Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Joj ebem im igru :S Udaraju ko ludi. Vec dvije opomene zbog opasne igre. Benzema imao dobru priliku ali se nije snasao. Zasad najvise fauliraju Gutija i Kaku.
Real pod imperativom pobjede. Već vode sa 1:0 i ne vidim neki poseban razlog zašto ne bi dobili ova danas, odnosno večeras. Volio bih da i oni dobiju kao što je i Barcelona danas dobila, da liga bude zanimljivija.
auuuu Kaka ... dobra sansa, brani Kameni, otisla u korner
Kakaaaa 2:0 

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
RICARDO IZECSON DOS SANTOS LEITE KAKA AKA RICKY!
2:0
2:0
- Marseille84
- Kontakt:
NAFAKAŠI
Bili smo nafakasi i kad smo vama zabili ses komadaMarseille84 je napisao/la:NAFAKAŠI

Ne mogu vjerovati kako su grubi. Napokon Burrull daje zuti karton. Opet opasna igra.
Dvije uzastopne prilike glavom. Albiol i Raul, ali nazalost nije htjela u gol. Sad Guti poslao dobru loptu Kaki ali u zadnjoj sekundi mu uklizao protivnik
Dvije uzastopne prilike glavom. Albiol i Raul, ali nazalost nije htjela u gol. Sad Guti poslao dobru loptu Kaki ali u zadnjoj sekundi mu uklizao protivnik
Kameni neda Raulu da da gol 

Stvarno, zaustavio mu je dvije dobre sanse. Nadam se da ce i Raul zabiti taj gol da prekine svoj post. Davno je pao njegov zadnji gol.. jos protiv Milana na Bernabeu, a u La Ligi zadnji put Valladolidu, kad je zabio dva golaMElloo je napisao/la:Kameni neda Raulu da da gol
3 sanseCasillas je napisao/la:Stvarno, zaustavio mu je dvije dobre sanse. Nadam se da ce i Raul zabiti taj gol da prekine svoj post. Davno je pao njegov zadnji gol.. jos protiv Milana na Bernabeu, a u La Ligi zadnji put Valladolidu, kad je zabio dva golaMElloo je napisao/la:Kameni neda Raulu da da gol
kad je kaka dao gol,ona parada i sad iz kornera

Evo ga, kraj prvog dijela. Ja sam zadovoljan. Raul igra odlicno, Kaka takodjer. Guti malo neprimjetan jer ga cuvaju dvojica i na njemu je vec napravljeno par prekrsaja, mislim cak tri.
Benzema nikakav, Granero dobar samo kad izvodi prekide. Svaka cast Ramosu jer je zid Realove odbrane. Sta je samo lopti ukrao i na ovoj utakmici
Benzema nikakav, Granero dobar samo kad izvodi prekide. Svaka cast Ramosu jer je zid Realove odbrane. Sta je samo lopti ukrao i na ovoj utakmici
da slazem se dosta dobra igra Reala u prvom poluvremenu imamo 2:0 i treba to jos uduplati...eto Benzma nam unisti i posljednji napad 4:2 kontra Reala i on se spetlja i lik mu izbi loptu u aut,inace imali smo jos poprilican broj sansi da dadnemo gol u tim trenutcima il nismo imali srece il je ludi Kameni to skidao 

- Nail for Real
- Kontakt:
Ne slazem se da je Guti neprimjetan.Dao je nekoliko vrlo dobrih lopti,jednostavno se osjeca njegovo prisustvo,a ni Granero nije los kako neki kazu.Casillas je napisao/la:Evo ga, kraj prvog dijela. Ja sam zadovoljan. Raul igra odlicno, Kaka takodjer. Guti malo neprimjetan jer ga cuvaju dvojica i na njemu je vec napravljeno par prekrsaja, mislim cak tri.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Malo je neprimjetan bas za razliku na ostale utakmice. Drze ga dvojica to sam odmah napomenuo i previse faula prave na njemu. U prethodnim postovima sam rekao kakve je lopte dao ... dobro izdaje, samo nije to onaj Guti iz prosle i pretprosle utakmiceNail for Real je napisao/la:Ne slazem se da je Guti neprimjetan.Dao je nekoliko vrlo dobrih lopti,jednostavno se osjeca njegovo prisustvo,a ni Granero nije los kako neki kazu.Casillas je napisao/la:Evo ga, kraj prvog dijela. Ja sam zadovoljan. Raul igra odlicno, Kaka takodjer. Guti malo neprimjetan jer ga cuvaju dvojica i na njemu je vec napravljeno par prekrsaja, mislim cak tri.
Benzema mr.Offside neprijetan je osim kad je u ofsajdu
joj sta Kaemni skine Graneru

hahah mocna slika kako Sergio skace na Granera 

Uz IBrahimovica je igrac s najvise ofsajda u PRimeriMElloo je napisao/la:Benzema mr.Offside neprijetan je osim kad je u ofsajdu

Pocelo drugo, trenutno 47 minuta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.