NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 07 apr 2014, 10:24

rudara ima gostovanja borcu i zvijezdi a dolazi im travnik vitez i zeljo.

zvijezda ide sarajevu borcu i travniku a docekuje rudar i vitez.

ovo je najbolja moguca opcija jer zvijezdu ostavlja pobjeda protiv rudara i gotovo.ako nisu spremni na to neka ispanu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 apr 2014, 10:30

astra1922 je napisao/la:rudara ima gostovanja borcu i zvijezdi a dolazi im travnik vitez i zeljo.

ovo je najbolja moguca opcija jer zvijezdu ostavlja pobjeda protiv rudara i gotovo.ako nisu spremni na to neka ispanu
Jos nam i vi falite u ovoj kukuruz ligi :lol: i onako se patimo ovdje ni sa komsijama ne moze na kraj da izadjemo :hmmmmm:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 07 apr 2014, 11:07

Ne znam šta se dešava sa Zvijezdom, al' statistika govori da ste od moguća 33 boda u zadnjih 11 kola osvojili samo 7 bodova i to kod kuće protiv Radnika i "mrtvog" Leotara po tri i kod kuće od Slavije 1 bod. Idete sada na Koševo Sarajevu i tu vam je najvjerovatnije zijan. Ukoliko ovako nastavite, mogli bi lako i ispasti. Malo čudno, ali je tako. Morate se triznuti, u čemu je problem?

Izuzmemo li Leotar, najlošija ste ekipa u Ligi /skoro pola dosadašnjeg prvenstva/. Trznite se ili će vam se dogoditi ono najgore. Selidba u niži rang takmičenja. Mislim da to Gradačac ne zaslužuje. Iskren sportski pozdrav.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 07 apr 2014, 11:37

fukara87 je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:rudara ima gostovanja borcu i zvijezdi a dolazi im travnik vitez i zeljo.

Jos nam i vi falite u ovoj kukuruz ligi :lol: i onako se patimo ovdje ni sa komsijama ne moze na kraj da izadjemo :hmmmmm:
sledece sezone cemo igrati s vama,sad dali u 1 federalnoj ili premier ligi vidjet cemo :) :bih:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 07 apr 2014, 15:59

Toliko o bradskoj ljubavi sa Velezom, ne samo da nam nisu pustili vec su nas i pokrali na nasem terenu :sick:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 apr 2014, 16:39

Tkanton je napisao/la:Toliko o bradskoj ljubavi sa Velezom, ne samo da nam nisu pustili vec su nas i pokrali na nasem terenu :sick:
Braća po bradi ili ? :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 07 apr 2014, 17:01

Sa dva igrača manje laik bi uočio da smo prilično dobro stojali na terenu.Silom prilika morali smo igrati bunker te dugim loptama na Jugovića i Miću traziti priliku iz kontri.Nadam se da je i Tufek to skontao te da će već u Sarajevu odustati od svoje napadačke taktike koja nam je bila kobna te nas ljudi busili.I onako nemamo u sredi kreativca do Ordagića koji ne igra.Zato,bunker,presing na nasoj polovini,pa nabij,valjda Jugo povali Trivunovića :eh:

redwhite

Post Postao/la redwhite » 07 apr 2014, 17:04

O cemu pricate vi cijelo vrijeme? Da neko treba da nam pusti? Zbog cega,da bi ostali u ovoj ligi,pa opet zbog cega? Sta da radimo u njoj,da trazimo da nam se pusta?I tako do kada?
Sve momci nadahnuti sportskim duhom a traze da nam se pusta,pa jeli to fudbal i sport uopste?Da nam neko pusti i prikrije sve silne lopovluke pojedinaca i neznanje "strucnjaka"? Cas se zagovara postenje i regularnost koje bi doprinijelo napretku lige i svih timova, a onda kad to ne pase, "sto su zapeli onoliko", "jel bas morao dati za ono zuti", "nije morao vidjeti igranje rukom" itd.
Velez nas pokrao?Cime? Mislim da su mnogi na forumu a vecina na stadionu isto,zamijenili sudiju i ekipu Veleza? Primitivna smo mi sredina,nazalost. Pokazali smo se i kao dobri domacini,kako mi na tribinama tako i "gospoda" u lozi.
Hvala Velezu sto nam nije dao 5 komada koliko je realno i mogao i trebao.Uzroke poraza ne treba traziti ni u par losih sudijskih odluka,nego u masi losih naseg "strucnog" staba.

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 07 apr 2014, 17:49

redwhite je napisao/la:O cemu pricate vi cijelo vrijeme? Da neko treba da nam pusti? Zbog cega,da bi ostali u ovoj ligi,pa opet zbog cega? Sta da radimo u njoj,da trazimo da nam se pusta?I tako do kada?
Sve momci nadahnuti sportskim duhom a traze da nam se pusta,pa jeli to fudbal i sport uopste?Da nam neko pusti i prikrije sve silne lopovluke pojedinaca i neznanje "strucnjaka"? Cas se zagovara postenje i regularnost koje bi doprinijelo napretku lige i svih timova, a onda kad to ne pase, "sto su zapeli onoliko", "jel bas morao dati za ono zuti", "nije morao vidjeti igranje rukom" itd.
Velez nas pokrao?Cime? Mislim da su mnogi na forumu a vecina na stadionu isto,zamijenili sudiju i ekipu Veleza? Primitivna smo mi sredina,nazalost. Pokazali smo se i kao dobri domacini,kako mi na tribinama tako i "gospoda" u lozi.
Hvala Velezu sto nam nije dao 5 komada koliko je realno i mogao i trebao.Uzroke poraza ne treba traziti ni u par losih sudijskih odluka,nego u masi losih naseg "strucnog" staba.
:clap: :bow:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 07 apr 2014, 18:02

redwhite je napisao/la:O cemu pricate vi cijelo vrijeme? Da neko treba da nam pusti? Zbog cega,da bi ostali u ovoj ligi,pa opet zbog cega? Sta da radimo u njoj,da trazimo da nam se pusta?I tako do kada?
Lakse se oporavit u premier ligi nego ganjat povratak ih 1. lige, jer ta liga nije ko prije par godina kad smo mi usli....

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 07 apr 2014, 18:36

Eto našeg dore majstora opet na kormilu Zvijezde....Jedna veoma lijepa vijest .

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 apr 2014, 18:44

moranjak je napisao/la:Eto našeg dore majstora opet na kormilu Zvijezde....Jedna veoma lijepa vijest .
akobogda :clap: :clap: :clap: idu bolji dani .... bice veselo ovih dana :bih: :bih: :bih:

Nova sezona nova nafaka

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 07 apr 2014, 18:44

sta jel ovo fakar istina da je umjesto Mustafe imenovan Amir Durgutović, a umjesto Tufeka imenovan Doro??? znal neko vise
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 apr 2014, 18:46

mirzard je napisao/la:sta jel ovo fakar istina da je umjesto Mustafe imenovan Amir Durgutović, a umjesto Tufeka imenovan Doro??? znal neko vise
konačno da i vas krene, jer je Tufek također otjeran iz Veleža, jednostavno nije za trenera iako je bio odličan igrač. ;)

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 07 apr 2014, 18:47

Odlicne vijesti, posle ovoga ne sumnjam u pobjedu protiv Rudara i Viteza, steta sto ne dodje kolo ranije, siguran sam da bi i Veleza dobili

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 apr 2014, 18:51

evo sad sa Race :salut: ispratio sam mustafu preko Pavlovica mosta :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 apr 2014, 18:53

" onclick="window.open(this.href);return false; :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Nova sezona nova nafaka

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 07 apr 2014, 19:00

znaci istina je?
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

Oblak
Kontakt:

Post Postao/la Oblak » 07 apr 2014, 19:56

Eh meni je svanulo sada i kada bi ispali iz lige samo radi Mustafe toliko mi je bio trn u oku da je malo rec. Svaka cast upravo svaka cast. Idemo sada mislism da dolaze mnogo mnogo bolji dani... Naprijed zvijezdo

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 07 apr 2014, 20:12

http://www.nkzvijezda.com/lijepe-vijest ... bio-otkaz/" onclick="window.open(this.href);return false; :clap:
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.