Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

daffy
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la daffy » 06 feb 2010, 15:51

imate na sport klubu Livorno - Juventus.. veceras u 20:45, sa srecom ;)
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 feb 2010, 17:39

veceras...moramo dobit!!!...protiv lazia je bilo vidljivo neko "poboljsanje" al je izosto rezultat. veceras moramo dobit.....

Nema nekih posebnih vijesti...osim sto je boniperti predlozio Del piera za buduceg predsjednika ;) ...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 feb 2010, 21:27

Juve se ne dize iz mrtvih. Trenutno pred sam kraj poluvremena gube od Livorna 1:0
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 feb 2010, 21:36

1-1 legrottaglie glavom, iako ima još poluvrijeme i možda pobjede, al najveći sam konj ako ikad više ove sezone uplatim kladionicu na juve
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 21:37

Mislim da nisu ništa dobili sa onim novim trenerom. Kad je posljedni put nekoga vodio ???

Ako me sjećanje dobro služi, onda je nekada davno osvojio nešto i to je to. Izbačen je bio iz Milana radi neuspijeha. Od toliko dobrih i kvalitetnih trenera, ono baš njega nađu. Kako to.... :o

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 06 feb 2010, 23:02

tony-mortale je napisao/la:1-1 legrottaglie glavom, iako ima još poluvrijeme i možda pobjede, al najveći sam konj ako ikad više ove sezone uplatim kladionicu na juve
dobro dosao u klub :mrgreen: samo sto ja to praksiram vec mjesecima :mrgreen:

@Neutral reci mi jednog koji je bio slobodan a da je dobar? samo nemoj reci Guus jer je on sa Rusijom imao ugovor kada smo mi ovog Zacca uzeli.. ;)

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 23:15

Pa dobro nije niko slobodan bio. jeste Jurgen Klinsmann :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nego , onaj kako se zove onaj trener što je prošle sezone izabran za najboljeg u Seria A, šta je sa njim- Mislim da je on idealan, čini velike stvari sa malim klubom. A da vidim koga možete još uzeti....nemam pojma, previše sam se danas istrošio da se sjetim sada nekoga. Ma kako god, sretno u nastavku.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 06 feb 2010, 23:19

Massimiliano Allegri??

on je drama trener, ali trenutno je pod ugovorom i ne moze se voditi dva kluba u jednoj sezoni u Serie A.. Zacc je privremeno rijesenje.. on je bio jeftin, zasto da dovodimo nekog solidnog kad vec sad mozemo istrajati sa nekim debilom do ljeta pa kupiti nekog WC trenera.. ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 feb 2010, 23:21

Da, upravo on. Znam da neko ne može voditi dva kluba najednom :roll:

Pare nisu čudo, ali čuda čini, ako je on tako kvalitetan trener što ga ne bi privukli novcem. Nema veze što je pod ugovorom , postoje cifre na kojima pojedince ne mogu reći ne.

Opet ostadoh...odoh ići, bye.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 feb 2010, 23:51

Prandelli je idealan trener za Juve. Neka prica ko sta hoce, kad vam kazem, s njim bi napravili cudo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 06 feb 2010, 23:54

omerbavarac je napisao/la:Prandelli je idealan trener za Juve. Neka prica ko sta hoce, kad vam kazem, s njim bi napravili cudo.
Prandelli je bianconero i odavno vec govorim da je on jedan od rijetkih izbora za Juve!!

@Neutral vidim spominjao si njega, pa rekoh ti zasto nismo njega uzeli.. ali je sigurno da ce i on ubrzo promjeniti sredinu ;)

nama je trebalo neko jeftino rijesenje da privede ovu sezonu do kraja.. a na ljeto trenera i nove igrace..

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 07 feb 2010, 00:17

Dobar ovaj Juve,bod po bod,mozda kup uefa izbori :D)D)D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 07 feb 2010, 02:04

Google je napisao/la:Dobar ovaj Juve,bod po bod,mozda kup uefa izbori :D)D)D
sila ba :D
nema potpisa

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 feb 2010, 02:19

bolje pacenik nego placenik..

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 feb 2010, 02:22

juventus je najveci klub na svijetu jeste vi svjesni na ciju ste temu dosli :roll: :roll: ...i to haj da navijate recimo za real,barcu pa bi razumio...nego za klubove koji svi zajedno kad saberu nemaju trofeja ko juve a ostalo da ne spominjem
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 feb 2010, 02:26

ljubav je napisao/la:Tjesi se ti?! :?
:D

fala bogu pa imam cim..ukupno 52 trofeja...sasvim dovoljno :lol: :lol:

Mali Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Mali Maestro » 07 feb 2010, 08:55

sarajlija89 je napisao/la:juventus je najveci klub na svijetu jeste vi svjesni na ciju ste temu dosli :roll: :roll: ...i to haj da navijate recimo za real,barcu pa bi razumio...nego za klubove koji svi zajedno kad saberu nemaju trofeja ko juve a ostalo da ne spominjem

Slažem se s gore navedenim pošto sam i ja lično fan Juventusa ali rezultati me u zadnje vrijeme plaše da i mi ne počnemo živjeti kako neki klubovi od stare slave :(
Please

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 feb 2010, 12:38

Zaccheroni: Nemam se čemu veseliti

Novi trener Juventusa, Alberto Zaccheroni, i dalje čeka svoju premijernu pobjedu na klupi torinskog kluba. I drugi je svoj dvoboj, u subotu protiv Livorna, završio rezultatom 1-1.

"Malo je, vrlo malo toga zbog čega bismo se mogli veseliti."

"Izlazimo iz vrlo teškog perioda za ekipu i Livorno nam u takvoj situaciji nije bio nimalo jednostavan protivnik. Moja je ekipa napravila puno previše grešaka u veznom redu, posebno u trenucima kada smo se pokušavali transformirati iz odbrambene u napadačku formaciju."

"Primiti gol na onakav način jednostavno je neprihvatljivo. Ekipa kao Juventus ne smije dopustiti da ostavlja protivničke igrače nepokrivene u šesnaestercu kao što smo učinili pri vodećem pogotku Antonija Filippinija."

"Sasvim smo svjesni alarmantne pozicije u kojoj se nalazimo, kao i lošeg plasmana na tabeli (šesto mjesto). Očekujem da ćemo sa povratkom nekih vrlo važnih igrača početi rasti kao kolektiv i napokon početi napredovati na planu igre."

Jbg zac...ova formacija sa ovim igracima ne moze proc....tako da...ne treba nista ocekivat posebno dok se ne vrate neki igraci....tek tad mozemo ocekivat da to bude nas juve na kojeg samo navikli,sa camoranesijem,trezeguetom,sebom,marchisiom,sissokom,iaquintom....tek tad mozemo ocekivat povratak na pravi kolosijek...jer ova sad ekipa je pokazala da to ne moze...da nemaju taj kvalitet da zamijene ove povrijedjene....samo nas brzi povratak povrijedjenih moze popravit...jer ova ekipa sad to ne moze...ne mogu igrati na nivou jednog kluba kakav je juventus...jbg..patnja se nastavlja...

@Mali maestro...bice to dobro abd..ipak smo mi Juve ;)

FORZA GRANDE JUVE

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 feb 2010, 14:07

samo ignore ove provokatore :mrgreen:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 07 feb 2010, 14:08

sarajlija89 je napisao/la:juventus je najveci klub na svijetu jeste vi svjesni na ciju ste temu dosli :roll: :roll: ...i to haj da navijate recimo za real,barcu pa bi razumio...nego za klubove koji svi zajedno kad saberu nemaju trofeja ko juve a ostalo da ne spominjem
:? :? :? :? :?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.