Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la Cartman » 06 apr 2014, 12:18

vedator je napisao/la:
Bravo Baho. Svaka cast. Covjek je 100% u pravu.

I Baho je bio tu kad nisam nesto bio cuo o toj velikoj ljubavi Marjana prema BiH. Cudno nesto kako se to pojavi odjednom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

svaler
Kontakt:

Post Postao/la svaler » 06 apr 2014, 12:51

Sta je upravu cartman.marjan je kralj.on zivi za to.pa normalno da ga nekad zanese

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 apr 2014, 14:15

svaler je napisao/la:Sta je upravu cartman.marjan je kralj.on zivi za to.pa normalno da ga nekad zanese
Dobar je on kad se drzi nogometa (iako po meni pretjeruje sa statistikama). Protiv Belgije je bio dobar, tada se jos nije bio napuhao.

Sada pola utakmice prica o nekim misevima, dusmanima, kriminalcima, rivalima Facea i tako dalje. Koga to zanima? On i Hadzifejzovic su se toliko umislili da misle da neko gleda repku radi njih, a ne zbog same repke. I bas kao sto Baho kaze, ponasaju se kao da je Face TV pobjedila, a ne Bosna i Hercegovina. Jadno. Nisu profesionalni ni sekunde. BHT ima katastrofalnu tehniku, ali sto se tice nekih stvari jos su oni miljama ispred svih ostalih. Znaci zna se neki red kad se prenosi utakmica.

Najgori novinari su oni koji stavljaju sebe u centar paznje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 apr 2014, 19:52

svaler je napisao/la:Sta je upravu cartman.marjan je kralj.on zivi za to.pa normalno da ga nekad zanese
Za šta on živi? Da ga sad zovnu da prati reprezentaciju Kosova i ponude mu novac, preko noći bi postao njihov najveći navijač.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ananas
Kontakt:

Post Postao/la Ananas » 07 apr 2014, 01:37

[youtube][/youtube]
ahahaahahahhah

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 apr 2014, 01:41

Gledaj angažovo neku Moldavku za reklamu :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 07 apr 2014, 10:03

http://sportsport.ba/bh_fudbal/osima-za ... ama/128541
Ja mislim da na ovom forumu ima ljudi i iz saveza kojim nikad nemožeš ugodit jer sada imamo više kritičara repke nego kad smo bili na dnu :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 apr 2014, 16:12

Baho je frustriran sto on nije glavna faca.Vrlo je upitno da li je taj covjek uopste dobronamjeran prema reprezentaciji BiH.Na kraju ove blamaze je rekao jednu,meni vrlo upecatljivu stvar,rekao je:meni je isto Jugoslavija ili BiH,meni je to isto.
Meni dovoljno.
Sto se tice komentara za Marjana i tv na kojoj on radi pa druze Baho sto ti nisi izvalio pare za prijenos(i ne samo iz Litvanije)pa i ti pozdravljao koga hoces,dakle svojom lovom,svojim medijem.Hvala ljudima sa doticne tv sto su nam omogucili da gledamo gostujuce utakmice reprezentacije kad nam vec javni servis,kojem je to obaveza,nije omogucio.
Sto se tice miseva,upravu je Marjan i za miseve,misevi su nam upravo razvalili atmosferu u reprezentaciji,ako si se prepoznao medju njima to je tvoj problem.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 apr 2014, 16:45

Nemaš ti pojma na koje su se načine obezbjeđivali prijenosi gostujućih utakmica.
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 apr 2014, 20:47

Virtu4l je napisao/la:Nemaš ti pojma na koje su se načine obezbjeđivali prijenosi gostujućih utakmica.
Opet se zapetljo, ni on više sam ne zna za šta se zalaže :lol: :lol: do jučer je bio ZA miševe, sad je PROTIV :? :? :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 apr 2014, 20:52

legenda reala je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Nemaš ti pojma na koje su se načine obezbjeđivali prijenosi gostujućih utakmica.
Opet se zapetljo, ni on više sam ne zna za šta se zalaže :lol: :lol: do jučer je bio ZA miševe, sad je PROTIV :? :? :roll:
To ti je vec drugi put.Ako me imas pitati nesto bujrum,ako nemas mani se stvari u koje se ne razumijes.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 07 apr 2014, 22:08

Bazen s anakondama

Ovo je trebao biti razgovor o Svjetskom prvenstvu, ali je otišao u drugom smjeru. Šta ćemo uraditi u Brazilu, koliko smo spremni i dokle ćemo dogurati?

- Spremit ćemo se, a dokle ćemo dogurati, ko zna, fudbal je čudna igra. Najgore je što mi nemamo mnogo vrhunskih igrača. Oni što sebe smatraju takvima, to nisu. Jedan je spor, drugom trebaju trojica da mu smire loptu… Nemamo mi nekoga brzog, ko bi proletio kroz protivnika, razdrmao ga… U moje vrijeme takvih je bilo u domaćoj ligi. Uvijek se mogao naći neko. Sušić to nema, mada bi možda trebao zvati nekoga iz Premijer lige. Takav bi u Brazilu i u bazenu s anakondama bio sretan.

Šta imate reći o igračima i njihovom stavu i ponašanju?

- Oni nisu naučeni na drugačije. U ovom savezu stvari dugo nisu funkcionirale onako kako treba, bilo je dosta javašluka. Igrači su davno počeli raditi krive stvari i vidjeli su da ih niko u tome ne sprečava. I samo su nastavili po svome. Naravno da je sada problem kada Savez počinje raditi kako treba. Nije lako ispravljati ono što je davno pošlo ukrivo. U Njemačkoj, organizirano davanje autograma je redovna pojava, a kod nas, kada im to spomeneš, padne im mrak na oči. Nisu oni navikli na sve ovo. I njima je plasman na Svjetsko prvenstvo stran. Odjednom su se našli na tlu na koje nikada nisu kročili.

Kako gledate na ljudske odnose u timu, o kojima se nakon Inzbruka mnogo pričalo?

- Nije dobro, ali će biti dobro. Kada se oni okupe na pripremama i provedu nekoliko dana zajedno, nastat će tu ponovo harmonija, sve će se složiti onako kako treba. Dijelom ste i vi, novinari, krivi za ovo što se događalo. Pravite od njih zvijezde, a onda se oni dodatno umisle da su nedodirljivi, da mogu šta hoće i kako hoće. A onda pravite skandale. Ne moraju se, brate, sve stvari napisati. Neke je bolje prešutjeti… Ne zaboli glava.

Osim je sve rekao!

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 07 apr 2014, 22:34

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 apr 2014, 22:52

legenda reala je napisao/la:
Burek u svemiru.
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 apr 2014, 23:23

vedator je napisao/la:
Cini li vam se ponekad da neki ljudi govore tudjim ustima i tudjim jezicima?
Brutalan prilog o misevima,sitnim dusama,simpatizerima tudjih igraca, tudjih klubova i tudjih reprezentacija.
Suze su mi krenule na oci.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 apr 2014, 23:28

drummer je napisao/la:Suze su mi krenule na oci.
slika
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 apr 2014, 23:36

Gledaj nesto,tebe smatram trolom i takodjer stranim elementom.U tvom slucaju podrucje djelovanja je ovaj forum.
Nemas me potrebu citirati jer ti ja nikad ni na sta necu odgovoriti.
Poruka:poruku ste dobili svi u ovom prilogu,dobro je poslusajte.

Hva-la.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 apr 2014, 23:37

:mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 apr 2014, 23:40

Šta su dobili bogati, klasično Senadovski, ulizivanje ulizivanje i samo ulizivanje, jedni se ulizuju Safetu, dok je Senad stao na stranu Emira i Edina i ulizuje im se, kao šta se oni imaju zalagati za Ibra kad je on igrama na terenu zaslužio poziv, kakve li su to igre da mi hoće reći ova novinarka

A ti si kontradiktoran ponovo, mislio sam da ti je na prvom mjestu repka, ali ti se okrećeš na strane vaši i naši, Virtu je za Safeta ti za Emira i Edina, a istina je da nijedan nisu čisti

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 9 gostiju.