Mi sad trebamo napuniti Tušanj i podržati momke/Azmira/Ćiru.
Usput dokle su stigle stolice,ima li slika?
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
danas očekujem eSkluzivne fotografije od tebeGorki je napisao/la:Usput dokle su stigle stolice,ima li slika?
Chinaglia je napisao/la:danas očekujem eSkluzivne fotografije od tebeGorki je napisao/la:Usput dokle su stigle stolice,ima li slika?
Ja u subotu kad sam se vracao iz Gr baci pogled na sjever i mogu ti reci da je vec tad bilo 80% stolica postavljenoGorki je napisao/la:Trebamo samo da izvučemo pozitivan rezultat u Rodoču/Kaknju.Jer realno kvalitetniji smo dooooooosta od ovih ostalih rivala kojima idemo i koji nam dolazeEh sad vidjećemo šta će prvo uraditi komšije iz Gračanice protiv Krajišnika jer kažu u njihovoj avliji niko neće pobjediti pa da vidimo
+ čapljina + rodoč .Tako da sabura
Mi sad trebamo napuniti Tušanj i podržati momke/Azmira/Ćiru.
Usput dokle su stigle stolice,ima li slika?
Čuj cidjeli smo protiv Jedinstva? Gdje ste bili prije Jedinstva,gdje stte bili prije Ćire???Chinaglia je napisao/la:vidjeli smo i mi protiv Jedinstva, koliko TK voli Slobodu
Sam si se izdao djecak da ne navijas za Slobodu, nego si dosao ovdje nama prosipat neke suplje, opremi se i hajd u skolu, nemoj zaboravit pernicu .intercontinental je napisao/la:Čuj cidjeli smo protiv Jedinstva? Gdje ste bili prije Jedinstva,gdje stte bili prije Ćire???Chinaglia je napisao/la:vidjeli smo i mi protiv Jedinstva, koliko TK voli Slobodu
Hajd' ne seri.Ja sam sa jedne od općina TK,nisam iz Tuzle i znam da se u mojoj općini najviše gotivi Sloboda.Ljubitelji fudbala,oni stariji od 30 godina,u velikoj većini navijaju za Slobodu.Iako nisam iz Tuzle često sam na Tušnju.U mom gradu imaju neke male organizovane grupe HORDE ZLA i MANIJAKA,ali generalno Sloboda ima mnogo veću podršku.Sad što nema organizovane grupe,razlog je što Sloboda nije imala rezultate a i klubovi iz gradova kantona su sada u rangu sa Slobodom.Vjerujem kada Sloboda sa gospodinom Husićem bude u vrhu BH fudbala,kada budu rezultati koji će Slobodu voditi ka Evropi,kada bude istočna tribina i pravi moderan stadion da ćemo imati i Fukare Lukavac,Fukare Živinice,Fukare Srebrenik,Fukare Banovići,Fukare Gračanica,Fukare Kladanj,Fukare Teočak itd.intercontinental je napisao/la:Navijam za Slobodu od kako znam za sebe,prema tome nemojte mi srati ni pričati ništa.Kad je Sloboda ispala iz premijer lige čitav Srebrenik i čitav Lukavac i veliki dio Živinica su se nasllađivali tome što je Sloboda ispala.Sada došao Husić čovjek sa parama i svi vidili priliku da profitiraju.
ma ne brinem ja za Bratstvo oni ce igrati za sebe jer misle da mogu u elitu ali Capljina cisto sumnjam da nece uzeti pareNKJ je napisao/la:Vi ste toliko sigurni da Gračanlije igraju za nas, haha. Kako bi ja volio biti siguran u to. Jer rekao sam i vama prije utakmice sa Bratstvom, pobijedite li Bratstvo biće gotovo. Eto niste pobijedili, i ponovo smo na početku. Što je jedino sigurno, to je da će na kraju u PL voditi bod više ili medjusobni skroz. Ne vjerujem da će neko moći pobjeći konkurentu 3-4 boda jer je fkt gusto.
fukaratz je napisao/la:ma ne brinem ja za Bratstvo oni ce igrati za sebe jer misle da mogu u elitu ali Capljina cisto sumnjam da nece uzeti pareNKJ je napisao/la:Vi ste toliko sigurni da Gračanlije igraju za nas, haha. Kako bi ja volio biti siguran u to. Jer rekao sam i vama prije utakmice sa Bratstvom, pobijedite li Bratstvo biće gotovo. Eto niste pobijedili, i ponovo smo na početku. Što je jedino sigurno, to je da će na kraju u PL voditi bod više ili medjusobni skor. Ne vjerujem da će neko moći pobjeći konkurentu 3-4 boda jer je fkt gusto.
Do sada ste plakali i govorili "Sloboda kupuje", a sad kad idete na vruce terene sad bi malo kupovali, kao nije Jaguar do sada kupovaoNKJ je napisao/la:fukaratz je napisao/la:ma ne brinem ja za Bratstvo oni ce igrati za sebe jer misle da mogu u elitu ali Capljina cisto sumnjam da nece uzeti pareNKJ je napisao/la:Vi ste toliko sigurni da Gračanlije igraju za nas, haha. Kako bi ja volio biti siguran u to. Jer rekao sam i vama prije utakmice sa Bratstvom, pobijedite li Bratstvo biće gotovo. Eto niste pobijedili, i ponovo smo na početku. Što je jedino sigurno, to je da će na kraju u PL voditi bod više ili medjusobni skor. Ne vjerujem da će neko moći pobjeći konkurentu 3-4 boda jer je fkt gusto.
Ma ja mislim da ovi naši ne smiju sad ići igrati i glumiti neko poštenje, jer izgubimo li, onda smo u minusu nekom. Mislim da je to već završena priča, a iskreno i volio bih da je već srednjeno. Da se ne sikiram, iako nije zanimljivo i glupost je, sada bi volio da sve kupe. Jbq, bitna je samo PL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.