridist je napisao/la:Penal je trebao Xabi pucat,sa iskorištenim penalom ovo bi bila dosadna večer,ovako nećemo zaspat dokasno od adrenalina..

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Ko god proći će Real vidićeš,ja bi volio da zapanu s Bayernom sada a ne u finalu da ne budem uskraćen sa 90 minuta spektaklaLenBias je napisao/la:daj nam barcu il atletico, njih cemo lako natamburati, kakav bayern il chelsea
madridist je napisao/la:Penal je trebao Xabi pucat,sa iskorištenim penalom ovo bi bila dosadna večer,ovako nećemo zaspat dokasno od adrenalina..

A i mali trening pred Coppu i polufinale.

Zadnja izmjena: geoxx, dana/u 08 apr 2014, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Klopp je genije
,nadam se da ce u buducnosti doci u Madrid
A mi neka nam je Bog na pomoci vezni red nam je taraba ko god igra presing na njih odma znas da je pusiona.

A mi neka nam je Bog na pomoci vezni red nam je taraba ko god igra presing na njih odma znas da je pusiona.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
mandraX je napisao/la:Jedva.![]()
Čestitke.

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Šta se ste ufatili Illare.Lillard je napisao/la:Jel ono 40 miljaAmar Dzeko je napisao/la:Kako je Illaramendi limitiran igrac to je strasno
Pa i Modrić je plaćen 40 mil a večeras ga izdominirao Jojić.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Dajte nam Manchestera da se jos malo zabavljamo prije finala 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
- Kontakt:
30 klauzula + 7 miliona poreza, neka me neko ispravi ako grijesim. Katastrofalan transfer.MaGiCa je napisao/la:Kolk'o beshe placen: 35 miljaAmar Dzeko je napisao/la:Kako je Illaramendi limitiran igrac to je strasno![]()
Moze on jos napredovati ali evo Casemiro je placen 6 miliona, a razlikau u kvaliteti izmedju njih je minimalna

Sto se tice polufinala, Atletico ili Mou.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
najbolje vam je Skomina odigrao
"My greatest challenge is not what's happening at the moment, my greatest challenge was knocking Liverpool right of their f*****g perch." (On their 2002/03 title and his old rivals.)
kakav god da je,u ovom trenutku je nas najbolji veznjakSaurman je napisao/la:Šta se ste ufatili Illare.Lillard je napisao/la:Jel ono 40 miljaAmar Dzeko je napisao/la:Kako je Illaramendi limitiran igrac to je strasno
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma objavio je Real da je transfer bio 28 miliona + ti neki bonusi, ili porezi šta li već. Nije bitno, preplaćen je.
Treba ovdje poraditi na mentalitetu, veliki Don Fabio je Beckhama smjestio na klupu, ne bi mu bio problem i druge zvjezdice iz ove momčadi zalijepiti među rezerve, da se nauče ko je gazda i gdje im je mjesto.
Nema jeebenog autoriteta.
Treba ovdje poraditi na mentalitetu, veliki Don Fabio je Beckhama smjestio na klupu, ne bi mu bio problem i druge zvjezdice iz ove momčadi zalijepiti među rezerve, da se nauče ko je gazda i gdje im je mjesto.
Nema jeebenog autoriteta.
-
- Kontakt:
Modric je jedini i nesto mogao u veznom redu.Saurman je napisao/la:Šta se ste ufatili Illare.Lillard je napisao/la:Jel ono 40 miljaAmar Dzeko je napisao/la:Kako je Illaramendi limitiran igrac to je strasno
Sad se dize hype oko Jojića koji je odigrao dobru utakmicu i nista vise od toga. Cuj on nekog izdominirao

Odigrao dobro u odbrani, uzeo duele, prema naprijed nista posebno.
Reus nas je sam pobjedio u ovoj utakmici, a Mikihtaryan je porazio BvB u ovom dvomecu.

Ronaldo - Isco - Bale
Vi da se s nekim zabavljateHarrison je napisao/la:Dajte nam Manchestera da se jos malo zabavljamo prije finala

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.