Nema od Nanija hljeba vec godinama, tesko ce ga se rijesiti.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sad bi dao i njega i Andu i 20 mil za Cuardada, nema hljeba od Nania više
Nego sta je sa tim debelim Andom, igra li?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Nema od Nanija hljeba vec godinama, tesko ce ga se rijesiti.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sad bi dao i njega i Andu i 20 mil za Cuardada, nema hljeba od Nania više
Ma slabo skroz ubaci ga ponekad pred kraj,ne znam uopste dal ce kupit tog debelog Brazilca na kraju,il nazad u Manchester,stvarno koliko se ocekivalo od njeg i Nania,prodje toliko od kako su tu i nista od njih.RiNo je napisao/la:Nema od Nanija hljeba vec godinama, tesko ce ga se rijesiti.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sad bi dao i njega i Andu i 20 mil za Cuardada, nema hljeba od Nania više
Nani je imao 2-3 odlicne sezone. Sasvim dobar transfer. Anderson je druga prica. Opet mi je drag ko brat.kingwazza je napisao/la:Ma slabo skroz ubaci ga ponekad pred kraj,ne znam uopste dal ce kupit tog debelog Brazilca na kraju,il nazad u Manchester,stvarno koliko se ocekivalo od njeg i Nania,prodje toliko od kako su tu i nista od njih.RiNo je napisao/la:Nema od Nanija hljeba vec godinama, tesko ce ga se rijesiti.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sad bi dao i njega i Andu i 20 mil za Cuardada, nema hljeba od Nania više
Tolike uvrede na racun momka koji nikad nije pravio probleme unutar ekipe, niti je se svadjao sa Fergusonom. Uz to je se izborio iz brazilskih favela do Old Trafforda. Andersonu je stari umro kad je Ando imao 14 godina. I onda se neko nadje i vrijedja covjeka ovako. Bez razloga. Njemu je samom najvise zao sto nije uspio. Ali to je covjek koji zasluzuje respekt. I on je dao sve za klub, na svoj nacin.Belmin6 je napisao/la:Ma što dalje debelu mrcinu od Uniteda. Nikad nije ništa pokazao, masno ga platili ni za šta, uzeo love od Uniteda koliko god je htio, tako da ga ne treba žaliti. Nekima su takvi draži, nego igraci koji su dali sve od sebe za United.
Belmin6 je napisao/la:Ma što dalje debelu mrcinu od Uniteda. Nikad nije ništa pokazao, masno ga platili ni za šta, uzeo love od Uniteda koliko god je htio, tako da ga ne treba žaliti. Nekima su takvi draži, nego igraci koji su dali sve od sebe za United.
kingwazza je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:Ma što dalje debelu mrcinu od Uniteda. Nikad nije ništa pokazao, masno ga platili ni za šta, uzeo love od Uniteda koliko god je htio, tako da ga ne treba žaliti. Nekima su takvi draži, nego igraci koji su dali sve od sebe za United.
haahahah znam na koga se ovo odnosi
Al i ti napravi nevinašce od njega. Anderson je bio talenat, ali se previše zajebavao s karijerom, sam je kriv što sad propada. Nije jedini ostao bez oca kao dijete, pogledaj Ronalda. Anderson je imao sve, došao u jedan od najvecih klubova na svijetu, samo je trebao raditi, ali mu je to teško bilo. Sad ga trebam žaliti što je propustio priliku. Ma baš hocu. Što se mene tice, nek propada negdje tamo u Brazilu s kurvom izmedju nogu i dzojom u ruci. Sam je birao svoj put.Cartman je napisao/la:Tolike uvrede na racun momka koji nikad nije pravio probleme unutar ekipe, niti je se svadjao sa Fergusonom. Uz to je se izborio iz brazilskih favela do Old Trafforda. Andersonu je stari umro kad je Ando imao 14 godina. I onda se neko nadje i vrijedja covjeka ovako. Bez razloga. Njemu je samom najvise zao sto nije uspio. Ali to je covjek koji zasluzuje respekt.
Jest, napravio profita za sve Manchesterske burgere i MCD.Cartman je napisao/la:I on je dao sve za klub, na svoj nacin
Respekt momcima. Nikad zaboravit najtuzniji dan u istoriji kluba.Skyline je napisao/la:
Danas u Minhenu.
The one that chose Chelsea, above all else, da budemo precizniji.Cartman je napisao/la:Eh taj Jozo...The one that got away.
Bice uvijek jarane moj. To sto smo propustili Mourinha je isto kao da ti Megan Fox ponudi popusit, a ti odbijes za Susan Boyle. Nikad mi nasu Megan necemo prezalit.OnlyUnited je napisao/la:Opet Jozo tema.
Cartman je napisao/la:Eh taj Jozo...The one that got away.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.