Ermin Bičakčić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Tulln1
Kontakt:

Re: Ermin Bičakčić

Post Postao/la Tulln1 » 06 apr 2014, 16:20

Bicakcic jak ko bik drzi sam odbranu vode 2:0 D. Vrancic Igra od pocetka

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 06 apr 2014, 16:49

Vrancic je za Stinkija Yaya Toure

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 06 apr 2014, 16:56

Tulln1 je napisao/la:Bicakcic jak ko bik drzi sam odbranu vode 2:0 D. Vrancic Igra od pocetka
Evo gledam upravo tekmu sa Hanoverom i obojica su odlični, trebao bi Pape razmisliti o Damiru Vrančiću a bogami i o njegovom bratu Mariu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 06 apr 2014, 16:59

damir vrančić je lik koji je igrao protiv irske, ne znam da li je igrao protiv mexica. prvu sam i gledao sa onom scenom kada udari glovm loptu i padne kao pokošen (odsjaj sunca ili šta već) i nakon toga nije bio više pozivan a koliko znam bio je vecinom i na klupi ovog svog brau...whatever.protiv irske nisam nesto vidio znacajno kod njega ali kada se bolje razmisli ta se tekma kao i mnoge prijateljske odigrala preko neke stvari. mislimd a bi se o njemu trebalo ozbiljnije razmisliti ali isto tako mislim da je vec i previše kasno!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 apr 2014, 17:02

džakailibu je napisao/la:damir vrančić je lik koji je igrao protiv irske, ne znam da li je igrao protiv mexica. prvu sam i gledao sa onom scenom kada udari glovm loptu i padne kao pokošen (odsjaj sunca ili šta već) i nakon toga nije bio više pozivan a koliko znam bio je vecinom i na klupi ovog svog brau...whatever.protiv mexica nisam nesto vidio znacajno kod njega ali kada se bolje razmisli ta se tekma kao i mnoge prijateljske odigrala preko neke stvari. mislimd a bi se o njemu trebalo ozbiljnije razmisliti ali isto tako mislim da je vec i previše kasno!
Igrao je i protiv Lihtenstajna i bio na klupi protiv Latvije, to mu je bio zadnji poziv.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 06 apr 2014, 17:04

Igrao je i protiv Lihtenstajna i bio na klupi protiv Latvije, to mu je bio zadnji poziv.[/quote]
tada isto pozivan? čak i igrao? ne sjećam se toga ali vjerujem ti.ne znam kakav je igrač ali za ove koji se pozivaju vjerujem mnogo kvalitetniji za poziciju DM-a
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 06 apr 2014, 17:19

Evo komentator na Sky(de) hvali ga da je dobio sve duele na ovoj utakmici(vs Hanover) sto je po njemu nevjerovatno ;)
Malo tapsanja Erminatora :beba:
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 06 apr 2014, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 06 apr 2014, 17:23

Od svih igrača sa kojima raspolažemo ( igrači koji ne trebaju sredjivati papire do SP-a) oba Vrančića i Bešić su u najboljoj formi i igraju standardno u svojim ekipama tako da bi ih Pape treba pozvati medju 30 igrača.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 apr 2014, 17:24

povratakotpisanih je napisao/la:Od svih igrača sa kojima raspolažemo ( igrači koji ne trebaju sredjivati papire do SP-a) oba Vrančića i Bešić su u najboljoj formi i igraju standardno i svojim ekipama tako da bi ih Pape treba pozvati medju 30 igrača.
Slazem se. Cuj 30. Valjda mislis u 23 ?? Besic i bolji od brace Vrancic u 23. A ovaj slabiji u 30.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 06 apr 2014, 17:26

povratakotpisanih je napisao/la:Od svih igrača sa kojima raspolažemo ( igrači koji ne trebaju sredjivati papire do SP-a) oba Vrančića i Bešić su u najboljoj formi i igraju standardno u svojim ekipama tako da bi ih Pape treba pozvati medju 30 igrača.

Nema 30 igraca, ne smije se pozivati konkurencija Opancicevom kapitalu...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 06 apr 2014, 17:36

Ajax je napisao/la:
povratakotpisanih je napisao/la:Od svih igrača sa kojima raspolažemo ( igrači koji ne trebaju sredjivati papire do SP-a) oba Vrančića i Bešić su u najboljoj formi i igraju standardno i svojim ekipama tako da bi ih Pape treba pozvati medju 30 igrača.
Slazem se. Cuj 30. Valjda mislis u 23 ?? Besic i bolji od brace Vrancic u 23. A ovaj slabiji u 30.
Mislio sam na širi spisak od 30 igrača. A onda naravno smanjivanje spiska na 23 putnika na SP, kako si i sam opisao.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 apr 2014, 19:10

Bicakcic gewann fantastische 90 Prozent seiner Zweikämpfe, präsentierte sich unüberwindbar. Der Bosnier erstickte beinahe jede Hannoveraner Aktion in der Gefahrenzone schon im Keim - Super-Tacklings, vorausschauendes Stellungsspiel und stets mental auf der Höhe. Schlichtweg überragend!
Njemci ga hvale puno. Kazu fantasticnih 90% dobivenih duela, sve i jednu akciju Hannovera je prekinuo, i da je mentalno bio na top-nivou. Maestralan.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 apr 2014, 19:21

Mogli bi oni i opstanak izboriti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

imperator10
Kontakt:

Post Postao/la imperator10 » 06 apr 2014, 19:37

Fantastična utakmica Ermina momčine, našeg najjačeg štopera trenutno. Damir isto od prve minute, kako je on počeo igrati počeli su i bodovi dolaziti, danas solidno odradio svoj posao.BBraunschweig ima kvalitet da ostane.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 06 apr 2014, 23:36

Imaju onog Kumbelu bori se ko lav u napadu ja sam vidio odma u prvim utakmicama da su dobri srcani i uigrani l isu imali mentalnu blokadu nekoliko utakmica nisu mogli dati gol ili kiksaju pod pritiskom itd..Sad su vec nadosli,ne znam za D.Vrancica po meni nema potrebe Sejo je dana odigro lijevog veznog za Hofenhajm tako da moze i Sejo igrat u veznom j bi samo volio onog M.Vrancica ali on nema nase papire..

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Ermin Bičakčić

Post Postao/la Goalgetter » 06 apr 2014, 23:45

Kumbela se bori na terenu, al bgm ni van terena nije nista mirniji. Msm da je vec drugi put dosada zestoko pretukao svoju zenu.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Cartman
Kontakt:

Re: AW: Ermin Bičakčić

Post Postao/la Cartman » 06 apr 2014, 23:46

Goalgetter je napisao/la:Kumbela se bori na terenu, al bgm ni van terena nije nista mirniji. Msm da je vec drugi put dosada zestoko pretukao svoju zenu.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
:lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 apr 2014, 23:47

a Bičo pojeba sve ono dijasporki po twiteru :mrgreen: aferim momčino :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 apr 2014, 23:52

legenda reala je napisao/la:a Bičo pojeba sve ono dijasporki po twiteru :mrgreen: aferim momčino :lol:
A tek kad Gorazdanke nabave twitter... :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 apr 2014, 23:54

Cartman je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:a Bičo pojeba sve ono dijasporki po twiteru :mrgreen: aferim momčino :lol:
A tek kad Gorazdanke nabave twitter... :bih:
da vidiš onih iz Kalesije šta svašta nabavljaju :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.