adriano_leite je napisao/la:Pa eto smij se ti, ali nema potrebe da provociras na ovoj temi. Mozes se smijati i bez foruma, izadjes s rajom na kafu i mozete se smijati malom Sarajevu i Tanu. Medjutim, jasno je da se ne radi ovdje o potrebi za smijehom. Istina je sasvim drugacija, a to je da svaki klub u ovoj zemlji, zeli da bude ismijavan za ove stvari za koje se Sarajevo ismijava, a to je da ima kapital, da se nazire lijepa buducnost, da igraci imaju plate itd. Svaki oblik prozivke ili provokacije jasno pokazuje da se radi o zavidnosti. Trofeji se ne mogu osvojiti u 3 ili 4 mjeseca, ali buducnost je ta koja boli mnoge izgleda.gio10 je napisao/la:Nema mene šta druže boliti. Jeste li mi dali povoda u posljednje vrijeme? Jeste li se naosvajali trofeja? Jeste li uništavali Želju svaki derbi?
Ovdje sam čisto zato da me nasmijete, jer pišete strašne postove, nastavite tako, mi uživamo![]()
Sarajevo ima jake temelje,i to ocito samo smeta onim, koji su u Tanu i u ovoj Upravi prepoznali nesto, sto se zove dominacija u narednim godina.

Ma koliko mi god hvalili,ili anamo oni kudili Tana i Upravu, ovaj proces je nezaustavljiv, i tu je kraj price.