Bravo Baho. Svaka cast. Covjek je 100% u pravu.vedator je napisao/la:
I Baho je bio tu kad nisam nesto bio cuo o toj velikoj ljubavi Marjana prema BiH. Cudno nesto kako se to pojavi odjednom.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bravo Baho. Svaka cast. Covjek je 100% u pravu.vedator je napisao/la:
Dobar je on kad se drzi nogometa (iako po meni pretjeruje sa statistikama). Protiv Belgije je bio dobar, tada se jos nije bio napuhao.svaler je napisao/la:Sta je upravu cartman.marjan je kralj.on zivi za to.pa normalno da ga nekad zanese
Za šta on živi? Da ga sad zovnu da prati reprezentaciju Kosova i ponude mu novac, preko noći bi postao njihov najveći navijač.svaler je napisao/la:Sta je upravu cartman.marjan je kralj.on zivi za to.pa normalno da ga nekad zanese
Opet se zapetljo, ni on više sam ne zna za šta se zalažeVirtu4l je napisao/la:Nemaš ti pojma na koje su se načine obezbjeđivali prijenosi gostujućih utakmica.
To ti je vec drugi put.Ako me imas pitati nesto bujrum,ako nemas mani se stvari u koje se ne razumijes.legenda reala je napisao/la:Opet se zapetljo, ni on više sam ne zna za šta se zalažeVirtu4l je napisao/la:Nemaš ti pojma na koje su se načine obezbjeđivali prijenosi gostujućih utakmica.![]()
do jučer je bio ZA miševe, sad je PROTIV
![]()
![]()
Burek u svemiru.legenda reala je napisao/la:Opet se zapetljo, ni on više sam ne zna za šta se zalažeVirtu4l je napisao/la:Nemaš ti pojma na koje su se načine obezbjeđivali prijenosi gostujućih utakmica.![]()
do jučer je bio ZA miševe, sad je PROTIV
![]()
![]()
Cini li vam se ponekad da neki ljudi govore tudjim ustima i tudjim jezicima?vedator je napisao/la:
drummer je napisao/la:Suze su mi krenule na oci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.