FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ultrahell24
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ultrahell24 » 08 apr 2014, 20:42

Cepi1981 je napisao/la:Pocinjem vjerovati u to da bi vam ispadanje u nizi rang najbolje stimalo. Rijesite se trodimenzijalnih faca tipa Ibrakovic i ostalih bilmeza koji vas blamiraju.
rece nam druzina Amara,Gredica zvanog ZeljA i ostalih urbanih faca :lol: :lol:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 apr 2014, 20:43

Ma polako dok I'm vucici ubiju zadnju nadu u titulu,ako je imaju ikako,tad ce se povuci u misije rupe.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 08 apr 2014, 20:43

ultrahell24 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Sta je on uradio toliko u zadnjih cca 10 godina pa da je dobar trener? Samo cu reci da Jarnija niste ni trebali otpustat ako cete ovog dovodit. Ali vidjet cemo...
osvojio u Bugarskoj sve zivo,dosao sa Litexom do polufinala kupa uefa jel ti dosta,il ti mozda znas naseg nekog boljeg trenera
2000/2001. viceprvak Kine i osvajač Kupa Kine sa FC Beijing Gou’an, proglašen za trenera godine
2003. šampion Kine sa FC Beijing Gou’an
2004. osvajač Kupa Bugarske sa FC Litex Lovech
2005/2006. učesnik osmine finala Kup UEFA sa FC Litex Lovech
2006/2007. finalista Kupa Bugarske sa FC Litex Lovech
2013. trener godine u Kazakhstanu malo li je
sam sebe demantujes :) nije osvojio sve , nego je osvojio kup bugarske kao sto se vidi u tome sto si kopirao , i nije dosao do polufinala kupa uefa nego do osmine finala ( i to si ti kopirao i zaljepio kako bi sam sebe ponistio :) )
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 08 apr 2014, 20:44

kupus army je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Dobar potez sa novim trenerom. Samo je frka sto on sad ne moze izjaviti da od malih nogu navija za Sarajevo kad je stariji od kluba :lol: ako to izjavi onda se nikada nece rijesiti dilema sta je starije koka ili jaje :lol:

Sta kaze Ibrakovic moja familija je uvijek bila privrzena bordo boji :lol:
Nema te nesto dugo,kako je stanje kod vas,imal sta pojeftino kod igraca vam?Ako bude kakvih cvidja,javi nam da poguramo prodavca ;)
Dobro je kakva smo bijeda jos titulu ganjamo.

A tebe ne moram pitati kako vam je cekamo da se Fening oglasi kuknjava

Izvini zaboravio sam on ratuje.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 08 apr 2014, 20:47

PL BiH -1 je napisao/la:
kupus army je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:Dobar potez sa novim trenerom. Samo je frka sto on sad ne moze izjaviti da od malih nogu navija za Sarajevo kad je stariji od kluba :lol: ako to izjavi onda se nikada nece rijesiti dilema sta je starije koka ili jaje :lol:

Sta kaze Ibrakovic moja familija je uvijek bila privrzena bordo boji :lol:
Nema te nesto dugo,kako je stanje kod vas,imal sta pojeftino kod igraca vam?Ako bude kakvih cvidja,javi nam da poguramo prodavca ;)
Dobro je kakva smo bijeda jos titulu ganjamo.

A tebe ne moram pitati kako vam je cekamo da se Fening oglasi kuknjava

Izvini zaboravio sam on ratuje.
Nije dobro kod nas,al cak i takvim okolnostima izbacismo vas iz kupa :beba:
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 08 apr 2014, 20:49

Izmedju ostalog je zelju nakanto u kupu uefa sa levskim u zadnjih 10 godina. Takodje sa litexom usap medju 16 najboljih u kupu uefa. Pa prosle sezone je proglasen za najboljeg trenera kazahstana. Jedini problem ovdje je da ce se kod nas zadrzati mozda do kraja sezone (dajem mu 10 tekmi max) jer je to otprilike koliko sef strucnog staba objektivno u zadnje vrijeme provede kod nas :mrgreen:
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 08 apr 2014, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 08 apr 2014, 20:50

To su vam 4 miliona donijela i san o Evropi.

Odoh gledati Ligu Prvaka dosta sam ze smijao za danas.
:wave:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 apr 2014, 20:55

amypitar je napisao/la:Ma polako dok I'm vucici ubiju zadnju nadu u titulu,ako je imaju ikako,tad ce se povuci u misije rupe.
Vi ste kao u trci za titulu ? Da možda niste glavni kandidat dolaskom Petkovica ?

Kako god opet ćete na kraju biti iza Zelje, sad ali i u buduće.

A onda nastupa Dino: "Sarajevo je najbolji tim u državi ali svi su protiv nas".

Pa onda ide sezona 2015. "Sarajevo će biti sampion" by Dino. Pola ekipa vam ode zajedno sa trenerom, pa dođe sedam novi igraca pa opet "glavni u drzavi"... I sve tako.

P.S. Nemoj se cudit ako ove god ne izborite europu, a Petković neće dugo izdržati!!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 apr 2014, 20:59

To da ste bijeda I volite se hvaliti tim,ja Vam od srca zelim da Vam se ta zelja ispuni I da do kraja zivota ostanete takvi.Sto se tice Sarajeva mi smo katastrofa igramo lose,Ali I kao takvi losi nadjemo zrtvu,te je izbacimo u Kup-a. :lol
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 08 apr 2014, 21:04, ukupno mijenjano 2 puta.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 apr 2014, 21:01

Od 2007. najveći vam uspjeh.

A godinama ste naj u državi, ta'ce mali Zeljo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 08 apr 2014, 21:03

amypitar je napisao/la:To da ste bijeda I volite se hvaliti tim,ja Vam od srca zelim da Vam se ta zelja ispuni I da do kraja zivota ostnete takvi.Sto se tice Sarajeva mi smo katastrofa igramo lose,Ali I kao takvi nadjemo zrtvu,te je izbacimo u Kup-a. :lol
:lol:
Vas najveci uspjeh od 2007. i jos covjeku otkaz urucite. Hvala na zeljama neka ovako ostane do kraja zivota :lolno:

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 08 apr 2014, 21:04

Elegant je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Ma polako dok I'm vucici ubiju zadnju nadu u titulu,ako je imaju ikako,tad ce se povuci u misije rupe.
Vi ste kao u trci za titulu ? Da možda niste glavni kandidat dolaskom Petkovica ?

Kako god opet ćete na kraju biti iza Zelje, sad ali i u buduće.

A onda nastupa Dino: "Sarajevo je najbolji tim u državi ali svi su protiv nas".

Pa onda ide sezona 2015. "Sarajevo će biti sampion" by Dino. Pola ekipa vam ode zajedno sa trenerom, pa dođe sedam novi igraca pa opet "glavni u drzavi"... I sve tako.

P.S. Nemoj se cudit ako ove god ne izborite europu, a Petković neće dugo izdržati!!!
Opet ti gluposti valjaš, kao prvo nije Petkovic nego Petrovic, to pokazuje da veze nemas o kome se uopste radi.Juce si se izofirao govoreci da je novi trener Mirza ili Ibrakovic i opet si dosao prosipati suplju.Trudis se nesto objasniti, ismijati, ironiju neku pokusavas prosuti, al mogu ti reci da ti slabo ide, tako da je bolje za tebe da odustanes, da se ne ofiras bezveze.

BARNYCLE
Kontakt:

Post Postao/la BARNYCLE » 08 apr 2014, 21:27

Elegant je napisao/la:Od 2007. najveći vam uspjeh.

A godinama ste naj u državi, ta'ce mali Zeljo.

Sto provocirate ljude? Godinama nista nisu osvojili, ali pokusavaju! Trude se na sve moguce nacine....ulazu novce, dovode provjerene ljude, grade ime, obecavaju promjene, OBECAVAJU TROFEJE.......nije im lahkoo...Sta sve nisu uradili...ali su opet u sjeni GRADSKOG RIVALA! "Mali Zeljeznicar " bez para, igrackog kadra, sa odoronom od stadiona, bez sponzora opet ispred njih! Skuplja trofeje i puni ladice....dok komsija gleda i divi se!
Provociraju ih na sve strane..... godine prolaze, a Zeljo ima samo odmice i odmice! Nije to lahko prihvatiti!
Pravi navijaci znaju kako to boli, jer veliku tradiciju imaju ovi klubovi i dosta je prica ispricano o njima!
Nema potrebe za ovim! ;)

Ne pisem inace na ovoj temi, al' morao sam! :wave:
... 1 RG + 8 WB + 6 AO + 5 US = 20 GRAND SLAMS... ROGER FEDERER! ...
Kada igra Federer, tenis izdaleka izgleda kao da ima smisla!
Najveci!
Thank God the beauty of tennis is still safe in the hands of Roger Federer.

bazdareni
Kontakt:

Post Postao/la bazdareni » 08 apr 2014, 21:41

Moj dzakmicu nisi ti dobar al nikako, zapitaj se zasto...

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 08 apr 2014, 21:42

Šukn'o si nam ga pravo, ono .. :crazy: damn

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 08 apr 2014, 22:00

Lillard je napisao/la:Sta je on uradio toliko u zadnjih cca 10 godina pa da je dobar trener? Samo cu reci da Jarnija niste ni trebali otpustat ako cete ovog dovodit. Ali vidjet cemo...
Sta je Ivica Osim napravio u zadnjih deset godina pa ga vi i danas smatrate nogometnim magom?

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 08 apr 2014, 22:01

pisac je napisao/la:
Sta je Ivica Osim napravio u zadnjih deset godina pa ga vi i danas smatrate nogometnim magom?

Auuuuuu sad si sve rekao.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 apr 2014, 22:03

pisac banuj se.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 08 apr 2014, 22:07

PL BiH -1 je napisao/la:
pisac je napisao/la:

Auuuuuu sad si sve rekao.

Da neces mozda da kazes da je Ivica Osim imao bolju trenersku karijeru od Petrovica???

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 apr 2014, 22:08

:lol: :lol: :lol:
Ovo onaj sto ne zna s kim je Sarajevo kad' igralo i tvrdi da nas je Malaga 4:1 dobila. Ne dopustite mu da pricu okrene na Ivicu. :lol: :lol: :lol:

Komsije, dobili ste trenera koji zna kako da smiri ove vase zvjezdice.Dobar potez.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 08 apr 2014, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”