Kakve situacije, čist crveni karton, faul nad Neymarom, ne znam što stalno potencirate tu priču o "krađi", Neymar je možda bio u ofsajdu od jednog centimetra i sad se diže polemika ko one godine kad nam je Ibrahimović zabio za 1:0.LenBias je napisao/la:ovde se non stop prica kao da smo gori bili u klasiku, to mi je bas onako tuzno, pa mi 100000000000% ne bi izgubili tu utakmicu da nije bilo onog crvenog onakvog kakav je bio i situacije iz koje je dosao a nije smio itd, znaci nema pojma, jos su plus i daleko vece sanse da bi pobjedili nego sto bi bio X ali eto, tako se htjelo i se ne moze nista promjeniti, sevilla je bila veliki kiks, tu se isto tako nema sta pricati, mogli smo ih lagano odraditi odma na pocetku utakmice fakticki, da sve bude gotovo u prvom poluvremenu ali umjesto toga je upisan poraz za koji su samo krivi nasi igraci i niko vise, do kraja imamo sanse, male ali ih definitivno imamo i dalje, ohrabrila me malo ova zadnja pobjeda jer smo ih bas nabili dok su ostali pisali krv na ovom gostovanju
Meni je to žalosno.
Smiješni igrači poput Ramosa i Pepea nam igraju u zadnjoj liniji i mi se pozivamo na sudijske krađe koje nisu postojale, lik nam dao penal koji je niđe ništa sa vezom nema, i sad mu predbacujemo na ispravnim odlukama...