pa nije ni to skupo s obzirom da ti oni mogu dostaviti bilo šta, ali za neke sitnije artikle pošta je zakon.madridist je napisao/la: Otprilike oko 10-12km po cijeloj BiH.
Pitanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Pitanja
Pustiću sunce da topi ljubav!
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Pitanja
Isti q,neću ni ja čekati na kauču kući da mi na vrata dođe,odem u poštu na to,i dam dogovorene pare.DukeOfWellington je napisao/la:Ne znam za njeg, al meni poštar donese čestitku da ja prošetam do pošte i tamo platim i preuzmem robu.LenBias je napisao/la:pa to sto kamiondzija opisuje je placanje pouzecem, ne znam sta se toliko pojedini cude
Keep walking.
- Cautinho
- Kontakt:
Za tjedan dana radim referat iz psihologije.
Treba mi neka tema,ništa mi ne pada na pamet,dosad smo obradili i snove i komplekse i ljubav i osobnost i psihičke poremećaje.
Uglavnom,dosta toga.
Meni treba nešto s čim bi ub'o jer se od mene i očekuje neki bolji referat kako sam bio dosta aktivan u raspravi kada su referate pisali ostali referatlije.
Eto,bujrum,pišite prijedloge.
Treba mi neka tema,ništa mi ne pada na pamet,dosad smo obradili i snove i komplekse i ljubav i osobnost i psihičke poremećaje.
Uglavnom,dosta toga.
Meni treba nešto s čim bi ub'o jer se od mene i očekuje neki bolji referat kako sam bio dosta aktivan u raspravi kada su referate pisali ostali referatlije.
Eto,bujrum,pišite prijedloge.
Keep walking.
-
- Kontakt:
Podvojena ličnost , tu bi trebao bar iskustva imati .
Deja vu 
Sent from my ST26i using Tapatalk

Sent from my ST26i using Tapatalk
Mi u osnovnoj nismo imali taj predmet
"Ne znam sta hocu u zivotu" ili "Stvaranje licnosti" bi bilo za tebe dobro, pogotovo ovo drugo.
"Ne znam sta hocu u zivotu" ili "Stvaranje licnosti" bi bilo za tebe dobro, pogotovo ovo drugo.
- Cautinho
- Kontakt:
Ne ide vam to trollanje.Tesko da mozete doseci moj nivo.
Inače,treba mi nešto o čemu bih mogao opširnije i pisati i pričati a i pokrenuti neka zanimljiva pitanja za razvoj diskusije.
Deja vu smo spominjali,sad,koliko tu ima materijala,mozda vidim.
Inače,treba mi nešto o čemu bih mogao opširnije i pisati i pričati a i pokrenuti neka zanimljiva pitanja za razvoj diskusije.
Deja vu smo spominjali,sad,koliko tu ima materijala,mozda vidim.
Keep walking.
-
- Kontakt:
Zna li itko koliko traje put vozom od sarajeva, preko zagreba, do ljubljane?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- DonCorleone
- Kontakt:
Zna li neko mozda zna sta se desilo sa covjekom koji je zaduzen za blog ponor tacka blogger tacka ba?
Vikicev specijalac, davno sam citao njegove tekstove sa nezapamcenim zarom i svake godine naletim barem 2-3 puta na njegov blog da vidim da li se ponovo javio. Zadnji tekst je objavio 28.07.2009. Neki kazu da je mrtav, bas me zanima sta se sa njim dogodilo. Njegove tekstove sam procitao prvi put sredinom 2010 i dan danas ih se sjetim, zato i pitanje. Mozda neko od vas nesto vise zna?
Vikicev specijalac, davno sam citao njegove tekstove sa nezapamcenim zarom i svake godine naletim barem 2-3 puta na njegov blog da vidim da li se ponovo javio. Zadnji tekst je objavio 28.07.2009. Neki kazu da je mrtav, bas me zanima sta se sa njim dogodilo. Njegove tekstove sam procitao prvi put sredinom 2010 i dan danas ih se sjetim, zato i pitanje. Mozda neko od vas nesto vise zna?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja koliko se sjecam da niko nije ni znao ko je lik!DonCorleone je napisao/la:Zna li neko mozda zna sta se desilo sa covjekom koji je zaduzen za blog ponor tacka blogger tacka ba?
Sta sam vremena proveo citajuci mu tekstove, cak bih citao i komentare ispod tekstova...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
mislim da oko 14hzivojinmiric1 je napisao/la:Zna li itko koliko traje put vozom od sarajeva, preko zagreba, do ljubljane?
- firefirefirely
- Kontakt:
jbg prijatelju rasplaka se ja citajuci blog i komentareDonCorleone je napisao/la:Zna li neko mozda zna sta se desilo sa covjekom koji je zaduzen za blog ponor tacka blogger tacka ba?

- DonCorleone
- Kontakt:
Steta, izgleda da nikada necemo saznati sta se sa njim desilo. Mada najmanje mislim da je mrtav, citao sam mu tekstove vrlo pazljivo i mislim da radi u inostranstvu i da je nivo njegove edukacije veoma visok, moguce da je na visokom polozaju i trenutno van zemlje, ipak je covjek koji posujeduje ogromno iskustvo. Ali to nije razlog da bukvalno "nestane", iako je par postove ispod najavljivao "rastanak".kraljttbvb je napisao/la:
Ja koliko se sjecam da niko nije ni znao ko je lik!
Sta sam vremena proveo citajuci mu tekstove, cak bih citao i komentare ispod tekstova...
Ja sam takodjer citao sve komentare ispod, nekada sam znao i po sest sati sjediti za kompom i citati bezprekidno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- DonCorleone
- Kontakt:
Takodjerfirefirefirely je napisao/la: jbg prijatelju rasplaka se ja citajuci blog i komentare

- Cautinho
- Kontakt:
Evo ako ima tkogod stručan kad su nekretnine u pitanju,evo npr. zašto jedan kvadratni metar nekog prostora u gradu (valjda centru ili blizini) košta hiljade do hiljada eura,maraka čega,a npr. kvadrat metra na nekom polju košta npr. 20 KM.
Razumijem zašto,lokacija,potražnja,prostor,putovi...
Ali ipak,velika je to razlika,veća od možda 100%.
Keep walking.
- DonCorleone
- Kontakt:
Sve zavisi od lokacije, potraznje, prostora i puteva. Nekada je razlika i veca od 100 %.Cautinho je napisao/la:Evo ako ima tkogod stručan kad su nekretnine u pitanju,evo npr. zašto jedan kvadratni metar nekog prostora u gradu (valjda centru ili blizini) košta hiljade do hiljada eura,maraka čega,a npr. kvadrat metra na nekom polju košta npr. 20 KM.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Prije mjesec dana me je hotmail upozoravao da povecavaju zastitu podataka i poslali mi neki zastitini kod sa 4 cifre. Sad ne mogu uci na mail jer mi trazi kod. Kada upisem ovaj sa 4 cifre, pise da ne valja i trazi mi kod od 5 cifara
Ima i mogucnost da mi posalju kod na drugi mail. Stavim da mi posalju na zenin mail i opet mi posalju kod sa 4 cifre... Mescini lud zbunjenog
Ima li mu lijeka ili da ga probam mlatnuti od zid

Ima i mogucnost da mi posalju kod na drugi mail. Stavim da mi posalju na zenin mail i opet mi posalju kod sa 4 cifre... Mescini lud zbunjenog

Ima li mu lijeka ili da ga probam mlatnuti od zid

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Moze li mala pomoc 
Neku noc sam na obn-u gledao onaj internet magazin, i pustili su video nekog lika sto radi budalaštine po ulicama(kao remi gaillard), s tim sto se ovo desava u nekim arapskim zemljama??

Neku noc sam na obn-u gledao onaj internet magazin, i pustili su video nekog lika sto radi budalaštine po ulicama(kao remi gaillard), s tim sto se ovo desava u nekim arapskim zemljama??
Zaboravih napisat, interesuje me njegovo ime pod kojim ga mogu nac na youtube 

e imam jedno pitanje
ovako, prije sat vremena mi je dolazio lik da mi prikopca telemahov internet, wirellas i to sve. i hvalio se brzinom kako je 5 puta brze nego li prethodni internet....
a ustvari, sada mi internet stopa nenormalno, trebalo mi je oko 15-ak minuta samo da udjem da postavim ovo pitanje. zna li neko do cega je ili da li se nekome ovo desilo ?

ovako, prije sat vremena mi je dolazio lik da mi prikopca telemahov internet, wirellas i to sve. i hvalio se brzinom kako je 5 puta brze nego li prethodni internet....
a ustvari, sada mi internet stopa nenormalno, trebalo mi je oko 15-ak minuta samo da udjem da postavim ovo pitanje. zna li neko do cega je ili da li se nekome ovo desilo ?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.