Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
standardno,igramo koliko protivnik dozvoli
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Nije dobro, nimalo...
sta ste se prrepali ? prrolazimo ovo samo ona dva papka da ne grijese vise .. lenbias capitain 17 ne serite bezveze .. pogresili su ljudi samo CALMA 

CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
Platili ga 12 puta više od prave vrijednosti.L-Train je napisao/la:de moze li mi ko jos jednom napisati koliko smo mi platili Illaramendia da se opet zveknema samarcinom kada vidim cijenu
Šta su ih pregazili jadan ne bio, vidiš da su sami poklonili ove golove.. Ništa Borussia nije napravila, dovoljno je našima dati loptu da oni naprave gol prilikuterabajt je napisao/la:dortmund je pregazio real u ovom prvom pol., olahko su usli u utakmicu.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Jedini i iskljucivi krivac je onaj agrentinski glupan.
Za Illaru necu trositi rijeci, covjek je najgori igrac Reala ove sezone i to je veceras opet demonstrirao.
Nervira me sto Xabi i Luka nestanu u svakoj jacoj tekmi. Ne mogu iznijeti loptu naprijed jbt. Napad odsjecen, Benz nije primio loptu dvaput.
Odbrana komicna kao i u svakoj jacoj tekmi. Sramota me u ime onih koji su pisali hvalospjeve kako je ovo najaca odbrana zadnjih 10 godina.
Carlo brate , ne daj se 2005-ta ponovi.
Nervira me sto Xabi i Luka nestanu u svakoj jacoj tekmi. Ne mogu iznijeti loptu naprijed jbt. Napad odsjecen, Benz nije primio loptu dvaput.
Odbrana komicna kao i u svakoj jacoj tekmi. Sramota me u ime onih koji su pisali hvalospjeve kako je ovo najaca odbrana zadnjih 10 godina.
Carlo brate , ne daj se 2005-ta ponovi.
Illaramendi OUT - Ronaldo IN
Illara ne moze meda, usro se čovjek jednostavno. **** im mamu i gubitnicki mentalitet.
Illara ne moze meda, usro se čovjek jednostavno. **** im mamu i gubitnicki mentalitet.
Hala Madrid!
hehe ne gledamo istu utakmicu ociglednoToxicity je napisao/la:Šta su ih pregazili jadan ne bio, vidiš da su sami poklonili ove golove.. Ništa Borussia nije napravila, dovoljno je našima dati loptu da oni naprave gol prilikuterabajt je napisao/la:dortmund je pregazio real u ovom prvom pol., olahko su usli u utakmicu.
ronaldo ako udje povrijediti ce se i biti out za ostatak sezone, upamtite to
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- adriano_leite
- Kontakt:
Pregazise vas ljudi k'o plitak potok.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Neshvatljivo je da Di Maria suta penal dok je Xabi na terenu, covjek koji je prvi izvodjac najace repke na svijetu.
Syebano, jos ce Ronaldo vjerovatno uci a sigurno nije spreman nit' je ovo ko ocekivao. Kakav je teren , pokupice jos veci belaj.
Syebano, jos ce Ronaldo vjerovatno uci a sigurno nije spreman nit' je ovo ko ocekivao. Kakav je teren , pokupice jos veci belaj.

Mozambik je napisao/la:Jedini i iskljucivi krivac je onaj agrentinski glupan.

Ama nepisano pravilo je da ljevak ne smije šutati penal i to je to. Čuj Di Maria. Trebao Xabi izvesti i riješiti utakmicu i to je to. Mada nisam siguran ni da je bio penal...
Problem je što je opet postavljen visok presing na vezni red, Modrić i Xabi potpuno odsječeni, Illarra ionako ne zna ništa, i dešava se to da nam fali onaj trkač kojeg su poznavaoci ove drevne igre poput Svetog ismijavali prije nekoliko mjeseci.
Ja Xabiju ne bi dao da igra protiv Betisa, kamoli protiv Borussije.
Problem je što je opet postavljen visok presing na vezni red, Modrić i Xabi potpuno odsječeni, Illarra ionako ne zna ništa, i dešava se to da nam fali onaj trkač kojeg su poznavaoci ove drevne igre poput Svetog ismijavali prije nekoliko mjeseci.
Ja Xabiju ne bi dao da igra protiv Betisa, kamoli protiv Borussije.
Polahko ljudi, ne paničite. Jest da ovo izgleda očajno, ali nije još ništa gotovo. Tek možda kad bude 4:0 onda treba drhtati. Ma ne brinite. Bit ce sve u redu. 

hajde ne kenjaj djete dragoCap17an je napisao/la:Mada nisam siguran ni da je bio penal...
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Masala masala 
Dobri smo.

Dobri smo.
-
- Kontakt:
Kako je Illaramendi limitiran igrac to je strasno
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.