FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bagrcavi » 08 apr 2014, 22:08

pisac šta te trese pukni se razumom
DRUG NEBI TI PUNCA

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 08 apr 2014, 22:09

terabajt je napisao/la:pisac banuj se.
Boli istina?
Hajde na vasu stranicu i prodajite ublehe!!!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 08 apr 2014, 22:11

Petrovic je nakon Tomislava Ivica najbolji trener ex yuge svih vremena!!!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 08 apr 2014, 22:16

slika
:mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 08 apr 2014, 22:17

pisac je napisao/la:Petrovic je nakon Tomislava Ivica najbolji trener ex yuge svih vremena!!!
Steta sto ce te mu yebavati majku za par mjeseci a mozda vec poslije derbija. Pazi Abdulah sta pises, jer najavio si Tanu titulu da ce proslaviti na Grbavici.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 08 apr 2014, 22:19

PL BiH -1 je napisao/la:
pisac je napisao/la:Petrovic je nakon Tomislava Ivica najbolji trener ex yuge svih vremena!!!
Steta sto ce te mu yebavati majku za par mjeseci a mozda vec poslije derbija. Pazi Abdulah sta pises, jer najavio si Tanu titulu da ce proslaviti na Grbavici.
Ja samo govorim da je on imao poslije Tomislava Ivica najvecu trenersku karijeru u istoriji Yuge, ne govorim da je on i danas tako dobar.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 08 apr 2014, 22:21

pisac je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:
Ja samo govorim da je on imao poslije Ivica najvecu trenersku karijeru u istoriji Yuge, ne govorim da je on i danas tako dobar.
Pa ko ti sta govori? Sta se odma poredite sa Osimom i Zeljom? Vi da imate pola Zeljinih titula pa gradom se ne bi moglo proci.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 08 apr 2014, 22:27

Samo dokazujem vase dvostruke standarde.
Svako od vas ce i danas reci da je Ivan Osim najbolji trener u BiH i da sad sjede na klupu Zelje svi bi presretni bili.
Zar ne?

Ovako, na klupu Sarajeva sjeda isto tako veliko trenersko ime, ako ne i vece, a vasi ovdje dolaze i covjeka nazivaju starim i senilnim.

Ostvavite se nase avlije i pustite da mi brinemo o dobru i zlu naseg kluba.
Vasi "dobronamjerni" savjeti nam nisu potrebni.
Imamo i suvise vlastitih problema. Isto tako i vi imate mozda i vece probleme te o njima brinite.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 08 apr 2014, 22:32

storm_raider je napisao/la::lol: :lol: :lol:
Ovo onaj sto ne zna s kim je Sarajevo kad' igralo i tvrdi da nas je Malaga 4:1 dobila. Ne dopustite mu da pricu okrene na Ivicu. :lol: :lol: :lol:

Komsije, dobili ste trenera koji zna kako da smiri ove vase zvjezdice.Dobar potez.
Ovog čovjeka stvarno volim i poštujem hvala Storme!
Sarajevo ljubavi moja!

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 08 apr 2014, 22:56

sekac je napisao/la:
Ovo onaj sto ne zna s kim je Sarajevo kad' igralo i tvrdi da nas je Malaga 4:1 dobila. Ne dopustite mu da pricu okrene na Ivicu. :lol: :lol: :lol:

Komsije, dobili ste trenera koji zna kako da smiri ove vase zvjezdice.Dobar potez.
Storm je kralj i meni je jedan od drazih forumasa.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 08 apr 2014, 23:00

aleksandar_veliki je napisao/la:PL BiH -1, za pocetak sedam dana. Pa sjasi dragi covjece, od teme Sarajevo pet godina pokusavas napraviti cirkus. Ne kontam te, imas godina, nisi balavac, pa koji ti je...
koliko ima godina ? ja mislim da je on onaj lik sto 24 h sjedi u Tuborgu za sankom :lol:
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 08 apr 2014, 23:01

Ljupko Petrovic je 1947. godiste, dakle ima 67 godina, dakle star je i vama za trenera treba mladji covjek.Po meni ponavljam najbolje rjesenje za trenera Sarajeva je Almir Turkovic. A Jarnija ste trebali otjerati nakon remija sa Olimpicom
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 08 apr 2014, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 apr 2014, 23:04

sekac je napisao/la:

Postovanje i tebi sekac prijatelju. Ma bitno je da s ovim nas fudbal moze samo da dobije, a Petrovic je veliko ime... Previse smo mi svi mali da bismo dopustili sebi neke teske rijeci i raskole, lako je pljuvati... Morate imati sabura, ne gradi se nista tek tako... preko noci.

Pozdrav @adriano i tebi. Zivio! :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 apr 2014, 23:04

Pa bio je red da se tema pocne cistiti od ovih smaraca koji nemaju nista konstruktivno napisati vec samo dolaze ovdje da podyebavaju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 apr 2014, 23:09

Eto završi se to i oko trenera, neka je hvala Bogu, nadam se da su se i naše drage komšije ispucale ;) ;) :D
Da se mi okrenemo narednom premijerligaškom kolu, ima li neko kartoniran, i da li ste pratili treninge (ako ih je bilo :mrgreen: ) - hoće li Stojčev biti spreman za petak?

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 08 apr 2014, 23:10

Ja bih u petak odmorio i Stojceva i Jajala. Ako Zvijezdu bez njih ne mozemo dobiti, onda ne moramo ni Zrinski proci.

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 08 apr 2014, 23:13

Crni gavran je napisao/la:Ljupko Petrovic je 1947. godiste, dakle ima 67 godina, dakle star je i vama za trenera treba mladji covjek.Po meni ponavljam najbolje rjesenje za trenera Sarajeva je Almir Turkovic. A Jarnija ste trebali otjerati nakon remija sa Olimpicom
haman generacija sa klubom..dobra kombinacija :D
stara skola trenera..to bi moglo dobra stvar za nas tim.
kod takvih je uvijek disciplina bila na zavidnom nivou..a mislim da nam toga najvise fali.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 apr 2014, 23:14

Ma naša igra bez Stojčeva je nula, vidjeli smo to kada ne igra i kada igra a dobro je pokriven, u zavisnosti od rezultata u ovoj utakmici trebao bi odigrati jedno poluvrijeme, a za Jajala se slažem, dati Samiru da odigra cijeli meč....Kombinovati Radovac - Cimirot i Radovac - Kovačević.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 apr 2014, 23:15

Cestitke na dovodjenju vrhunskog trenera i sretno u nastavku prvenstva !....
Nemaju ovi strumpfovi sta pricati o covjeku, oni su zadnji put u svojoj historiji ovakvog trenera imali u liku i djelu velikog Ivice Osima. Nadam se da je najzad doslo vrijeme da se ova Micky Mouse liga nece vise igrati da bi strumpfovi osvojali prvenstva kriminalnim radnjama i krojili sudbine drugih klubova.
P.S. Dino Dzurbuzovic trener :lol: , Hajrudin ne smije ni u WC bez odobrenja gazde onog kera.
🔴⚫️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 apr 2014, 23:16

Nikog ja nebi odmarao,odmarali su se oni i bez toga ,dosta je zajebancije i sarenila u sastavu i svaki put 6 novih u prvih 11 i price nisu uigrani ,nebi se za godinu uigrali sa ovim rotacijama pa taman ne mjenjali ekipu jos godinu kad bi svi ostali ..pobjeda im treba zbog samopouzdanja, i treba izvesti najaci sastav i sto vise probati ove nagazati,i njima ce sigurno biti lakse,psiholoski ce mnogi jaci otici na iducu utakmicu,i ja mislim da se bas iz tog razloga mora zapeti,svima ce lakse biti a prije svih mislim na njih i taj neki momentat i tu neku barijeru da se probije eventualno nekom jacom pobjedom
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 08 apr 2014, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 72220, Ahrefs [Bot], fera, mnon46, NazorUso, nedimmmm1337, r3m1 i 103 gosta.