FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mislim da ce bitti 5 km,
8 KM, mislim da je tako bilo prosle godine.Southboy je napisao/la:Koliku cjenu karte vi ocekujete na Otoci?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
slabo misliš,bila je petaka karta zato smo mu i napunili onu tribinu.prije je stavljao po cenera i raja iz principa nije htjela kupovati pa su se okupljali oko ograde,bazena džamije itd,zadnji put je ispao fer i za nas i za pitare i stavio kartu petaka.nadam se da će tako biti i ovaj put.Elegant je napisao/la:8 KM, mislim da je tako bilo prosle godine.Southboy je napisao/la:Koliku cjenu karte vi ocekujete na Otoci?
ali nema para,sve se rastalilo....
Slazem se sa tobom u potpunostiDANDY je napisao/la:Nije isto kada ti dodje 2 milje i 5 milja.Sa sadasnjim cijenama prosjek karti 7.50 km.Sa cijenama od Jug 3 km i sjever 6km prosjek je 4.50 km.7,50 kmX 2000=15000,4.50 km X 5000=22500 km.Prosta racunica govori da itekako imaju razloga da spuste cijenu karata.Organizacija utakmice mximalno kosta 10 milja a i manje,zavisn od utakmice.Tarapana1 je napisao/la:E jbg,ne moze guzovace svaku tekmu,mislim da bi svi voljeli da je Jug 2km,sjever 4,zapad 7,al mora se od neceg platiti struja,obezbedzenje na utakmici i tako te stvari,a od tih karti ne bi sigurno..

6 km je bila Otoka prosle godine ako me sjecanje dobro sluzi,mislim da ce ove godine definitivno biti skuplje,ja se pripremam i za ceneraTarantino je napisao/la:slabo misliš,bila je petaka karta zato smo mu i napunili onu tribinu.prije je stavljao po cenera i raja iz principa nije htjela kupovati pa su se okupljali oko ograde,bazena džamije itd,zadnji put je ispao fer i za nas i za pitare i stavio kartu petaka.nadam se da će tako biti i ovaj put.Elegant je napisao/la:8 KM, mislim da je tako bilo prosle godine.Southboy je napisao/la:Koliku cjenu karte vi ocekujete na Otoci?

SLOBODA NAVIJAČIMA
upravu si do mene je,6 km je bila,ali mi je ostalo u sjećanju da je bila povoljna.
ali nema para,sve se rastalilo....
- invincible1921
- Kontakt:
racunaj cener ako bude mqnje jos bolje heh.invincible1921 je napisao/la:i sta smo skontali 5,6 ili 8
- invincible1921
- Kontakt:
ako racunam 10 , to mi je odma bar 15terabajt je napisao/la:racunaj cener ako bude mqnje jos bolje heh.invincible1921 je napisao/la:i sta smo skontali 5,6 ili 8

=\_1921_/=
Iskreno se nadam da ce nasi igraci smoci snage i pameti da sad protiv Olimpika i gostovanje Velezu odrade u nasu korsti, a da ne pominjem kako nam ova smjena trenera kona ide na mlin nece se oni do kraja oporaviti, prilika da ih mnogo lakse mlatnemo u derbiju.
Jos da se desi neki kiks Zrinjskog i Sirokog ...

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da i ja malo taj raspored prokomentarisem. Prva stanica,Otoka,ocekujem tesku utakmicu po losem terenu uz nasu pobjedu od jednog gola razlike. Nakon toga nam dolazi Mladost,ekipa koja sigurno ima i glavu i rep,par iskusnih igraca ( nije to ista ekipa kao jesenas) ali mislim da bi ta utakmica trebala biti kao ova protiv Celika. Utakmica protiv Veleza ce nam dati mnoge odgovore,tacnije 28.kolo ce dati te odgovore. Derbi je vec prica za sebe,tu se nikad ne zna,mislim da je red da im naplatimo sve ove godine sto se provlace protiv nas. Zadnje kolo u Prijedoru bi trebali dobiti bez problema bez obzira na to trebalo njima ili ne,jer ce i nama vjerovatno trebati,a tu kvalitet presudjuje. Najbitnije da sebe gledamo,i da pokusamo uzet svih 5 sto bi nam 80% titulu donijelo,ako Zrinjski uspije ostvariti eventualnih 5 pobjeda kao i mi,treba pruziti ruku i cestitati. SVI NA OTOKUUU 

vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
Dobra dobraennis je napisao/la: 6 km je bila Otoka prosle godine ako me sjecanje dobro sluzi,mislim da ce ove godine definitivno biti skuplje,ja se pripremam i za cenera,Nijaz je to

-
- Kontakt:
Smjena trenera ne može nikako ići nama u korist. Opće je poznato da svaka ekipa nakon smjene trenera prvih par tekmi ima pozitivan šok. Sa druge strane ko god da dođe sigurno će dobiti da pregleda sve tekme Želj i da pripremi taktiku ništa lošiju od Jarnijeve sigurno.Elegant je napisao/la:Iskreno se nadam da ce nasi igraci smoci snage i pameti da sad protiv Olimpika i gostovanje Velezu odrade u nasu korsti, a da ne pominjem kako nam ova smjena trenera kona ide na mlin nece se oni do kraja oporaviti, prilika da ih mnogo lakse mlatnemo u derbiju.
Ma ovo je smjena iz očaja oni su se uprpili da neće izaći ni u evropu jer fakat to neće moći ni uraditi, a zamisli te bruke tolike milajrde i sve to i onda im je kao ovo neki potez ko god da dođe treba mu vremena skontat sve to i te igrače kako i šta, i opet nije garancija da će uhvatiti mjesta koja vode u evropu.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Olimpic treba uzeti. To je sada najvažnije. 

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Utakmica po utakmica i titula je naša! Ako Zrinjo dobije sve do kraja onda je titulu i zaslužio, treba pružiti ruku! 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Okupacija Otoke...

[youtube][/youtube]
Okupacija Otoke...

[youtube][/youtube]
To je to.AsharaK je napisao/la:Utakmica po utakmica i titula je naša! Ako Zrinjo dobije sve do kraja onda je titulu i zaslužio, treba pružiti ruku!
Idemo dobiti Olimpica !
Ja te volim, volim Željo..
Ljudi ne znam jeste li svjesni sta nam utakmica na otoci znaci?
Pobjeda nam otavra vrata ka tituli jer ce Velez igrati za nas .
Pobjeda nam otavra vrata ka tituli jer ce Velez igrati za nas .
Situacija pred jednu od najbitnijih utakmica nije ni mali sjajna.
Tri standardna vezna igrača neogu igrati unog povreda (Eldar, Svraka i Tomo).
Koliko god pozitivsn dojam na nas ostavio povratak Kvese i Benje, ni jedan ni drugi nam neće biti od velike koristi na Otoci. Teren je katastrofalan (takst je bio protiv Travnika i vjerojatno sr tu ništa nije promijenilo), i ne vjerijem da ce ih Dino na takvom terenu uopće uvoditi. Bogamie će biti užasno teška utakmica. Stvarno moramo pogurati ekipu tokom cijele utakmice.
Ostane li ovakav redoslijed i odnos bodova i nakon narednog kola, osiguracemo evropu, a bitno dibiti na psihološkom planu u nastavku borbe za titulu.
Stvarno moramo u subotu otići na utakmicu, neovisno o bilo čemu. Stisnite se malo, poslije Olompika samo su još dvije domaće utakmice. Nakon toga je pauza, ito ogromna.
Tri standardna vezna igrača neogu igrati unog povreda (Eldar, Svraka i Tomo).
Koliko god pozitivsn dojam na nas ostavio povratak Kvese i Benje, ni jedan ni drugi nam neće biti od velike koristi na Otoci. Teren je katastrofalan (takst je bio protiv Travnika i vjerojatno sr tu ništa nije promijenilo), i ne vjerijem da ce ih Dino na takvom terenu uopće uvoditi. Bogamie će biti užasno teška utakmica. Stvarno moramo pogurati ekipu tokom cijele utakmice.
Ostane li ovakav redoslijed i odnos bodova i nakon narednog kola, osiguracemo evropu, a bitno dibiti na psihološkom planu u nastavku borbe za titulu.
Stvarno moramo u subotu otići na utakmicu, neovisno o bilo čemu. Stisnite se malo, poslije Olompika samo su još dvije domaće utakmice. Nakon toga je pauza, ito ogromna.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Ferroviere1987, Orvel i 22 gosta.