FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 07 apr 2014, 12:25

adriano_leite je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Nema mene šta druže boliti. Jeste li mi dali povoda u posljednje vrijeme? Jeste li se naosvajali trofeja? Jeste li uništavali Želju svaki derbi?

Ovdje sam čisto zato da me nasmijete, jer pišete strašne postove, nastavite tako, mi uživamo :thumbup: :wave:
Pa eto smij se ti, ali nema potrebe da provociras na ovoj temi. Mozes se smijati i bez foruma, izadjes s rajom na kafu i mozete se smijati malom Sarajevu i Tanu. Medjutim, jasno je da se ne radi ovdje o potrebi za smijehom. Istina je sasvim drugacija, a to je da svaki klub u ovoj zemlji, zeli da bude ismijavan za ove stvari za koje se Sarajevo ismijava, a to je da ima kapital, da se nazire lijepa buducnost, da igraci imaju plate itd. Svaki oblik prozivke ili provokacije jasno pokazuje da se radi o zavidnosti. Trofeji se ne mogu osvojiti u 3 ili 4 mjeseca, ali buducnost je ta koja boli mnoge izgleda.

Sarajevo ima jake temelje,i to ocito samo smeta onim, koji su u Tanu i u ovoj Upravi prepoznali nesto, sto se zove dominacija u narednim godina. :mrgreen:
Ma koliko mi god hvalili,ili anamo oni kudili Tana i Upravu, ovaj proces je nezaustavljiv, i tu je kraj price. ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 apr 2014, 12:31

Nemojte mi to o dominaciji molim vas.
@bordobijeli
Uprava treba sama da se oslobodi pritiska, kako, pa nek sami skontaju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 07 apr 2014, 12:38

Vala bas kakva crna dominacija i ove smo sezone govorili svasta nesta osvojicemo ovo,ono na kraju molit boga da kup taj osvojimo.

Jedna ekipa koja ide na titulu onako kao juce ne smije, ne moze igrat ono je uzas juce sta sam svojim ocima vidio, totalno ne zainterosavani, niko se sa loptom ne moze sastavit, bog te vidio jednom rudaru ti nisi osuto na gol sta se tu ima dalje diskutovat. ;)

Cak su ljudi imali cini mi se dvije 100% sanse, a nasi citavu tekmu samo nabijaju loptu, neki dugi pasovi, Bilbija bolje neka ide covjek nije gola postigo mozemo mi pricat da ga nece nije tacno ne zna decko i tu je kraj price.
04.10.2009 !!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 07 apr 2014, 12:57

England je napisao/la:Sarajevo buducnost nece imati, raspad sistema 100%, nosi Tan svoje, izlazi iz najma!
Keep calm.
slika
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 07 apr 2014, 13:05

Treba nam strpljena, a nakon svih ovih losih godina tesko je to traziti od navijaca, uprava radi odlican posao, ali na terenu nam igraju djevojke i tu lezi problem, strucni stab treba sve uraditi da razdrma ekipu! Jednostavno nemamo borbene igrace (osim Tatomirovica)
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 apr 2014, 13:06

hilmo je napisao/la:Nemojte mi to o dominaciji molim vas.
@bordobijeli
Uprava treba sama da se oslobodi pritiska, kako, pa nek sami skontaju.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Pritisk ce biti sve do momenta dok titule ne dođe na Kosevo.Svi segmenti u klubu osim tog sportskog su ispunjeni.Sad ce sva paznja biti usmjerena u formiranje jednog jakog igrakog kadra ,koji bi uz postojeci igracki kadar (Bilbija,Stojcev,Cimorot,Kovacevic,Radovac Handzic,Delac ?,Travancic,Dupovac,Velkovski,Kouadio,Jajalo ?,te prva pojacanja Duljevic,Hebibovic) to bi bilo 14 igraca koji ce ciniti okosnicu tima.Svi oni osim Stojceva imaju manje od 25 godina, te ugovore od 2-3 godine,osim igraca sa upitnikom koji su na posudbi(mada mislim da ce obojica ostati na Kosevu).Znaci imamo igrace koji su vec jedno sezonu vise zajedno,normalno bice jos bolje uigrani ,uz jos par ciljanih pojacanja ima cemo razlog za optimizam.Znaci nece biti nekih velikih igrackih promjena,osim onih koji ce otici jer nisu zadovljili struku.Ono sto nam je nekad bio problem okosnica time ostaje ,uz par pojacanja koja mogu samo donjeti jedan veci kvalitet u ekipi.
Sad sve snage treba okrenuti kupu i Evropi,a kasnije analiza ucinka i pripreme ekipe, za slijedecu sezonu.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 07 apr 2014, 13:19

Hordas Doboj je napisao/la:
England je napisao/la:Sarajevo buducnost nece imati, raspad sistema 100%, nosi Tan svoje, izlazi iz najma!
Keep calm.
slika
Samo kod loshijih navijaca izazvana reakcija! Sta ove druge briga za buducnost, zar ne?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 apr 2014, 13:24

slika
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 07 apr 2014, 13:26

Znao sam majkemi sam te pratim postavio si tamo i odmah paste na ovu temu aaaa.... :lol:
Bravo baci peticu za to spustanje nema sta. :|
04.10.2009 !!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 07 apr 2014, 13:28

Imam za vas dva pitanja ; Kazete da nece i da ne treba biti nekih velikih igrackih promjena, i da bi trebali ostati
na okupu, osim onih koji nisu zadovoljili. Dobro. Ja vas pitam koji to igraci nisu zadovoljili, a koji jesu ?
Drugo pitanje; Da li stvarno mislite da su Duljevic i Hebibovic pojacanja za nas, i da su oni ti koji ce poboljsati
kvalitet igre u narednoj sezoni ?
F.K.SARAJEVO

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 apr 2014, 13:29

sarajlija je napisao/la:Znao sam majkemi sam te pratim postavio si tamo i odmah paste na ovu temu aaaa.... :lol:
Mora malo zahebancije , nije nista lose :D

UPRAVA NAPOLJE!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 apr 2014, 13:29

Ma djecija posla,druga smjena. :D

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 07 apr 2014, 13:30

Ja jos sebi ne mogu da dodjem nakon jucerasnje utakmice. :?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 apr 2014, 13:31

amypitar je napisao/la: Pritisk ce biti sve do momenta dok titule ne dođe na Kosevo.Svi segmenti u klubu osim tog sportskog su ispunjeni.Sad ce sva paznja biti usmjerena u formiranje jednog jakog igrakog kadra ,koji bi uz postojeci igracki kadar (Bilbija,Stojcev,Cimorot,Kovacevic,Radovac Handzic,Delac ?,Travancic,Dupovac,Velkovski,Kouadio,Jajalo ?,te prva pojacanja Duljevic,Hebibovic) to bi bilo 14 igraca koji ce ciniti okosnicu tima.Svi oni osim Stojceva imaju manje od 25 godina, te ugovore od 2-3 godine,osim igraca sa upitnikom koji su na posudbi(mada mislim da ce obojica ostati na Kosevu).Znaci imamo igrace koji su vec jedno sezonu vise zajedno,normalno bice jos bolje uigrani ,uz jos par ciljanih pojacanja ima cemo razlog za optimizam.Znaci nece biti nekih velikih igrackih promjena,osim onih koji ce otici jer nisu zadovljili struku.Ono sto nam je nekad bio problem okosnica time ostaje ,uz par pojacanja koja mogu samo donjeti jedan veci kvalitet u ekipi.
Sad sve snage treba okrenuti kupu i Evropi,a kasnije analiza ucinka i pripreme ekipe, za slijedecu sezonu.
Za Duljevica ne mozemo reci da je pojacanje, jer lik ne igra nikako od pocetka polusezone ili je igrao jako malo, isti slucaj sa Bilbijom, a za ovog Hebibovica ne znam, ni kako ni koliko igra.
Treba razluciti sta je pojacanje, pojacanje je kad odes u Banja Luku i platis 200 000 Eura i dovedes Grahovca, ili odes kod komsija iskesiras pola miliona i dovedes Stanica e to su pojacanja a nekakvi likovi koji u sest mjeseci odigraju par minuta...(bez ljutnje, igrace sam odabrao onako oni koji su mene dojmili). Ovo sve sto je dolazilo i sto ce dolaziti su samo prinove, to trebamo znati, i njima treba vise vremena da dodju sebi. :salut:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 07 apr 2014, 13:32

Neandertalac je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Znao sam majkemi sam te pratim postavio si tamo i odmah paste na ovu temu aaaa.... :lol:
Mora malo zahebancije , nije nista lose :D
Ma samo ti nastavi postavljat bas mi je simpaticno to kad vi nesto napisete, sad i postavljate slikice neeka hvala dragom allahu. :)

@ Evolution87 ma kako ces sebi doci, ono je najgora utakmica ikad u svoje 24 godine koje sam pogledo i to protiv kakve ekipe, e moj boze.
04.10.2009 !!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 07 apr 2014, 13:36

Bravo baci peticu za to spustanje nema sta. :|[/quote]

Mora malo zahebancije , nije nista lose :D[/quote] Ma samo ti nastavi postavljat bas mi je simpaticno to kad vi nesto napisete, sad i postavljate slikice neeka hvala dragom allahu. :)

@ Evolution87 ma kako ces sebi doci, ono je najgora utakmica ikad u svoje 24 godine koje sam pogledo i to protiv kakve ekipe, e moj boze.[/quote]

I vi ste meni bas simpa , inspirativni i tako to ...

UPRAVA NAPOLJE!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 apr 2014, 13:43

ne znam zasto duljevic ne igra ili je povrijedjen ili mu Gracic ne da igrati zato sto nije produzio ugovor ,al znam ako nam dodje bit ce najbolji nas igrac .ja sam ga par puta gledao i momak je jedan od najbolji igrca bh lige a i mlad je .

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 07 apr 2014, 13:46

Duljevic je odlican igrac i kad dodje bice uz Milosa najaci igrac sigurno, a ovaj hebibovic i on dolazi jel? :D
04.10.2009 !!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 07 apr 2014, 13:52

bordobijeli je napisao/la:ne znam zasto duljevic ne igra ili je povrijedjen ili mu Gracic ne da igrati zato sto nije produzio ugovor ,al znam ako nam dodje bit ce najbolji nas igrac .ja sam ga par puta gledao i momak je jedan od najbolji igrca bh lige a i mlad je .
A ne igra uopste, (haha..) nisam znao, kontam lik razvaljuje a on na klupi.... Pa da, zato ce kod nas da vrati
formu za nekih 6 mjeseci i onda, uobicajeno, negdje na istok. Ako se ne varam, nedavno je negdje bio vani
u potrazi za angazmanom ?! Ma nema sta, najjaci je, bicemo prejaki ! hmmm..
F.K.SARAJEVO

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 07 apr 2014, 13:54

Duljevic je uz Gojaka najbolji mladi igrac Premijer lige.Ne igra za Olimpic radi one seljacke fore, koju vole da koriste i kone; a to je,ili igraj po nasem(produzi ugovor) ili na tribine. :think:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mnon46 i 16 gostiju.