Pazi se ti, more te neko zguzitLillard je napisao/la:Harrison je napisao/la:Nego da vas pitam nesto, jel vas strah Atletica?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Pazi se ti, more te neko zguzitLillard je napisao/la:Harrison je napisao/la:Nego da vas pitam nesto, jel vas strah Atletica?
Ništa dok Avdija ne kaže ko je najboljilet3 je napisao/la:Frank Lampard: "Najbolji igrač na svijetu je Leo Messi. Obožavao sam Ronaldinha, i C.Ronalda jako volim gledati, njegovi rekordi u Realu su nevjerovatni. Ali ja sam igrao dva puta protiv Messija, kako na Camp Nou, tako i na Stamford Bridgeu i moram priznati da je najbolji Messi. Tom se čovjeku jednostavno ne možete primaći!"
'ta ce Frank
prvo je rekao da je bolji od kopitara...OK, to je svima vec odavno jasnoKawhi je napisao/la:Ništa dok Avdija ne kaže ko je najboljilet3 je napisao/la:Frank Lampard: "Najbolji igrač na svijetu je Leo Messi. Obožavao sam Ronaldinha, i C.Ronalda jako volim gledati, njegovi rekordi u Realu su nevjerovatni. Ali ja sam igrao dva puta protiv Messija, kako na Camp Nou, tako i na Stamford Bridgeu i moram priznati da je najbolji Messi. Tom se čovjeku jednostavno ne možete primaći!"
'ta ce Frank
Kažem ti da se jedino Avdijino mišljenje pika.let3 je napisao/la:prvo je rekao da je bolji od kopitara...OK, to je svima vec odavno jasnoKawhi je napisao/la:Ništa dok Avdija ne kaže ko je najboljilet3 je napisao/la:Frank Lampard: "Najbolji igrač na svijetu je Leo Messi. Obožavao sam Ronaldinha, i C.Ronalda jako volim gledati, njegovi rekordi u Realu su nevjerovatni. Ali ja sam igrao dva puta protiv Messija, kako na Camp Nou, tako i na Stamford Bridgeu i moram priznati da je najbolji Messi. Tom se čovjeku jednostavno ne možete primaći!"
'ta ce Frank
http://www.givemesport.com/452265-frank ... an-ronaldo" onclick="window.open(this.href);return false;
a onda je izjavio i ovo:
http://msn.foxsports.com/foxsoccer/cham ... ona-041712" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je igračina.xaves je napisao/la:Eh da je Reusa...
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.