FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ultrahell24
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ultrahell24 » 07 apr 2014, 20:55

mozel nama obicnim smrtnicima pojasniti neko ko je barselona fan,jer ovaj ajnstajn ili vidovita dzemila koja sve zna,sta Jarni jede,ko vodi treninge,i nemoj lagati da ovo pricaju za Jarnija ubleho jer ga svi cijene od Dzene do ostalih clanova strucnog staba,nismo skretnicari da nam prosipaju price da nemamo cvaju za cvike,i da Amar trazi svoje pare da naplati pa je jos na godisnjem

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 07 apr 2014, 20:58

PL BiH -1 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:U ovome svemu najljepse je vidjeti da apsolutni svi vode brigu o FKS i da redovno pisu o nama.
Je li to zabranjeno pisati o vama? Kad Zametica pise onda moze?

Treba vam krv piti provocirali ste, jedan od vas rece da cete sve do kraja pobjediti. Jedan rece kad je Jarni dosao da ce te se prosetati. A sad Bacelofan pise na ovoj temi kako ce Amar otici.

I de mi recite posto je covjek iz vaseg kluba potegao pitanje sta bi sa objavljenim ratom?

Evo malo konkretno da se prica da se ne provocira. I ja bih volio da se rijesi stimanje, kupovina sudija. Dokle je sa tim?
ti si pasa jedna sirovina koja misli da sve zna,da je nesto ugledan da neke veze ima,da mu se povjeravaju neki ljudi,ti veze nemas niti bilo kad mozes sjediti i pricat sa tim ljudima jer si jednostavno niko i nista obican lazov,mozes djeci ovdje suplje prosipat

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 apr 2014, 21:00

PL BiH -1 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:U ovome svemu najljepse je vidjeti da apsolutni svi vode brigu o FKS i da redovno pisu o nama.
Je li to zabranjeno pisati o vama? Kad Zametica pise onda moze?

Treba vam krv piti provocirali ste, jedan od vas rece da cete sve do kraja pobjediti. Jedan rece kad je Jarni dosao da ce te se prosetati. A sad Bacelofan pise na ovoj temi kako ce Amar otici.

I de mi recite posto je covjek iz vaseg kluba potegao pitanje sta bi sa objavljenim ratom?

Evo malo konkretno da se prica da se ne provocira. I ja bih volio da se rijesi stimanje, kupovina sudija. Dokle je sa tim?
Nije. Takvi ljudi me ne zanimaju inace.

Popijte nam krv- mi to volimo i navikli smo na to.

O ratu ne znam nista i smatram da takve stvari ne treba raditi nit' iznositi u javnost ako se nece nesto izroditi iz toga.

Nisam informisan dokle su dogurali, u BIH je problem i kad sudija sudi posteno vidio sam to na adnjem derbiju. Pozdrav.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 07 apr 2014, 21:02

Sabinho je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
A ne,ne...ne apsolutno svi ...a da svi citamo,to da,jbg kad je kod vas zanimljivo,sta da se radi
Kad je Siroki deklasirao Zelju na Grbavici pisao sam i na vasoj i nasoj temi da se navijaci FKS ne smiju tudjoj nesreci, isto bih porucio i vama u ovoj situaciji. Vrijeme svasta donese.
Da,to apsolutno stoji,ja sam generalno za to da se ljudi ne trebaju sladiti tudjom gorcinom,ako me shvatas,a znam da me shvatas...zato i kazem,ne pisu svi i ne vode brigu svi...ali citaju svi,jer u trenutnoj situaciji ,najzanimljivije stvari,najave,objave,itd itd dolaze iz vaseg kluba.Krivicu,zasto je to tako,ipak treba traziti u redovima uprave bordo kluba.Napravili su to da ih svi citaju,gledaju,i da u ovom klubu postane jako zanimljivo.Onda se to i prati.Ali ne bi trebalo biti ovakvih ruznih zezanja ni od jedne strane.Ipak,forum,djecurlija,ne mozes ti to bas ni kontrolisati.Sta da se radi.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 apr 2014, 21:09

boccaccio je napisao/la:Da,to apsolutno stoji,ja sam generalno za to da se ljudi ne trebaju sladiti tudjom gorcinom,ako me shvatas,a znam da me shvatas...zato i kazem,ne pisu svi i ne vode brigu svi...ali citaju svi,jer u trenutnoj situaciji ,najzanimljivije stvari,najave,objave,itd itd dolaze iz vaseg kluba.Krivicu,zasto je to tako,ipak treba traziti u redovima uprave bordo kluba.Napravili su to da ih svi citaju,gledaju,i da u ovom klubu postane jako zanimljivo.Onda se to i prati.Ali ne bi trebalo biti ovakvih ruznih zezanja ni od jedne strane.Ipak,forum,djecurlija,ne mozes ti to bas ni kontrolisati.Sta da se radi.
Sve savrseno shvatam, barem mislim da shvatam. U pravu si, ja sam inace takav da volim da se radi tiho i neprimjetno medjutim nasa uprava radi sve kontra. Nemam nista protiv njih i misljenja sam da im je potreban neko ko je 100% kompetentan po pitanju rada u jednom sportskom kolektivu- neka nasa bivsa legenda i slicno koja je dovoljno iskusna da kad se poleti nesto iznositi u javnost da kaze stanite malo- ne ide to tako. Vidjecemo sta ce biti na kraju, titula je fakticki izgubljena no imamo priliku da to ispravimo osvajanjem najmasovnijeg BH takmicenja. Bog je kadar da ce ovo izaci na dobro sto se tice mnogih igraca i ljudi iz strucnog staba.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 07 apr 2014, 21:12

@boccaccio

Drugim rijecima reci njihov mocni/lazljivi PR je sad odgovoran za "plodove koje ubiru" zajedno sa svojim navijacima. Nema potrebe to fino pakovati. Toliko su mocno PR odradili da su i novinari pokusali suplju. I sad kad im covjek sve to kaze oni se Amara hvataju a i ja bih da mi je uskratio pehare zadnjih 5 godina.

Halo ba ja ih slusao po bastama kako slave pobjedu Sirokog na Grbavici da sad ne ulazim u raspravu o Vedranu.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 apr 2014, 21:13

Ma kad smo prebrodili albance i crnogorce mozemo sve :D :D :P

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 07 apr 2014, 21:33

Pa sto se ljudi raspravljate sa PL-BIH-1 pa on sve sto je rekao sve je fula bila, dokazano! :wave:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 07 apr 2014, 22:28

PL BiH -1 je napisao/la:@boccaccio

Drugim rijecima reci njihov mocni/lazljivi PR je sad odgovoran za "plodove koje ubiru" zajedno sa svojim navijacima. Nema potrebe to fino pakovati. Toliko su mocno PR odradili da su i novinari pokusali suplju. I sad kad im covjek sve to kaze oni se Amara hvataju a i ja bih da mi je uskratio pehare zadnjih 5 godina.

Halo ba ja ih slusao po bastama kako slave pobjedu Sirokog na Grbavici da sad ne ulazim u raspravu o Vedranu.
evo ga opet o prici o Vedranu,do juce je pljuvao HZ a hvalio ove druge,jedan dusmanin da veceg nema neznam koji djavo trazi na ovoj temi

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 07 apr 2014, 22:55

Burberry46 je napisao/la:Pa sto se ljudi raspravljate sa PL-BIH-1 pa on sve sto je rekao sve je fula bila, dokazano! :wave:
Pustite ga zanimljiv je :lolno: sad će da nekako provuče i da spomene to da je R.K. prije rata radio u našem klubu ipak nije odavno to spomenuo. A primirio se bio jedno vrijeme pa ispuzao iz rupe, volim takve likove :thumbup:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Cautinho » 07 apr 2014, 23:05

Ako ispadne Cardiff iz PL,ocekujete li da se Tan malo više vama okrene,možda napravi Anzhi od vas.
Keep walking.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 07 apr 2014, 23:08

Cautinho je napisao/la:Ako ispadne Cardiff iz PL,ocekujete li da se Tan malo više vama okrene,možda napravi Anzhi od vas.
to znaci da cee i vi ispasti ako napravi anzhi :D
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 07 apr 2014, 23:14

Jarni ćao, Jani ćao, Jarni ćao ćao ćao :mrgreen:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 07 apr 2014, 23:14

pintol_TM87 je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Ako ispadne Cardiff iz PL,ocekujete li da se Tan malo više vama okrene,možda napravi Anzhi od vas.
to znaci da cee i vi ispasti ako napravi anzhi :D
Koji smo mi?
Keep walking.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 apr 2014, 23:23

Dzakmic je napisao/la:Jarni ćao, Jani ćao, Jarni ćao ćao ćao :mrgreen:
jel to smijenjen definitivno ?

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 07 apr 2014, 23:26

Fala q :)
Max Allegri

Dzakmic
Kontakt:

Post Postao/la Dzakmic » 07 apr 2014, 23:29

terabajt je napisao/la:
Dzakmic je napisao/la:Jarni ćao, Jani ćao, Jarni ćao ćao ćao :mrgreen:
jel to smijenjen definitivno ?
jeste da

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 apr 2014, 23:30

Al` je dugo i trajao u PM, doduse i govorio sam, mislim i na forumu, ovako privatno drugovima koji navijaju za FKS kako je ovo prevara od trenera, najobicnija sto se i pokazalo jasnim. Uzasna forma sa izuzetno igracki jakom ekipom.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 07 apr 2014, 23:33

Vratite Husrefa da bar kup osvoji :cool:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 apr 2014, 23:37

ode robert a sarme ne proba :wtf: :wtf: :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, hazarder, J1897, laznokrilo, MaroonBjelave i 90 gostiju.