Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la Virtu4l » 07 apr 2014, 23:42

Ja sam za sve naše igrače i stručni štab osim za Emira Spahića.

Bubnjaš je ponovo malo nervozan, nisam mu ja kriv što mu je matrica počela preskakati... vakat mijenjati ploču :tralala:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 07 apr 2014, 23:44

Daj bože da se smiri situacija u repki, pa da odemo u brazil u pokazemo ko i sta smo!! Ima da zapalim pola grada mad budu utakmice :mrgreen: :bih:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 apr 2014, 23:53

legenda reala je napisao/la:Šta su dobili bogati, klasično Senadovski, ulizivanje ulizivanje i samo ulizivanje, jedni se ulizuju Safetu, dok je Senad stao na stranu Emira i Edina i ulizuje im se, kao šta se oni imaju zalagati za Ibra kad je on igrama na terenu zaslužio poziv, kakve li su to igre da mi hoće reći ova novinarka

A ti si kontradiktoran ponovo, mislio sam da ti je na prvom mjestu repka, ali ti se okrećeš na strane vaši i naši, Virtu je za Safeta ti za Emira i Edina, a istina je da nijedan nisu čisti
Eh,bujrum.Gledaj,ja imam samo jednu stranu,ta strana je reprezentacija BiH,tu reprezentaciju cine igraci i selektor ali PRIMARNO igraci.Selektor je uzrok trenutnih problema,paznju javnosti je sa svojih necasnih rabota,uz pomoc vecine zlonamjernih novinara pokusao na najbezobrazniji nacin prebaciti na igrace izmisljajuci da mu se mjesaju u posao i kroje spisak da bi kasnije sam sebe demantovao i rekao kako nije istina da su mu se igraci pokusavali mjesati u posao.
Nisam ja podjelio ljude,to je upravo uradio selektor a jedva docekali neprijatelji reprezentacije.
Sad defacto imas situaciju da se moras opredjeliti(ponavljam,nisam ja kriv sto je doslo do takve situacije).
Ja sam oduvjek opedjeljen,nikad nisam ni imao dilemu,ja sam na strani reprezentacije i njenih interesa koje u ovom slucaju zastupaju igraci,kao sto su i uvijek.
Ne moze meni niko spinovat da jedan Dzeko ili Spaha rade protiv interesa reprezentacije,to se samo moze podvaliti neuracunljivim osobama,meni ne moze.
Sto je najgore za neprijatelje naseg svakog uspjeha u bilo cemu ne moze ni ogromnoj vecini ljudi.

Nadam se da su ti sad stvari malo jasnije jer si me par puta,nicim izazvan,prozvao.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 apr 2014, 23:57

Vidim i ja da on tebe stalno nešto proziva.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 08 apr 2014, 09:06

Kad pomislis da se nemoze napraviti gori tv-prilog od FTV na temu reprezentacije BiH, pojavi se FACE TV sa dva studenta sa oralno-analnog fakulteta informativne umijetnosti. Kad u prilogu novinar kaze " Svaka budala zna, da Senijad Ibricic ima rezultate koji ga vode u Brazil".
slikaslikaslikaslikaslikaslika slika

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 08 apr 2014, 09:42

Upalio i kad sam vidio da su počeli prati Spahica i Ibricica a srati na navijače odma ugasio.... Bezgramaški prilog dva nekompetentna studenta bez osnovnog poznavanja nogometa..

Sent from my iPhone using Tapatalk

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 apr 2014, 10:49

Batko je napisao/la:Upalio i kad sam vidio da su počeli prati Spahica i Ibricica a srati na navijače odma ugasio.... Bezgramaški prilog dva nekompetentna studenta bez osnovnog poznavanja nogometa..

Forumas koji je promjenio vise strana na forumu od pojedinih bh politicara se nasao sa pise o necemu. Ti da imas obraza ne bi se ni javljao vise.

DRUG NEBI TI PUNCA

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 08 apr 2014, 11:04

@Bagrcavi tema nije @Batko. Boli nas djon, sta ti mislis o nekom drugom forumasu, imas pp za te stvari.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 08 apr 2014, 11:12

Osim o ugovoru s Adidasom, mater im **** eto vam odijela

slika

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 apr 2014, 11:16

samoposmatram je napisao/la:@Bagrcavi tema nije @Batko. Boli nas djon, sta ti mislis o nekom drugom forumasu, imas pp za te stvari.
Ono gore što sam napisao je činjenica i samo budala može smatrati njegovo mišljenje relevantnim.

A što se tiče ove "emisije" na FACE, mogu samo reći odron. Ali ipak ona emisija sa **** drži ubjedljivo prvo mjesto.
DRUG NEBI TI PUNCA

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 08 apr 2014, 11:26

Odkud znas, mozda samo budala moze smatrati moje ili tvoje misljenje relevantnim. Ja sam siguran da moje postove neki preskoce, jer im nisu relevantni i zato im hvala. Jer kad bi mi oni pisali sta misle o meni, pokvarili bi svaku temu u kojoj ja pisem.

A ovo za tv-e prenose je takmicenje cije **** vise smrdi. Samo Osim pusta vodu.

svaler
Kontakt:

Post Postao/la svaler » 08 apr 2014, 11:34

al seru ovi sa facea.volio bi ovu sto prica pokarati da joj pokazem mog dzeku

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 apr 2014, 11:50

svaler je napisao/la:al seru ovi sa facea.volio bi ovu sto prica pokarati da joj pokazem mog dzeku
Druze bice da je kod tebe prije Vrsajevic ili Pjanic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 08 apr 2014, 11:59

E jedi ga sad obadvojica izvrijedjaste tri reprezentativca, a da o njima i nije rijec. :thumbdown: Uncool

Batko
Kontakt:

Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la Batko » 08 apr 2014, 13:24

bagrcavi je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:@Bagrcavi tema nije @Batko. Boli nas djon, sta ti mislis o nekom drugom forumasu, imas pp za te stvari.
Ono gore što sam napisao je činjenica i samo budala može smatrati njegovo mišljenje relevantnim.

A što se tiče ove "emisije" na FACE, mogu samo reći odron. Ali ipak ona emisija sa **** drži ubjedljivo prvo mjesto.
Učini sebi uslugu i ne čitaj moje postove... Ja sam na jednom drugom nivou i svaki dan sve bogatiji za jedno novo iskustvo. To sto ti imaš mišljenje 2014 kao i 2009 je ok i tvoja stvar ali ja sam druga osoba drugačijih shvaćanja i ne vidim zašto bi ja imao uvijek isto mišljenje ako se stvari mjenjaju iz dana u dan i neke stvari izađu vremenom na površinu...

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 08 apr 2014, 16:32

vedator je napisao/la:
Ne pratim toliko domaće medije pa nisam upratio ko je to napadao Pjanića, Begovića, Misimovića kako kažu ovi u prilogu? Znam da su Džeko i Spahić kritikovani, ali baš niam čuo da je neko spominjao ovu trojicu... :?
NAPRIJED NARODE!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 apr 2014, 16:41

Face tv je sutio sve do sada cekali su da se sve stisa i da svi prestanu pricati o problemima,i eto javise se sada sa ovim retardiranim prilogom...Ja nisam nigdje cuo da je neko rekao ruznu rijec o Asmiru Begovicu,Pjanicu....Kao Ibricic je svojim igrama zasluzio da ide u Brazil :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :clap: :clap: kakav prilog :rol: :rol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 08 apr 2014, 19:54

Ponos Torina je napisao/la:Face tv je sutio sve do sada cekali su da se sve stisa i da svi prestanu pricati o problemima,i eto javise se sada sa ovim retardiranim prilogom...Ja nisam nigdje cuo da je neko rekao ruznu rijec o Asmiru Begovicu,Pjanicu....Kao Ibricic je svojim igrama zasluzio da ide u Brazil :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :lolno: :clap: :clap: kakav prilog :rol: :rol:
Upravo tako vec se od proslog ciklusa govori da Ibricica ne treba zvati jer je beskoristan.. A upravo to kad se culo da raja nesto lose govoti o Pjanicu,Vedi,Mujdzi,Lulicu itd. nije raja glupa zna ko kolo vodi i ko bi da se pita za sve

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 08 apr 2014, 20:12

bezpotreban prilog...veze s vezom nema
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 08 apr 2014, 20:53

Naravno,prilog je bezvezan.Ko su oni da brane stubove nase reprezentacije i ukazuju na njihovo brutalno pljuvanje.
Ko su oni da nama prigovaraju sto pljujemo po necemu najboljem sto imamo.Kako se samo usudjuju.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: fera, greenwood, kakarut, Kapetan, Normus90 i 31 gost.