Sportski komentatori

fera
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la fera » 06 apr 2014, 11:11

vugdalic najveca legenda i veliki covjek. naravno svako ima pravo na svoje misljenje al ne treba nikog pljuvati jer se voli nasaliti ali saša je uradio toliko velikih stvari u zivotu van sporta da ja za njega ne bi nista lose rekao i da je jos 5 puta gori a ovako me cesto i nasmije. draze mi je pogledati ligu prvaka na obnu nego na javnim servisima...
You are someone else I am still right here

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 apr 2014, 11:31

Edin Avdic i NCAA :bow: :bow: :bow:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 apr 2014, 12:22

fera je napisao/la:vugdalic veliki covjek. ne treba nikog pljuvati jer se voli nasaliti ali saša je uradio toliko velikih stvari u zivotu van sporta da ja za njega ne bi nista lose rekao i da je jos 5 puta gori a ovako me cesto i nasmije.
Nas obične gledatelje koji žele da uživamo u jednom sportskom događaju kao što je neka nogometna/fudbalska tekma u tih 90+ ili eventualnih 120+ minuta, (ovisno o kakvoj se utakmici radi), apsolutno ne zanima pozadina čovjeka koji komentira datu utakmicu već isključivo da nam za vrijeme iste priredi dobar i sadržajan prijenos, da osjetimo njegovu profesionalnost prema poslu i da je došao pripremljen na istu, i sve ostalo što čini jednog dobrog komentatora takvim. Tebe kažeš nasmije... kralju, 90% nas sa foruma će te nasmijati na onaj način na koji on to (pokušava) da radi svojom kafanskom pričom bez imalo fudbalskog/nogometnog znanja. Sa pojedincima na ovom forumu bi barem osjetio znanje o tom sportu.

"Komentator" koji svaki prijenos koristi riječ "oPside" bi za mene trebao biti zanimljiv i slušljiv i još da takve ne napadam...

Get real...
:thumbdown: :puke:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 06 apr 2014, 12:58

fera je napisao/la:vugdalic najveca legenda i veliki covjek. naravno svako ima pravo na svoje misljenje al ne treba nikog pljuvati jer se voli nasaliti ali saša je uradio toliko velikih stvari u zivotu van sporta da ja za njega ne bi nista lose rekao i da je jos 5 puta gori a ovako me cesto i nasmije. draze mi je pogledati ligu prvaka na obnu nego na javnim servisima...
Ima 10 puta većih legendi i ljudi od njega pa ne uzurpiraju poziciju komentatora, baš zato ga pljuju ljudi što nije u stanju da se povuče i pusti makar kakvog-takvog prosječnog komentatora da komentariše utakmicu. Da ne ulazimo u to koliko je iritantan (a ne smiješan) njegov pokušaj humora, ali njemu posao nije da prezentuje svoj humor nego da komentariše utakmicu. To što su tebi bitne sporedne stvari ne znači da je sporednim stvarima mjesto u prijenosu utakmice. I na kraju, javni servis je generalno grozan, ali na javnom servisu prijenos utakmice barem liči na prijenos, dok prijenos na OBN-u ne liči ni na šta.

I na kraju da zaključim, mogao je spasiti 1000 života, ali to mu ne daje za pravo da uzurpira poziciju za koju nije ni kvalifikovan ni sposoban. To bi on, kao veliki humanista, sam trebao da ustanovi.

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 06 apr 2014, 13:10

fera je napisao/la:vugdalic najveca legenda i veliki covjek. naravno svako ima pravo na svoje misljenje al ne treba nikog pljuvati jer se voli nasaliti ali saša je uradio toliko velikih stvari u zivotu van sporta da ja za njega ne bi nista lose rekao i da je jos 5 puta gori a ovako me cesto i nasmije. draze mi je pogledati ligu prvaka na obnu nego na javnim servisima...
Ako je već uradio toliko velikih stvari van sporta, svaka čast, al ruku na srce, neka ih i nastavi radit van sporta.

filip13

Post Postao/la filip13 » 06 apr 2014, 13:25

Otelo je napisao/la:Edin Avdic i NCAA :bow: :bow: :bow:

avdić i bilo koja košarkaška liga :bow: :bow:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 06 apr 2014, 13:43

:lol:

6 godina na forumu :wave:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 apr 2014, 01:19

Ako se ne varam čitao sam prije par godina članak posvećen Vugdaliću, gdje su pisali kako je spasio život, čini mi se ženi i dvoje djece. Svakako veliki čovjek, i zato se suzdržavam od bilo kakvih uvreda na njegov račun.

Ali da je za komentatora, nije. Bio mi je zabavan ispočetka, ali sve ima svoj rok trajanja.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 07 apr 2014, 07:03

Eh pa treba nas smarati zato sto je veliki covjek.
Vugdalic kao sportski komentator...:crazy: :puke:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 07 apr 2014, 14:09

momci jedno pitanje dali kojim slucajem postoji neki video sa onim legendarnim komentatorom ne znam mu ime ,kada u toku tekema kaze nesto ovako parafraziram evo gol,**** gol,pa ako neko zna o ko je rijec ili ako postoji viedozapis da neko postavi . :lol: :lol: :rol: :rol:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 07 apr 2014, 16:05

Tražio sam to nekad, ali nisam našao. To je bilo ako se ne varam na SP u Francuskoj 1998. kada je Mijatović pogodio prečku iz penala, ima taj snimak, al' nema konkretno taj komentator, ili ja nisam uspio da nađem.

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 apr 2014, 16:08

PEP je napisao/la:momci jedno pitanje dali kojim slucajem postoji neki video sa onim legendarnim komentatorom ne znam mu ime ,kada u toku tekema kaze nesto ovako parafraziram evo gol,**** gol,pa ako neko zna o ko je rijec ili ako postoji viedozapis da neko postavi . :lol: :lol: :rol: :rol:

mirko kamenjašević možda?

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 07 apr 2014, 16:11

PEP je napisao/la:momci jedno pitanje dali kojim slucajem postoji neki video sa onim legendarnim komentatorom ne znam mu ime ,kada u toku tekema kaze nesto ovako parafraziram evo gol,**** gol,pa ako neko zna o ko je rijec ili ako postoji viedozapis da neko postavi . :lol: :lol: :rol: :rol:
Načitao sam se dosta takvih i sličnih ispada komentatora, al za video bilo kakav ne znam da postoji.

filip13

Post Postao/la filip13 » 07 apr 2014, 16:16

I to će biti pogodak, ma ****, opet stativa

Slobodan udarac sa 35 metara, izvest će Bukal...topovski udarac, i to je gol, ne, nije, prečka je, ma sjedi mali **** ti materina ništa ne vidim!"

mirko kamenjašević

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 07 apr 2014, 21:19

filip13 je napisao/la:I to će biti pogodak, ma ****, opet stativa

Slobodan udarac sa 35 metara, izvest će Bukal...topovski udarac, i to je gol, ne, nije, prečka je, ma sjedi mali **** ti materina ništa ne vidim!"

mirko kamenjašević
e taj care :D :cool:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 09 apr 2014, 00:22

Boris Bilic kod penala za Real: "Sakrio je ruke Pizczek, ali jedna ruka je ostala i udarila poljaka u ruku".

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 09 apr 2014, 13:07

Vugdalic je u vise navrata spasavao ljudske zivote, to je ziva istina. Cak je i kao djecak bio u posjeti najvecem lideru ovih zemalja ikad, sto je u to vrijeme pricinjavalo veliku cast i satisfakciju, a sve to kao nagrada za spasavanje bebe cini mi se iz automobila koje je gorilo ako se ne varam. Za sve to kapa do poda, al mnogo je velikih ljudi pa nisu komentatori.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 09 apr 2014, 19:00

Polako se priprema dvojac sa OBN - a za večerašnju utakmicu između Bayerna i MANUA kako kaže naš Saša :) inače gost u studiju večeras je Slaven Musa trener Širokog Brijega :)

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 09 apr 2014, 19:54

A_d_0 je napisao/la:Vugdalic je u vise navrata spasavao ljudske zivote, to je ziva istina. Cak je i kao djecak bio u posjeti najvecem lideru ovih zemalja ikad, sto je u to vrijeme pricinjavalo veliku cast i satisfakciju, a sve to kao nagrada za spasavanje bebe cini mi se iz automobila koje je gorilo ako se ne varam. Za sve to kapa do poda, al mnogo je velikih ljudi pa nisu komentatori.
On je odrastao bez roditelja u domu, htjeli su ga i usvojiti, ali nije on nije htjeo
A ovo gore je sve tačno to sam gledao u Dejana Talk Show.

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 09 apr 2014, 20:32

Hello Bosnia, are you ready :?: :mrgreen:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.