Ma raji je isfuralo ići iza gola, i na utakmice. Sad najednom svi šminkeri, svi gledaju samo najkvalitetniji nogomet, ako ga uopšte i gledaju, nije ih briga, blago rečeno.Chupacabra je napisao/la:Upravu si, al stvar je puno komplikovanija, da ti iskreno kažem ne znam ni šta podrazumijeva ta "smjena generacija", jer meni se čini da u nas do tog dolazi svako 2-3 sezone.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Bilo je dosta takve raje, kažem BILO, živili Velež, a sad ih ni na mapi, to ne kontam, ima valjda svako neke svoje razloge..rodjak je napisao/la:ma ja razumijem i ekonomsku situacija da se ipak treba potrositi i za karte i za gorivo do Verapcica,i za te ljude uopste ne govorim.mellow je napisao/la:Svi smo mi ovdje navijači Veleža jer da nismo ne bi trošili vrijeme pisajući vamo po forumu.
I ne znam zašto uopće spominješ gašenje kluba,ja sam samo rekao da bi se trebalo raditi na novom stadionu a dotad će se utakmice igrat u Vrapčićima kao i sad.
Ali pored stadiona Velež treba rezultate i nekakvu euforiju da bi ljudi počeli dolaziti na stadion.
Eno uzimimo Zrinjski za primjer. Ne volim ih ali mora im se odati priznanje. Nitko im nije davao šanse za naslov ali oni su polako ustrajali u tome,polako stvarali atmosferu i euforiju pred svaku utakmicu (protiv Radnika i Borca ih je došlo gledati dosta ljudi) da bi na kraju privukli 7000-8000 protiv Širokog.
Ista stvar i sa Veležom. Nek se bore za titulu ili mjesto u Europi i stadion će biti pun do zadnjeg mjesta.
Naša liga jednostavno nije dovoljno kvalitetna da bi privukla ljude ukoliko se ekipa nema za šta boriti. Ne možeš očekivati da će 5000 ljudi doći gledat Velež koji ne može ni gore ni dole na tablici protiv davljenika poput Rudara.
Nek je taj isti Velež 2. na tablici i tu istu utakmicu protiv Rudara bi bio pun stadion.
Govorim o ljudima kojima je draze otici recimo na planinu ili u ribu(NP ne mislim na tebe) ili voziti se sa beciklom okolo a ne ici na utakmicu,a govore za sebe da su navijaci.Navijacima je mjesto na stadionu a sve ostalo se odradjuje prije ili poslije utakmice
.Da nas dolazi po 5000 na svaku utakmicu mi bi se sigurno borili za nesto
.Mislim, ja ne prebacivam sve ni na raju,ima tu puno gresaka i dosadasnjih uprava,prodaje,nezalaganje,afera...ali bez obzira na sve, mi moramo biti tu i dati im podrsku i usput vrsiti pritisak da se stvari ispravljaju nabolje.Ja znam da cu ja biti uz svoj klub dok ne uginem i na svakoj utakmici ili ovako ili onako(ne znam mozda sam i ja neki ekstremni raritet ,ili pukotina
,ali haj...)
FORZA VELEZ
-
- Kontakt:
U Mostaru samo seljacine i streberi nisu pratili Veleza.
A ko ne gleda Veleza, ako nema djozle i diplome, onda moze samo bit ljakse.
A ko ne gleda Veleza, ako nema djozle i diplome, onda moze samo bit ljakse.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
aj MostaracVelezovac i meni majke ti, pojest cu se
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
SVI NA STADION PROTIV TRAVNIKA
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
edgardavids je napisao/la:aj MostaracVelezovac i meni majke ti, pojest cu se
Eno jadnika smjenise u Zvijezdi. Mislim da bi Tufa i danas bio bolji igrac nego 50% igraca iz ove taraba lige.Titova-Juga je napisao/la:Jao Tufeka, ne zna dvije sastavit... tOOga.
Forza Velez
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kadet91 je napisao/la:Eno jadnika smjenise u Zvijezdi. Mislim da bi Tufa i danas bio bolji igrac nego 50% igraca iz ove taraba lige.Titova-Juga je napisao/la:Jao Tufeka, ne zna dvije sastavit... tOOga.
Forza Velez
Bi sigurno, ko igrač je bio borac i više nego solidan. Al' kad sam slušao ovaj intervju pošteno sam se nasmijao, ne zna čovjek je l' poš'o ili doš'o, svađa se sa slovima

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ma nije ti on nikada nešto bio razgovorljiv,a bogami i danas bi bolje igro od pola igrača u PL.Čovjek svaki dan dva puta treniraTitova-Juga je napisao/la:Kadet91 je napisao/la:Eno jadnika smjenise u Zvijezdi. Mislim da bi Tufa i danas bio bolji igrac nego 50% igraca iz ove taraba lige.Titova-Juga je napisao/la:Jao Tufeka, ne zna dvije sastavit... tOOga.
Forza Velez
Bi sigurno, ko igrač je bio borac i više nego solidan. Al' kad sam slušao ovaj intervju pošteno sam se nasmijao, ne zna čovjek je l' poš'o ili doš'o, svađa se sa slovima

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Sjećam se njegovog gola protiv Dinama mislim da je u Zagrebu bilo.Jedne prilike ga pitam bogati kako ga dade,kaže on:ma nisam znao šta ću s loptom i ja je špicom po golu i uđe hebiga 

MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
je li Pudra još trener u Emiratima?
-
- Kontakt:
Jeste i nije Pudra nego PudarAlemC85 je napisao/la:je li Pudra još trener u Emiratima?
izvinjavam se, nisam vidio.Velezovac22 je napisao/la:Jeste i nije Pudra nego PudarAlemC85 je napisao/la:je li Pudra još trener u Emiratima?

- ficobahtic
- Kontakt:
Ja se sjecam da je zbog njega Turbina ispala iz lige...Mislim, nije direktno zbog njega ali je zbog njegove nepravilne registracije mec u Jablanici sa Sarajevom registrovan 3:0 (par forfe) i ako je tu utakmicu Turbina dobila 2-0 a mislim da je on bio i strijelac jednog ili mozda oba gola...sezona 96/97 ili 97/98!? Koliko se sjecam da im je bod falio da ostanu u ligi! Budite mi pozdravljeni, i svakako velika podrska za Velez!emil02in je napisao/la:Sjećam se njegovog gola protiv Dinama mislim da je u Zagrebu bilo.Jedne prilike ga pitam bogati kako ga dade,kaže on:ma nisam znao šta ću s loptom i ja je špicom po golu i uđe hebiga
P.S. Nemojte pogresno shvatiti moje pisanje da ne bude da ja urgiram za bodove, vec samo da pozdravim raju (nekako mi vi djelujete kao najstariji i najiskusniji pdf)

Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
ficobahtic je napisao/la:Ja se sjecam da je zbog njega Turbina ispala iz lige...Mislim, nije direktno zbog njega ali je zbog njegove nepravilne registracije mec u Jablanici sa Sarajevom registrovan 3:0 (par forfe) i ako je tu utakmicu Turbina dobila 2-0 a mislim da je on bio i strijelac jednog ili mozda oba gola...sezona 96/97 ili 97/98!? Koliko se sjecam da im je bod falio da ostanu u ligi! Budite mi pozdravljeni, i svakako velika podrska za Velez!emil02in je napisao/la:Sjećam se njegovog gola protiv Dinama mislim da je u Zagrebu bilo.Jedne prilike ga pitam bogati kako ga dade,kaže on:ma nisam znao šta ću s loptom i ja je špicom po golu i uđe hebiga
P.S. Nemojte pogresno shvatiti moje pisanje da ne bude da ja urgiram za bodove, vec samo da pozdravim raju (nekako mi vi djelujete kao najstariji i najiskusniji pdf)bez uvrede, imam osjecaj da smo skoro generacija...Dug je rivalitet izmedju nasih klubova i sto je bitno napomenuti da je uvijek sve bilo na najvecem sportskom aspektu, pocevsi od duela u bivsoj Jugi, Finala Kupa Marsala...Mnogo srece i ocekujem i vas vrlo brzo u vrhu BHfudbala, jer svi ostali su kao nesto osvajali, Zeljo najvise, ali sam misljenja i najvise bih volio nase utakmice za neke trofeje a kad vi dodjete na vrh, tesko ce vas biti skinuti jer imate poseban kvalitet mentaliteta!

-
- Kontakt:
Ode Tufek ode JarniKadet91 je napisao/la:Eno jadnika smjenise u Zvijezdi. Mislim da bi Tufa i danas bio bolji igrac nego 50% igraca iz ove taraba lige.Titova-Juga je napisao/la:Jao Tufeka, ne zna dvije sastavit... tOOga.
Forza Velez

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
ficobahtic je napisao/la:Ja se sjecam da je zbog njega Turbina ispala iz lige...Mislim, nije direktno zbog njega ali je zbog njegove nepravilne registracije mec u Jablanici sa Sarajevom registrovan 3:0 (par forfe) i ako je tu utakmicu Turbina dobila 2-0 a mislim da je on bio i strijelac jednog ili mozda oba gola...sezona 96/97 ili 97/98!? Koliko se sjecam da im je bod falio da ostanu u ligi! Budite mi pozdravljeni, i svakako velika podrska za Velez!emil02in je napisao/la:Sjećam se njegovog gola protiv Dinama mislim da je u Zagrebu bilo.Jedne prilike ga pitam bogati kako ga dade,kaže on:ma nisam znao šta ću s loptom i ja je špicom po golu i uđe hebiga
P.S. Nemojte pogresno shvatiti moje pisanje da ne bude da ja urgiram za bodove, vec samo da pozdravim raju (nekako mi vi djelujete kao najstariji i najiskusniji pdf)bez uvrede, imam osjecaj da smo skoro generacija...Dug je rivalitet izmedju nasih klubova i sto je bitno napomenuti da je uvijek sve bilo na najvecem sportskom aspektu, pocevsi od duela u bivsoj Jugi, Finala Kupa Marsala...Mnogo srece i ocekujem i vas vrlo brzo u vrhu BHfudbala, jer svi ostali su kao nesto osvajali, Zeljo najvise, ali sam misljenja i najvise bih volio nase utakmice za neke trofeje a kad vi dodjete na vrh, tesko ce vas biti skinuti jer imate poseban kvalitet mentaliteta!

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Nasi dragi norvezani kazu bez kise subota 

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Trebali bi zamolit Sarajevo da nam prepusti svoje mjesto u Europi. Prošle godine su se obrukali,sad se brukaju i po prvenstvu,kako će tek onda u Europi 

Ima sanse da odete u Evropu iako zavrsite na sesto mjesto. Od ovih top 4 ekipa, sto se tice licence, samo Siroki je skoro pa osigurao izlazak u Evropu ove sezone, ostalima je neizvjesno i bice haos.
Ali i Celik ima sansu, po pravilima, ako dodju do finala kupa iako izgube tu, medjutim na njihovu zalost mislim da nece moci licencu dobiti ni ove godine, a Velez moze lagano.
Ali i Celik ima sansu, po pravilima, ako dodju do finala kupa iako izgube tu, medjutim na njihovu zalost mislim da nece moci licencu dobiti ni ove godine, a Velez moze lagano.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.