Bubnjaš je ponovo malo nervozan, nisam mu ja kriv što mu je matrica počela preskakati... vakat mijenjati ploču

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Eh,bujrum.Gledaj,ja imam samo jednu stranu,ta strana je reprezentacija BiH,tu reprezentaciju cine igraci i selektor ali PRIMARNO igraci.Selektor je uzrok trenutnih problema,paznju javnosti je sa svojih necasnih rabota,uz pomoc vecine zlonamjernih novinara pokusao na najbezobrazniji nacin prebaciti na igrace izmisljajuci da mu se mjesaju u posao i kroje spisak da bi kasnije sam sebe demantovao i rekao kako nije istina da su mu se igraci pokusavali mjesati u posao.legenda reala je napisao/la:Šta su dobili bogati, klasično Senadovski, ulizivanje ulizivanje i samo ulizivanje, jedni se ulizuju Safetu, dok je Senad stao na stranu Emira i Edina i ulizuje im se, kao šta se oni imaju zalagati za Ibra kad je on igrama na terenu zaslužio poziv, kakve li su to igre da mi hoće reći ova novinarka
A ti si kontradiktoran ponovo, mislio sam da ti je na prvom mjestu repka, ali ti se okrećeš na strane vaši i naši, Virtu je za Safeta ti za Emira i Edina, a istina je da nijedan nisu čisti
Forumas koji je promjenio vise strana na forumu od pojedinih bh politicara se nasao sa pise o necemu. Ti da imas obraza ne bi se ni javljao vise.Batko je napisao/la:Upalio i kad sam vidio da su počeli prati Spahica i Ibricica a srati na navijače odma ugasio.... Bezgramaški prilog dva nekompetentna studenta bez osnovnog poznavanja nogometa..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ono gore što sam napisao je činjenica i samo budala može smatrati njegovo mišljenje relevantnim.samoposmatram je napisao/la:@Bagrcavi tema nije @Batko. Boli nas djon, sta ti mislis o nekom drugom forumasu, imas pp za te stvari.
Druze bice da je kod tebe prije Vrsajevic ili Pjanic.svaler je napisao/la:al seru ovi sa facea.volio bi ovu sto prica pokarati da joj pokazem mog dzeku
Učini sebi uslugu i ne čitaj moje postove... Ja sam na jednom drugom nivou i svaki dan sve bogatiji za jedno novo iskustvo. To sto ti imaš mišljenje 2014 kao i 2009 je ok i tvoja stvar ali ja sam druga osoba drugačijih shvaćanja i ne vidim zašto bi ja imao uvijek isto mišljenje ako se stvari mjenjaju iz dana u dan i neke stvari izađu vremenom na površinu...bagrcavi je napisao/la:Ono gore što sam napisao je činjenica i samo budala može smatrati njegovo mišljenje relevantnim.samoposmatram je napisao/la:@Bagrcavi tema nije @Batko. Boli nas djon, sta ti mislis o nekom drugom forumasu, imas pp za te stvari.
A što se tiče ove "emisije" na FACE, mogu samo reći odron. Ali ipak ona emisija sa **** drži ubjedljivo prvo mjesto.
Ne pratim toliko domaće medije pa nisam upratio ko je to napadao Pjanića, Begovića, Misimovića kako kažu ovi u prilogu? Znam da su Džeko i Spahić kritikovani, ali baš niam čuo da je neko spominjao ovu trojicu...vedator je napisao/la:
Upravo tako vec se od proslog ciklusa govori da Ibricica ne treba zvati jer je beskoristan.. A upravo to kad se culo da raja nesto lose govoti o Pjanicu,Vedi,Mujdzi,Lulicu itd. nije raja glupa zna ko kolo vodi i ko bi da se pita za svePonos Torina je napisao/la:Face tv je sutio sve do sada cekali su da se sve stisa i da svi prestanu pricati o problemima,i eto javise se sada sa ovim retardiranim prilogom...Ja nisam nigdje cuo da je neko rekao ruznu rijec o Asmiru Begovicu,Pjanicu....Kao Ibricic je svojim igrama zasluzio da ide u Brazil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kakav prilog
![]()