Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Higuain je zasluzio mjesto u prvih 11 u Argentini,covjek naprosto briljira ove sezone 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
mah haj ti to dokazi onom klocu MaradoniJameS 23 je napisao/la:Higuain je zasluzio mjesto u prvih 11 u Argentini,covjek naprosto briljira ove sezone

eh to stoji,Argentina ima strasan napadacki potencijal tu su Messi,Tevez,Aguero,Higuain,Zarate,Lavezzi,Milito jbg i ja bi se izgubio pored ovolikog broja klasnih napadacaMElloo je napisao/la:mah haj ti to dokazi onom klocu MaradoniJameS 23 je napisao/la:Higuain je zasluzio mjesto u prvih 11 u Argentini,covjek naprosto briljira ove sezone

Svi nabrojaani su ispod Higuainove razine osim Messija koji je daleko ispred svih.JameS 23 je napisao/la:eh to stoji,Argentina ima strasan napadacki potencijal tu su Messi,Tevez,Aguero,Higuain,Zarate,Lavezzi,Milito jbg i ja bi se izgubio pored ovolikog broja klasnih napadacaMElloo je napisao/la:mah haj ti to dokazi onom klocu MaradoniJameS 23 je napisao/la:Higuain je zasluzio mjesto u prvih 11 u Argentini,covjek naprosto briljira ove sezone
Cudno da niko nije spomenuo kako je Ramos i ovu utakmicu imao najvise ukradenih lopti a na Gutiju najvise prekrsaja napravljeno. Ovo pokazuje da je statistika ista kao i na Riazoru

slazem se da su svi osim Messia kojeg ne treba ni spominjati ispod Higuainove razine,no svi ti nabrojani igraci igraju sjajnu sezonu za svoje klubove 

- adnan_nanda
- Kontakt:
cestitke madridjani,kad li cete kiksnut kod kuce 

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

zadnji val slika

nikadadnan_nanda je napisao/la:cestitke madridjani,kad li cete kiksnut kod kuce

Hvala hvalaadnan_nanda je napisao/la:cestitke madridjani,kad li cete kiksnut kod kuce

To stoji, ali ako ce Maradona gledati na to sve familijarno i navijacki, onda od Higuaina nema nista. On je ispred Aguera kilometrimaJameS 23 je napisao/la:slazem se da su svi osim Messia kojeg ne treba ni spominjati ispod Higuainove razine,no svi ti nabrojani igraci igraju sjajnu sezonu za svoje klubove
Hvala hvalaCasillas je napisao/la:adnan_nanda je napisao/la:cestitke madridjani,kad li cete kiksnut kod kuce

evo njega opet pesimista

hvala,nikadadnan_nanda je napisao/la:cestitke madridjani,kad li cete kiksnut kod kuce

@Casillas-slazem se,cini mi se da ovaj mali Aguero mora igrati...to je bio dil Aguera i Maradone ja ti ozenim kcrerku,a ti meni dadnes mjesto u prvih 11

Neko mora biti pesimisticanMElloo je napisao/la: evo njega opet pesimista![]()
![]()

To ti ja kazemJameS 23 je napisao/la: @Casillas-slazem se,cini mi se da ovaj mali Aguero mora igrati...to je bio dil Aguera i Maradone ja ti ozenim kcrerku,a ti meni dadnes mjesto u prvih 11

Bocini igraci moraju biti ispred Riverovih 

JameS 23 je napisao/la:Bocini igraci moraju biti ispred Riverovih

sta se smijesCasillas je napisao/la:JameS 23 je napisao/la:Bocini igraci moraju biti ispred Riverovih

Znam, samo kad si rekao Bocini odmah mi Gago u mislima pa stavio ovog gospodina greenaJameS 23 je napisao/la:sta se smijesCasillas je napisao/la:JameS 23 je napisao/la:Bocini igraci moraju biti ispred Riverovihzalosno al istinito

@ cassilas
kako mozes poredit Aguera sa Higuainom , neigraju uopste istu poziciju , Kun je krilo a ne napadac , moze po mogucnosti igrati ali nije mu to primarna pozicija !Kun je strasan igrac , malo blaza varijanta messija Najbolji mladi igrac svijeta !
Gonzalo je strasan i meni je bolji od Milita , lavezzija ,,,, tu je negdje sa Carlitom ali pored 2 mala i brza krila bolje lezi jedan malo jaci i krupniji
zasluzio je momak 1 tim !
kako mozes poredit Aguera sa Higuainom , neigraju uopste istu poziciju , Kun je krilo a ne napadac , moze po mogucnosti igrati ali nije mu to primarna pozicija !Kun je strasan igrac , malo blaza varijanta messija Najbolji mladi igrac svijeta !
Gonzalo je strasan i meni je bolji od Milita , lavezzija ,,,, tu je negdje sa Carlitom ali pored 2 mala i brza krila bolje lezi jedan malo jaci i krupniji

Otkad Aguero igra na poziciji krila?Andres je napisao/la:@ cassilas
Gonzalo je strasan i meni je bolji od Milita , lavezzija ,,,, tu je negdje sa Carlitom ali pored 2 mala i brza krila bolje lezi jedan malo jaci i krupnijizasluzio je momak 1 tim !

Da on slucajno nije napadac?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije, nije stoper je.Casillas je napisao/la:Otkad Aguero igra na poziciji krila?Andres je napisao/la:@ cassilas
Gonzalo je strasan i meni je bolji od Milita , lavezzija ,,,, tu je negdje sa Carlitom ali pored 2 mala i brza krila bolje lezi jedan malo jaci i krupnijizasluzio je momak 1 tim !
Zar Atletico ne igra sa dva napadaca? Zasto je Aguero uvijek taj koji se nadje u prilici ispred golmana?
Da on slucajno nije napadac?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.