Metar citav lopta u golu bila.Narin je napisao/la:meni jos u glavi gol sa centra,koji nam je postigao nek'o iz tottenhama,kad je caroll branio,al nije priznat,nisu vidjeli da je preslo liniju

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Metar citav lopta u golu bila.Narin je napisao/la:meni jos u glavi gol sa centra,koji nam je postigao nek'o iz tottenhama,kad je caroll branio,al nije priznat,nisu vidjeli da je preslo liniju
Brate to je bila nepravda samo takva,lopta presla malo je rec Karol brani hahaha.Narin je napisao/la:meni jos u glavi gol sa centra,koji nam je postigao nek'o iz tottenhama,kad je caroll branio,al nije priznat,nisu vidjeli da je preslo liniju
Klub se ne moze "zamrziti" ili prestati voljeti, ne mozes se nakon 5-6-10 godina losih rezultata probuditi i reci e dosta je, vise ih ne volim i vise necu da ih pratim. Mozes samo ustati i sjebati se kada pogledas tabelu, kao sto danas radimo, a da prestanes voljeti nesto od cega nemas nikakve materijalne koristi to nikako ne mozes izvesti, tu cak ni amnezija ne pomaze.kingwazza je napisao/la:Ja samo ne razumijem da sa 7 godina od kad sam i poceo pratit ovaj klub nista se nije promijenilo zar za tekmama i ljubav samo jaca i jaca,osim eto sto je uznapredovala tehnologija pa vise ne mora se cekat pon i top gol.Pitam se dal cu i sa 50 60 ako dozivim ovoliko ludo voljet United.
Hahaha, isti smo. Dok sam zivio sa starcima, mama bi obicno napustila kucu kad United igra. Kaze ne mogu ja to slusat.kingwazza je napisao/la:Ma znam prika to si upravu vec zamislli brate kad te rodjena mati zove vikendom da pita koliko ti je igrao Manco,jesil se nasekiro ,utorkom i srijedom savjetuje da se ne nerviram u fazonu glupanee oni uzimaju milione ti se ovde kidas itd itd ahahha.
Rank Nat Name Years Goals Apps Ratiobrato brato je napisao/la:Jel mi moze neko naci top 5 strijelaca u engleskoj od kako je premier liga...?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.